2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İlginç ??? Bu derece mi sıkıldın evden çıkacak kadar ? Kimsenin bir kaç gün evden çıktığını sanmıyorum ben
Bana ertesi gün çalışıyorsan işine git, aşırı hareketler yapmadığın müddetçe normal hayatına geri dön dediler neden evden çıkmayalım ki, ben de yorucu aktiviteler yapmadım ama işe, anneme, ev ortamlarına gittim, tercih meselesi tabi ama bilimsel olarak yatmanın evde durmanın ispatlanan bi gerçekliği yok keşke olsa da hep yatsak da tutsa ama

Canım hiç belirtin vs varmı regl tarihin ne zaman

Canım ben de onu soracaktım adet günümüzü nasıl biliyoruz ki, bir önceki adet döngümüzü baz alamayız artık herhalde, yumurtlama çatlama hepsi ileri kaydı benim, belirti bugün bi ara batma ve sonrasında kasık ağrım oldu ama geçti, geçen gün göğüslerim de damarlanmış geldi ama o kadar ilaç kullandık ve kullanıyoruz ki hamileliğe yormak doğru olur mu bilemedim

Kızıma olan hamileliğimden hatırlıyorum transferden 14 gün öncesini baz alıyorlar adet günü olarak değişmediyse teknoloji olarak 2015 te bana öyle demişlerdi

Kızıma olan hamileliğimden hatırlıyorum transferden 14 gün öncesini baz alıyorlar adet günü olarak değişmediyse teknoloji olarak 2015 te bana öyle demişlerdi
Sağolasın canım o zaman testten önce adet olma durumumuz yok inşallah, benim salı test, perşembe adet tarihim(hiç gelmesin inşallah ) oluyor o zaman

Evet karnında göbeğin hemen altında bir nokta da arada arada iğne batıyor gibi bir his bende de oldu.sonra göğüs ucum üç gün kaşındı.

Baktım da şimdi test tarihinden sonra negatifse regl oluyor,zaten şuan progesteron takviyesi aldığımız için regl olmamızı önlüyor.ben sdc progesteron ve coraspin kullanıyorum,progesteronun fazla bir yan etkisi yok.benim sdc belim çok ağrıyor normalde reglim ağrısız sızısız olurdu offff bakalım

Evet karnında göbeğin hemen altında bir nokta da arada arada iğne batıyor gibi bir his bende de oldu.sonra göğüs ucum üç gün kaşındı.
Evet canım tam oralarda ay hadi darısı başımıza olsun inşallah hep aynı noktada 5-10 dakika ara ara yokladı kayboldu, hamile değilsem bile o anı tarif edemem hissettirdiği bile güzeldi, aslında batma oluyor diyenlere hep kızardım millet de belirti arıyor neymiş ki batma diye ama orada içimde birşey belirdi bana ben burdayım dedi sanki, hem böyle ümitlenip hem ümitlenmemeye çalışmak çok zor, rabbim hiçbirimizin ümitlerini, hayallerini, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...

Canım bel ağrısı da hamileliğin ilk zamanlarında olabilirmiş diye duymuştum hatta herkes tek belirtisinin regl olacak hissi olduğunu söylüyor hadi hayırlısı inşallah benim kullandığım estofermde ne belirtiler yazıyor sorma, o yüzden hiçbir şeyi hamileliğe yormamak sabırla beklemek en güzeli de yapamıyoruz işte, gönül dinlemiyor...

Kizlar bnde acayip gaz var yaa gecmedi bir turlu ne olack bu halimm varmi gaz sikintisi yasayan ilaclar mi yapiyr

Kizlar, Crinone jel yapanlar,, ben bu sabah yaparken ucuna simsiyah bi leke suruldu. Size de oldu mu? Nedir bu anlamadim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…