2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kizlar, Crinone jel yapanlar,, ben bu sabah yaparken ucuna simsiyah bi leke suruldu. Size de oldu mu? Nedir bu anlamadim??
Crinone jelde beyaz, sarı, kahverengi tortular gelebiliyor prospektüsünde de yazıyor canımhatta benim transferin ertesü günü kahverengi kan gibi de değil bulaşan bir şeyler oldu jele yordum ben ama siyah olması endişendiriyorsa hemşirene bi sor istersen

Kızlar test zamanı yaklaştıkça oldu mu olmadı mı stresi artıyormuş, bugün yataktan kalkarken kasığıma bıçak gibi ağrı saplandı ve geçti, insan herşeye bir anlam yüklemeye çalışıyor nasıl geçecek bu günler...

Bilmiyorum nasıl geçicek aynı durumdayız korku endişe herşey karışık. Ellimizde olsa hepimiz isteriz olsun ama kurban olduğum allahım bi bildiği vardır muhakkak ki bizi bu sınavlardan geçiriyor. Kafam çok karışık sanki olmamış gibi

Dile kolay 12 gün... yaşadığımız duygu karmaşası çok normal aslında, rutin hayatımızda bile aynı gün içinde farklı duygular hissederken, ben ilk günler daha hevesli ümitliydim canım ama gün yaklaştıkça gerçekle yüzleşiyor insan iki ihtimal de bizim için sonuçta, rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın kötüyü dillendirmeyelim herşey güzel olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar. Benim de 28 şubatta transferim oldu. Dün idrarda silik çıktı aslında salı günü test günü ama bugün kan verdim ve sonuç 88 çıktı.
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin ben de 28sinde transfer oldum ama test gününden önce cesaret edemiyorum çıkmazsa yine ümitlenicem erken mi daha çıkar mı diye, en azından 12sinde aklım bulanmadab kesin sonuç alırım dedim, kaçıncı gün embriyosu senin

Benimde bir tüpün icinde 4 tane embriyomu dondurdular transfer sonra beklemek cok heyecanlı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…