- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.121
Ben de kullanıyorum, yaptıktan sonra 5 dakika yat yatarken zorlamayacak basit hareketler yap sonra da evin içinde 5-10 dakika yürü dediler canımSabah aksam crinone jel yapiyorum ama yuruyus yap demedi dr
Bana ertesi gün çalışıyorsan işine git, aşırı hareketler yapmadığın müddetçe normal hayatına geri dön dediler neden evden çıkmayalım ki, ben de yorucu aktiviteler yapmadım ama işe, anneme, ev ortamlarına gittim, tercih meselesi tabi ama bilimsel olarak yatmanın evde durmanın ispatlanan bi gerçekliği yok keşke olsa da hep yatsak da tutsa amaİlginç ??? Bu derece mi sıkıldın evden çıkacak kadar ? Kimsenin bir kaç gün evden çıktığını sanmıyorum ben
Canım hiç belirtin vs varmı regl tarihin ne zamanBana ertesi gün çalışıyorsan işine git, aşırı hareketler yapmadığın müddetçe normal hayatına geri dön dediler neden evden çıkmayalım ki, ben de yorucu aktiviteler yapmadım ama işe, anneme, ev ortamlarına gittim, tercih meselesi tabi ama bilimsel olarak yatmanın evde durmanın ispatlanan bi gerçekliği yok keşke olsa da hep yatsak da tutsa ama
Kızıma olan hamileliğimden hatırlıyorum transferden 14 gün öncesini baz alıyorlar adet günü olarak değişmediyse teknoloji olarakCanım ben de onu soracaktım adet günümüzü nasıl biliyoruz ki, bir önceki adet döngümüzü baz alamayız artık herhalde, yumurtlama çatlama hepsi ileri kaydı benim, belirti bugün bi ara batma ve sonrasında kasık ağrım oldu ama geçti, geçen gün göğüslerim de damarlanmış geldi ama o kadar ilaç kullandık ve kullanıyoruz ki hamileliğe yormak doğru olur mu bilemedim
Sağolasın canımKızıma olan hamileliğimden hatırlıyorum transferden 14 gün öncesini baz alıyorlar adet günü olarak değişmediyse teknoloji olarak2015 te bana öyle demişlerdi
Evet karnında göbeğin hemen altında bir nokta da arada arada iğne batıyor gibi bir his bende de oldu.sonra göğüs ucum üç gün kaşındı.Ben de belirti yok sanki canım ya bugün ilk defa karnımda bi noktada batma hissettim hatta tam cuma vaktiydi tuhaf bi şekilde hamile hissettim kendimi sonra saçmalama dedim kızdım kendime, belirti aramamaya çalışmak olan her ağrıya ümitlenmemek en iyisi sanki
Baktım da şimdi test tarihinden sonra negatifse regl oluyor,zaten şuan progesteron takviyesi aldığımız için regl olmamızı önlüyor.ben sdc progesteron ve coraspin kullanıyorum,progesteronun fazla bir yan etkisi yok.benim sdc belim çok ağrıyor normalde reglim ağrısız sızısız olurdu offff bakalımCanım ben de onu soracaktım adet günümüzü nasıl biliyoruz ki, bir önceki adet döngümüzü baz alamayız artık herhalde, yumurtlama çatlama hepsi ileri kaydı benim, belirti bugün bi ara batma ve sonrasında kasık ağrım oldu ama geçti, geçen gün göğüslerim de damarlanmış geldi ama o kadar ilaç kullandık ve kullanıyoruz ki hamileliğe yormak doğru olur mu bilemedim
Merhaba hayırlı olsun bekliyoruz o zaman gelişmeleriniMerhaba bayanlar bende 3 gün önce donmus embriyo transferi oldum. Süreci sizinle beklemek istedim. İnş herkes olumlu güzel sonuçlar alır
Evet canım tam oralardaEvet karnında göbeğin hemen altında bir nokta da arada arada iğne batıyor gibi bir his bende de oldu.sonra göğüs ucum üç gün kaşındı.
Canım bel ağrısı da hamileliğin ilk zamanlarında olabilirmiş diye duymuştum hatta herkes tek belirtisinin regl olacak hissi olduğunu söylüyor hadi hayırlısı inşallahBaktım da şimdi test tarihinden sonra negatifse regl oluyor,zaten şuan progesteron takviyesi aldığımız için regl olmamızı önlüyor.ben sdc progesteron ve coraspin kullanıyorum,progesteronun fazla bir yan etkisi yok.benim sdc belim çok ağrıyor normalde reglim ağrısız sızısız olurdu offff bakalım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hayirlisiyla sim siki tutunurMerhaba bayanlar bende 3 gün önce donmus embriyo transferi oldum. Süreci sizinle beklemek istedim. İnş herkes olumlu güzel sonuçlar alır
Aynen ölüyorum sancidan hava dolu gibi icim. İlaclar yapar dedi dr.Kizlar bnde acayip gaz var yaa gecmedi bir turlu ne olack bu halimm varmi gaz sikintisi yasayan ilaclar mi yapiyr
Coraspirin kullaniyorum cnm ben, igne daha mi etkili?Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı
Ben kullaniyrm kuzum oksaparKan sulandırıcı iğne kullanan var mı
Ay yalnz degilim bari ben esimin yanindada yapamiyrm adami kovuym yanimdan artk :)))))Aynen ölüyorum sancidan hava dolu gibi icim. İlaclar yapar dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?