2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kızlaaarr bugün ikinci kez kan testi yaptırdım ve sonuç iki katı....317.6...Çok şükür güzel Allahıma. Kızlar inşallah sizlerde güzel haberler alacaksınız.
Canım çok sevindim bende yarın ikinci yapacağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Kızlar sizin transferiniz olurken ultrasonu ne tarafa tuttular hiç dikkatinizi çekti mi? Benim ilk transferde epey bi aramışlardı rahmi. Bunda hemşire direk sağ tarafıma koydu ultrasonu. Hiç bastırmadı. O şekilde transfer gerçekleşti. Öyle pat diye koyacakları yeri bulabilirler mi dersiniz?

Canım çok sevindim bende yarın ikinci yapacağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Seninle aynı gidiyoruz. Çok güzel birşey. İnşallah sıkıntı problem çıkmadan hamileliğimizi yaşarız. Bakalım bulantılarımız falan aynı zamanda mı başlayacak. Tabi hala burayı takip ediyor olursak

Kizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM

Kizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
Yani ilk günler evde durman da fayda var.yatmasan da otur ama evde dur bence. Ben beş gün sonra dışarı çıkmaya başladım mesela.

Ben yatiyrm kuzum 4 5 gun istirahat dedi dr bnce de acele etme evinin sinirlari icerisinde turlasan biraz daha ck yeni bnmde ayni seninle

Çok geçmiş olsun baya zor olmuş senin,narkozu verdiklerinde bnmde midem bulandı ama 5 saniye sürmüştür bayılmışım.hala neden miden bulanıyor acaba doktora sordun mu ?
Normal diyorlar su iç bol bol kabız olma dediler , bi de 22 yum toplandı ya ilaçların da etkisi devam ediyormuş ... baya Zor geçti gerçekten , narkoz öncesi verdikleri ilaç lar bulandırdı beni

İlginç ??? Bu derece mi sıkıldın evden çıkacak kadar ? Kimsenin bir kaç gün evden çıktığını sanmıyorum ben

3.günden sonra bende arabayla çıktım fazla uzağa gitmeden ufak tefek işlerimi hallettim.eczane market gibi

Sıkıldıysan çık canım yatınca tutar diye bir tez yok malesef ben L koltuk çekip temizlik bile yaptım abi beni ornek almayin bu konu da ama olacağı varsa olumluda olsa olumsuzda olsa bi şekilde oluyor rutin hayatıma transfer gününden sonra devam ettim ben

Senin tuttu mu canım? Ben de pek yatmıyorum dışarı çıkıyorum açıkçası. Tek dikkat ettiğim ağır taşımamak, temizlik vs yapmamak

Ya doktorum da yat demedi istirahat surekli yatmak degil dedi, yemegini yap bulasigini yika baska bisey yapma dedi. Hicbir bilimsel calismada yok yatin 3-5 gun diye. Stresten ve agir islerden uzak diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…