- 17 Mayıs 2014
- 264
- 332
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.081
Canım çok sevindim bende yarın ikinci yapacağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızKızlaaarr bugün ikinci kez kan testi yaptırdım ve sonuç iki katı....317.6...Çok şükür güzel Allahıma. Kızlar inşallah sizlerde güzel haberler alacaksınız.
Seninle aynı gidiyoruz. Çok güzel birşey. İnşallah sıkıntı problem çıkmadan hamileliğimizi yaşarız. Bakalım bulantılarımız falan aynı zamanda mı başlayacak. Tabi hala burayı takip ediyor olursakCanım çok sevindim bende yarın ikinci yapacağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
aglikla al cnm kucagina yaa masallah sizeeKızlaaarr bugün ikinci kez kan testi yaptırdım ve sonuç iki katı....317.6...Çok şükür güzel Allahıma. Kızlar inşallah sizlerde güzel haberler alacaksınız.
Hayirlisi olsun canım ne yapalım olsa ne güzel olur olmazsa da demekki nasip degilmisAşk olsun kuzum en azından şunu öğrendik çatlatma iğnesi 12 gün sonra idrarda çıkmıyor,bazı yerlerde 14 gün eti eder fln yazıyordu
Hayırlı olsun kat be kat katlanır insallahKızlaaarr bugün ikinci kez kan testi yaptırdım ve sonuç iki katı....317.6...Çok şükür güzel Allahıma. Kızlar inşallah sizlerde güzel haberler alacaksınız.
Teşekkür ediyorum canım. Darısı size olsunHayırlı olsun kat be kat katlanır insallah
Teşekkür ederim canımm darısı size olsun bekliyorum haberleriniziS
aglikla al cnm kucagina yaa masallah sizee
Ayyyy Gozun aydin cok sevindim ne guzel haberler aliyoruz insallah sagikla gelsinKızlaaarr bugün ikinci kez kan testi yaptırdım ve sonuç iki katı....317.6...Çok şükür güzel Allahıma. Kızlar inşallah sizlerde güzel haberler alacaksınız.
Darısı başınıza kızlar.. Bende haberlerinizi bekliyorum vallaAyyyy Gozun aydin cok sevindim ne guzel haberler aliyoruz insallah sagikla gelsindarisi basimiza
Yani ilk günler evde durman da fayda var.yatmasan da otur ama evde dur bence. Ben beş gün sonra dışarı çıkmaya başladım mesela.Kizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
Ben yatiyrm kuzum 4 5 gun istirahat dedi dr bnce de acele etme evinin sinirlari icerisinde turlasan biraz daha ck yeni bnmde ayni seninleKizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
Normal diyorlar su iç bol bol kabız olma dediler , bi de 22 yum toplandı ya ilaçların da etkisi devam ediyormuş ... baya Zor geçti gerçekten , narkoz öncesi verdikleri ilaç lar bulandırdı beniÇok geçmiş olsun baya zor olmuş senin,narkozu verdiklerinde bnmde midem bulandı ama 5 saniye sürmüştür bayılmışım.hala neden miden bulanıyor acaba doktora sordun mu ?
İlginç ??? Bu derece mi sıkıldın evden çıkacak kadar ? Kimsenin bir kaç gün evden çıktığını sanmıyorum benKizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
3.günden sonra bende arabayla çıktım fazla uzağa gitmeden ufak tefek işlerimi hallettim.eczane market gibiKizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
Kizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
Senin tuttu mu canım? Ben de pek yatmıyorum dışarı çıkıyorum açıkçası. Tek dikkat ettiğim ağır taşımamak, temizlik vs yapmamakSıkıldıysan çık canım yatınca tutar diye bir tez yok malesef ben L koltuk çekip temizlik bile yaptım abi beni ornek almayin bu konu da ama olacağı varsa olumluda olsa olumsuzda olsa bi şekilde oluyor rutin hayatıma transfer gününden sonra devam ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?