2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Bende boyle dusunuyorum .. olacagi varsa olacak,. Sem Ne asamadasin suan ?

Teşekkür ederim yaşımız 32
Anladim canım geçmişsiniz daha hayirli olsun tekrardan O o anki görüntü netligiyle alakalı galiba benimde öncekiler hızlı koymuşlardı en son transferde cok uğraşmışlardı
Kizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
Ben 2 gün sonra ise başlamıştım. Oda transfer cumartesine geldi diye yoksa ertesi gün işteydim
Bir de kizlar transferden sonra nasil dışarı çıkmıyorsunuz size protestan iğne vermiyorlar mi ona yaptırmaya saglik kuruluşuna gitmiyor musunuz veya crinone kel krem kullanmıyor mu sunuz onun erimesi icin 15 dk dışarıda yürüyüş veriyor doktor

Ben salı günü uçağa bineceğim. X rayleri sordum doktor sıkıntı olmaz diyor. Napsam ki

Ben progesteronu göbekten iğne olarak kullanıyorum kendim yapıyorum

Anladım progestan oluyorum ben hergun 2 kapsül hemde kalcam delik deşik oldu canım yanıyor azaltmadı hemşire yarın da kan vereceğim inşallah azaltırlar ya kızımda böyle hergun olmuyordum ve tek doz oluyordum
Muadili olması lazım bnm kullandığım iğne ve acıtmıyor sdc biraz pahalı sanırım diğerlerine göre

Sende bir belirti var mı benim 3 gündür belim kopacak gibi ağrıyor sadece,normalde yarın regl günüm
Ben de belirti yok sanki canım ya bugün ilk defa karnımda bi noktada batma hissettim hatta tam cuma vaktiydi tuhaf bi şekilde hamile hissettim kendimi sonra saçmalama dedim kızdım kendime, belirti aramamaya çalışmak olan her ağrıya ümitlenmemek en iyisi sanki

Sabah aksam crinone jel yapiyorum ama yuruyus yap demedi dr

Kizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
Ben transferden beri her gün araba üstündeyim, dediğin gibi kasis tümsek giriliyor ister istemez ama o kadar kolay düşse sürekli yatmamızı isterdi doktorlar diye rahatlatıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…