- 14 Kasım 2016
- 207
- 300
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.161
Öyle canım çok haklısın, demek istediğim ne yaparsak yapalım herşeyin olacağına varacağı , yatmayla hareket etmeden tutacağını bilsem biblo gibi oturcam inan tüm günben de transferden beri neler kurdum kafamda, eğildim düştü mü, kalktım düştü mü... rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah
Ben de transferden sonrasını bekleyenlere çok özenirdim, ilk günler heyecanlı da sonrası pek öyle olmuyormuş canımBenimde bir tüpün icinde 4 tane embriyomu dondurdulartransfer sonra beklemek cok heyecanlı yaaaa
Belirtin var mıydı canım hiçEvet çift embriyo.
Canım aslında test günümüzde 100lü bi değer bekleniyorsa iki gün öncesi 40-50 bi rakam çıkması lazım diye düşünüyorum ama beta hcg aralıkları çok farklı, her bünyede farklı çıkabiliyor anladığım kadarıyla, yarın benim 10.günüm oluyor ama cesaretim yokErken çıkma sebeplerindne biri de çift embriyo olması benim tek embriyo çıkmaz daha1 mart transferimdi
Ayy bende kalcadan bi tane gun asiri vuruluyrm ck fena bir sey yaa gobekten de her gun oksapar o da bitirdi beniBen bir kez oluyorum kalçadan ama dayanılmaz durumda kalçam
Sadece heycn deil canm korku da oluyor tabi..ne zaman test günün senin canmBen de transferden sonrasını bekleyenlere çok özenirdim, ilk günler heyecanlı da sonrası pek öyle olmuyormuş canım
Aslında inanılmaz tuhaftım hala da öyleyim. Gergin, duygusal ayaklarım buz gibi ama dün gece alev alev yandım. Göğsüm hassas, kanımda kramp gibi bir his ara ara. Aşırı tuvalete çıktım geceleri. Bir de gazım çok. Bunlar ama hormonların da etkisi benceBelirtin var mıydı canım hiç
Aynen öyle. Çok yüksek olmasa da belli bir değer çıkması lazım. O yüzden baktırdım.Canım aslında test günümüzde 100lü bi değer bekleniyorsa iki gün öncesi 40-50 bi rakam çıkması lazım diye düşünüyorum ama beta hcg aralıkları çok farklı, her bünyede farklı çıkabiliyor anladığım kadarıyla, yarın benim 10.günüm oluyor ama cesaretim yok
Hayırlı olsun canım saglik kucağına al insallah darısı başımızaMerhaba arkadaşlar. Benim de 28 şubatta transferim oldu. Dün idrarda silik çıktı aslında salı günü test günü ama bugün kan verdim ve sonuç 88 çıktı.
Canım dediğin gibi saydığın belirtilerin çoğu aslında ilaçlar hormonlardan ama gecesık idrara çıkmak belirleyici bence, darısı bizlere olsun inşallah ben artık belirtim var mı yok mu onu bile anlayamaz hale geldim psikolojik olarakAslında inanılmaz tuhaftım hala da öyleyim. Gergin, duygusal ayaklarım buz gibi ama dün gece alev alev yandım. Göğsüm hassas, kanımda kramp gibi bir his ara ara. Aşırı tuvalete çıktım geceleri. Bir de gazım çok. Bunlar ama hormonların da etkisi bence
Çok da takılma canım belirtilere. Hep var gibi düşünmeye çalış. İnşallah da pozitif sonuç olsun.Canım dediğin gibi saydığın belirtilerin çoğu aslında ilaçlar hormonlardan ama gecesık idrara çıkmak belirleyici bence, darısı bizlere olsun inşallah ben artık belirtim var mı yok mu onu bile anlayamaz hale geldim psikolojik olarak
İnşallah sıkı sıkı tutunsun annesineKizlar beni de bugün aradılar pazartesi transfer kismetse
Bende transferden önce dip bucak ev temizledim oldum bittim
Kizlar beni de bugün aradılar pazartesi transfer kismetse
Bende transferden önce dip bucak ev temizledim oldum bittim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sana sim sıkı tutunurlar
Hamis kalanlar Transferden ne kadar sonra basliyor belirtiler? Benim 3. Gun daha ama gerginim (sigara icemedigin icinde olabilir)Canım dediğin gibi saydığın belirtilerin çoğu aslında ilaçlar hormonlardan ama gecesık idrara çıkmak belirleyici bence, darısı bizlere olsun inşallah ben artık belirtim var mı yok mu onu bile anlayamaz hale geldim psikolojik olarak
Hep öyleydim inan canım ama test tarihi yaklaştıkça vesveseler başladıÇok da takılma canım belirtilere. Hep var gibi düşünmeye çalış. İnşallah da pozitif sonuç olsun.
Canim senle aynıyız benimde 4üncü günüm..psikolojik mi bilmiyorum bende de var o batma hafifBenim de bugün 4. Günüm belirti yok bir dek kasıklarımda batma var. Bakalım nasip olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?