- 28 Şubat 2019
- 102
- 144
- 18
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.101
Bende boyle dusunuyorum .. olacagi varsa olacak,. Sem Ne asamadasin suan ?Sıkıldıysan çık canım yatınca tutar diye bir tez yok malesef ben L koltuk çekip temizlik bile yaptım abi beni ornek almayin bu konu da ama olacağı varsa olumluda olsa olumsuzda olsa bi şekilde oluyor rutin hayatıma transfer gününden sonra devam ettim ben
Anladim canım geçmişsiniz daha hayirli olsun tekrardanTeşekkür ederim yaşımız 32
O o anki görüntü netligiyle alakalı galiba benimde öncekiler hızlı koymuşlardı en son transferde cok uğraşmışlardıKızlar sizin transferiniz olurken ultrasonu ne tarafa tuttular hiç dikkatinizi çekti mi? Benim ilk transferde epey bi aramışlardı rahmi. Bunda hemşire direk sağ tarafıma koydu ultrasonu. Hiç bastırmadı. O şekilde transfer gerçekleşti. Öyle pat diye koyacakları yeri bulabilirler mi dersiniz?
Ben 2 gün sonra ise başlamıştım. Oda transfer cumartesine geldi diye yoksa ertesi gün işteydimKizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
Benim dün 10. Günüm du kan verdim 170.5 çıktı yarın tekrar kan vereceğimBende boyle dusunuyorum .. olacagi varsa olacak,. Sem Ne asamadasin suan ?
Aynen transferden itibaren geçmeyinBide kizlar bu surecte de x-ray lerden gecmicez dimi
Dün ilk kan testimi verdim 10.günümdü 170.5 canım yarın tekrar edeceğim tahliliSenin tuttu mu canım? Ben de pek yatmıyorum dışarı çıkıyorum açıkçası. Tek dikkat ettiğim ağır taşımamak, temizlik vs yapmamak
Sen guvenliklere söyle hamileyim de sonuç belli olmasa da benceBen salı günü uçağa bineceğim. X rayleri sordum doktor sıkıntı olmaz diyor. Napsam ki
Öyle yapayımSen guvenliklere söyle hamileyim de sonuç belli olmasa da bence
Ben progesteronu göbekten iğne olarak kullanıyorum kendim yapıyorumAnladim canım geçmişsiniz daha hayirli olsun tekrardan
O o anki görüntü netligiyle alakalı galiba benimde öncekiler hızlı koymuşlardı en son transferde cok uğraşmışlardı
Ben 2 gün sonra ise başlamıştım. Oda transfer cumartesine geldi diye yoksa ertesi gün işteydim
Bir de kizlar transferden sonra nasil dışarı çıkmıyorsunuz size protestan iğne vermiyorlar mi ona yaptırmaya saglik kuruluşuna gitmiyor musunuz veya crinone kel krem kullanmıyor mu sunuz onun erimesi icin 15 dk dışarıda yürüyüş veriyor doktor
Göbeğe yapılıyor mu progestan kan sulandırıcı gibi miBen progesteronu göbekten iğne olarak kullanıyorum kendim yapıyorum
Prolutex ismi göbekten yapılıyorGöbeğe yapılıyor mu progestan kan sulandırıcı gibi mi
Anladım progestan oluyorum ben hergun 2 kapsül hemde kalcam delik deşik oldu canım yanıyor azaltmadı hemşire yarın da kan vereceğim inşallah azaltırlar ya kızımda böyle hergun olmuyordum ve tek doz oluyordumProlutex ismi göbekten yapılıyor
Muadili olması lazım bnm kullandığım iğne ve acıtmıyor sdc biraz pahalı sanırım diğerlerine göreAnladım progestan oluyorum ben hergun 2 kapsül hemde kalcam delik deşik oldu canım yanıyor azaltmadı hemşire yarın da kan vereceğim inşallah azaltırlar ya kızımda böyle hergun olmuyordum ve tek doz oluyordum
Aynen fiyat farkı var seninki pahalı gerçekten bizimki ucuzu ondan böyle açıyor demek kiMuadili olması lazım bnm kullandığım iğne ve acıtmıyor sdc biraz pahalı sanırım diğerlerine göre
Aynen ya adamlar heryerden kazanalım diyorlarAynen fiyat farkı var seninki pahalı gerçekten bizimki ucuzu ondan böyle açıyor demek ki
Ben de belirti yok sanki canım ya bugün ilk defa karnımda bi noktada batma hissettim hatta tam cuma vaktiydi tuhaf bi şekilde hamile hissettim kendimi sonra saçmalama dedim kızdım kendimeSende bir belirti var mı benim 3 gündür belim kopacak gibi ağrıyor sadece,normalde yarın regl günüm
Sabah aksam crinone jel yapiyorum ama yuruyus yap demedi drAnladim canım geçmişsiniz daha hayirli olsun tekrardan
O o anki görüntü netligiyle alakalı galiba benimde öncekiler hızlı koymuşlardı en son transferde cok uğraşmışlardı
Ben 2 gün sonra ise başlamıştım. Oda transfer cumartesine geldi diye yoksa ertesi gün işteydim
Bir de kizlar transferden sonra nasil dışarı çıkmıyorsunuz size protestan iğne vermiyorlar mi ona yaptırmaya saglik kuruluşuna gitmiyor musunuz veya crinone kel krem kullanmıyor mu sunuz onun erimesi icin 15 dk dışarıda yürüyüş veriyor doktor
Ayyy dogruu soylemistin gozun aydin tebriklerrrBenim dün 10. Günüm du kan verdim 170.5 çıktı yarın tekrar kan vereceğim
Ben transferden beri her gün araba üstündeyim, dediğin gibi kasis tümsek giriliyor ister istemez ama o kadar kolay düşse sürekli yatmamızı isterdi doktorlar diye rahatlatıyorum kendimiKizlar transferden sonra surekli yattiniz mi???? dun 1 bugun 2, hala yatiriyor kocam! izin vermiyo arkadasima ev gezmesine gidicem dedim, arabayla kasise girermisim dusermis cocuk off cok SIKILDIMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?