2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Yaa sorma ama iğne acayip etkili çatlıcam sandım,bide son hasta olduğum için ameliyathanede bekledik yoksa odaya geri göndereceklerdi bidaha aynı stres olacaktı
Sana yine iyi iğne yapmışlar canım, bana sonda takıcaz dediler o gazla bi su içişim vardı görmeyin, ben transferi sevmedim desem opu bayılınca iyiydi

Sana yine iyi iğne yapmışlar canım, bana sonda takıcaz dediler o gazla bi su içişim vardı görmeyin, ben transferi sevmedim desem opu bayılınca iyiydi
Bence en zor yanı transfer o spkekulum mu ne iğrenç bişeydir acı vs değil insan rahat olmuyor.opu nun gözünü seviyim

Sağolun kızlar moralim hiç bozuk değil zaten çıkma ihtimali yoktu,hatta sonuç olumsuz olsa da kendimi üzmemeyi düşünüyorum yaşayıp görelim herşeyi olacağı yoksa ağzınla kuş tutsan olmuyor.Herkes evlenmek zorunda değil herkesin çocuğu olmak zorunda da değil,hayatın önümüze sunduklarıyla mutlu olmak en güzeli

Inşallah dediğin gibidir insallah

aynen öyle..
ve bunun yanısıra çocuk yapmak marifet değil, her kadının yaratılışında olan bir şey bu
çocuk yapamamakta hayatın sonu değil..

Bence en zor yanı transfer o spkekulum mu ne iğrenç bişeydir acı vs değil insan rahat olmuyor.opu nun gözünü seviyim
Sorma canım, ben bi de iki kere rahim filmi çektirmiştim ordan bi birikmişliğim vardı zateno alete, benim de opuyu daha çok seveceğim aklıma gelmezdi ama öyleymiş anesteziden bile o kadar kolay uyandım ki uykudan o kadar rahat kalkamıyorum

İdrar testi yaptım ama kocaman bir tek çizgi çıktı zaten farklı çıksa süpriz olurdu.kızlar test günüm değil daha 7.gün ama anlamış olduk çatlatma iğnesinin etkisi kalmamış
Erken daha canım senin 3. Gün konmuştu değil mi sabırsısız hepimiz ama beklemek lazım

Rahim filmindekiyle aynı alet takıldı dimi ben o zaman hiç farketmemiştim,korkudan hüngür hüngür ağlamıştım doktor dinlen sonra yapalım demişti, yok yapalım dedim muayeneden bile kolay gelmişti sonra.kesinlikle psikolojik hepsi ameliyathane ortamı vs vs

Opu kaç Dakika sürmüş sizin ?

Yanlış bir şey söylemek istemem ama bence aynısı, benim bir tanesi dediğin gibi çok kolaydı ama bir tanesinde nasıl bir alet yerleştirdilerse hatırlamak istemiyorum, çok haklısın canım hiç acımayacak olsa bile o psikolojiyle acır ameliyathane ortamı, başında bir sürü insan psikolojik olarak zordu gerçekten, hepimiz zor süreçlerden geçtik sonu güzel olsun inşallah

O aletlerin ölçüsü var evet önce takarken ahlayıp vahladım doktorumda hemşireden daha küçük olanı istedi merak etme şimdi daha rahat olacaksın vs demişti

Sende bir belirti var mı benim 3 gündür belim kopacak gibi ağrıyor sadece,normalde yarın regl günüm

15 dakika civarı sürmüş ama gittim geldim derken 30-35 dakika sonra odaydım, odaya getirir getirmez de gözümü açmışım
Anladım , benim opu berbat geçti , aynı anda histerekopi de yapıldı bana bi saat civarı sürmüş , operasyona girmeden hemen önce damardan verilen bi ilaçla nehrim döndü midem aşırı bulandı , bi kaç dakika beklediler ama kusmadım , tamam hadi uyutalım dediler uyudum , bi saat sonra berbat bi halde uyandım titriyordum midem bulanıyordu , bi süre sonra boş mide ile kustum , kaldıramadılat beni serum üstüne serum , altıma idrar için sürgü verildi , ortalık battı taştı idrarım ben hala kalkamıyorum tabi, akşam beş buçuk gibi kalkabildim , o süreçte kusmaya devam tabi , ay köyü geçti benim ya Salı günü oldu bunlar hala da bulantım var

Çok geçmiş olsun baya zor olmuş senin,narkozu verdiklerinde bnmde midem bulandı ama 5 saniye sürmüştür bayılmışım.hala neden miden bulanıyor acaba doktora sordun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…