2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İdrar testi yaptım ama kocaman bir tek çizgi çıktı zaten farklı çıksa süpriz olurdu.kızlar test günüm değil daha 7.gün ama anlamış olduk çatlatma iğnesinin etkisi kalmamış

Anlamadim bendede tek cizgi cikti iki testi karsilastirdim dünki silik cift bugün hic birsey yok. Hayirlisi olsun yapicak birsey yok rabbim nasip etmisse bize olur insallah

Allah emeklerinizi hayallerinizi bosa cikarmasin insallah

Bende az su içmişim son hasta olduğum için ameliyathanede iğne yaptılar idrar çabuk gelsin diye 5 10 dk bekledik tüm çalışanlar bana uyuz olmuştur herkesin eve gitme saati
Aa igne iyimis bn sonda takarlar diye korkmustm icmistm suyumu :) anaam tabi sinir olurlar yaa herkes eve gidecek senin cisininin basini beklemisler :)))))))

Dun eve geligimde yatarken sagima donsemmi diye dusundum gerisini sen dusun

Yok hic soylemedi bunlari cok tsk ederim canimmm... evet benim su icememe problemim var. Yapcak bisey yok dayanicaz yeter ki sonu guzel olsun..
Rica ederm kuzum ne dmk..hepimizin derdi ayni saglikli evlatlar..olucak insallah..suyu biraz sevmeye calis bu donemde :) istersen yanina buyuk bi surehi yada sise koyki doldurma zorlugundn aman sona icerim deme

Aa igne iyimis bn sonda takarlar diye korkmustm icmistm suyumu :) anaam tabi sinir olurlar yaa herkes eve gidecek senin cisininin basini beklemisler :)))))))
Yaa sorma ama iğne acayip etkili çatlıcam sandım,bide son hasta olduğum için ameliyathanede bekledik yoksa odaya geri göndereceklerdi bidaha aynı stres olacaktı

Moral bozmak yok kızlar daha erken olduğunu biliyorduk zaten Bence de biraz daha bekleyelim dün bi yazı okudum 3.gün embriyosunda betahcg 8.günden itibaren salgılanmaya başlasa da 11.gün kanda tespit edilecek kadar belirginleşiyormuş, sabrın sonu selamet inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…