2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

...Aminn insallah

Erken çıkma sebeplerindne biri de çift embriyo olması benim tek embriyo çıkmaz daha 1 mart transferimdi
Canım aslında test günümüzde 100lü bi değer bekleniyorsa iki gün öncesi 40-50 bi rakam çıkması lazım diye düşünüyorum ama beta hcg aralıkları çok farklı, her bünyede farklı çıkabiliyor anladığım kadarıyla, yarın benim 10.günüm oluyor ama cesaretim yok

Belirtin var mıydı canım hiç
Aslında inanılmaz tuhaftım hala da öyleyim. Gergin, duygusal ayaklarım buz gibi ama dün gece alev alev yandım. Göğsüm hassas, kanımda kramp gibi bir his ara ara. Aşırı tuvalete çıktım geceleri. Bir de gazım çok. Bunlar ama hormonların da etkisi bence

Aynen öyle. Çok yüksek olmasa da belli bir değer çıkması lazım. O yüzden baktırdım.

Merhaba,
intralipid serumu 220 tlye aldik, daha uyguna alabilen varmi? sgkdan alma ihtimalimiz varmi bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim

Canım dediğin gibi saydığın belirtilerin çoğu aslında ilaçlar hormonlardan ama gecesık idrara çıkmak belirleyici bence, darısı bizlere olsun inşallah ben artık belirtim var mı yok mu onu bile anlayamaz hale geldim psikolojik olarak

Çok da takılma canım belirtilere. Hep var gibi düşünmeye çalış. İnşallah da pozitif sonuç olsun.

Hamis kalanlar Transferden ne kadar sonra basliyor belirtiler? Benim 3. Gun daha ama gerginim (sigara icemedigin icinde olabilir) sık idrara cikiyorum, gaz sancilari kasik ageilari terlemeler oooooffff nasil gececek bu surec sabir yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…