- 7 Mart 2019
- 25
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.041
Teşekkür ederim yaşımız 32Sizin adınıza cok sevindim hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sizin ve eşinizin yaşı kaç?
Çok erken kuzum daha ben yarın test yapmıcam amaAnlamadim bendede tek cizgi cikti iki testi karsilastirdim dünki silik cift bugün hic birsey yok. Hayirlisi olsun yapicak birsey yok rabbim nasip etmisse bize olur insallah
Allah emeklerinizi hayallerinizi bosa cikarmasin insallahBilmiyorum eşime gösterdim oda silik çıkmış çizgi dedi. Cümlemizin canım. 3 kere mikro oldu ama herseferinde 4 tane sperm zorla çıkıyor. Kurban olduğum allahım büyüktür inşallah tutar bebeklerimiz. Yarın sabah gene yapicam testi 11 denememde ilk defa bukadar sabirsizim hıc bir denememde test tutmadım vallah
Amin cümlemizin insallahAllah emeklerinizi hayallerinizi bosa cikarmasin insallah
Çok sevindim senin adinaKızlar geriden gelen 2 embriyom vardı. Bugün 1.kalite blastosist olup dondurulmuşlar. Nasıl mutlu oldum anlatamam sizlerle paylaşayım dedim
Gözün aydın süperKızlar geriden gelen 2 embriyom vardı. Bugün 1.kalite blastosist olup dondurulmuşlar. Nasıl mutlu oldum anlatamam sizlerle paylaşayım dedim
Olur canım ben yapmicam dicem ama emin olamıyorumÇok erken kuzum daha ben yarın test yapmıcam ama
Aa igne iyimis bn sonda takarlar diye korkmustm icmistm suyumu :) anaam tabi sinir olurlar yaa herkes eve gidecek senin cisininin basini beklemisler :)))))))Bende az su içmişim son hasta olduğum için ameliyathanede iğne yaptılar idrar çabuk gelsin diye 5 10 dk beklediktüm çalışanlar bana uyuz olmuştur herkesin eve gitme saati
Dun eve geligimde yatarken sagima donsemmi diye dusundum gerisini sen dusunÖyle canım çok haklısın, demek istediğim ne yaparsak yapalım herşeyin olacağına varacağı , yatmayla hareket etmeden tutacağını bilsem biblo gibi oturcam inan tüm günben de transferden beri neler kurdum kafamda, eğildim düştü mü, kalktım düştü mü... rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah
Rica ederm kuzum ne dmk..hepimizin derdi ayni saglikli evlatlar..olucak insallah..suyu biraz sevmeye calis bu donemde :) istersen yanina buyuk bi surehi yada sise koyki doldurma zorlugundn aman sona icerim demeYok hic soylemedi bunlari cok tsk ederim canimmm... evet benim su icememe problemim var. Yapcak bisey yok dayanicaz yeter ki sonu guzel olsun..
Yaa sorma ama iğne acayip etkili çatlıcam sandım,bide son hasta olduğum için ameliyathanede bekledik yoksa odaya geri göndereceklerdi bidaha aynı stres olacaktıAa igne iyimis bn sonda takarlar diye korkmustm icmistm suyumu :) anaam tabi sinir olurlar yaa herkes eve gidecek senin cisininin basini beklemisler :)))))))
Cnm bnmmki bana 20 dk dan fazla yurume dedi ama fazla deglmi 40 dkKızlar transferden sonra çok titizleniyor musunuz, nolcak benim bu halim? Eğilip Kalkmaya korkuyorum, 40 dk yürüdüm de. Arada unutuyorum transfer olduğumu. Üstelik daha bugün oldum
Ayy iyiki beklemisler ayni stres daha zor olurdu gercektn..hayirlisiyla sonuclari alalimda hepsini unuturuz insallah :)Yaa sorma ama iğne acayip etkili çatlıcam sandım,bide son hasta olduğum için ameliyathanede bekledik yoksa odaya geri göndereceklerdi bidaha aynı stres olacaktı
Bence de fazla oldu Biraz ama, yolda dinlene dinlene ve ağır ağır gittim. Kısmet artıkCnm bnmmki bana 20 dk dan fazla yurume dedi ama fazla deglmi 40 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?