2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kızlar size bir şey soracağım. Benim bir yumurtam 21 mm olmuş. 2 tanesi 16, bugün ve yarın iğnelere devam edeceğim. Pazar akşamı yani yarın akşam çatlatma iğnesi, salı da toplama olacak inşallah ama o 21 olan salıya kadar çatlayıp gider diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

catlamaz çünkü yumurta çatlamayı önleyen iğne çatlamasını engelliyecek için rahat olsun,

Zannetmiyorum doktor onu biliyor birde aldigimiz tedaviler baskilama icin bir de catlatmayi da doktor takip ediyor ilaclar yapiyor yani

Zaten hepsi eşit olmayabilir toplama gününü en çok boyutu eşit yumurtaya göre ayrlıyorlardır,yani tabi ki arada çatlayanlar ya da yeterince büyüyemeyenler oluyordur endişelenme

Hayatımızı değiştirecek bir sonucu bekliyoruz kuzum normal ama gerçekten çok kötü hissediyorsan sevdiğin şeylerle uğraş hobi film vs gibi
Vallah bilmiyorum bugün bide galiba kimse benimle ilgilenmedi ya o yüzdende hem diyorlar ellini sakın birseye vurma biz yapariz sakin egilip kalkma ama arayanda soranda yok bende birsey yapinca diyorlar senin yüzünden tutmadi sen cok ugrasiyorsun bilmem ney yani patlama noktasindayim aglasamda rahatlasam

Kizlar merhaba . Benim transferim 3 gun once yapildi 16si aonuc alicam. Tek 4 gun embryosu transfer edildi. Amma ben pek yatak istiraheti yapammadim. Yani ara ara uzana bildim. Sizde nasil durum? Acaba transferden bir gun sonra normal hayatina donup gebe kalan varmi?

Canım yaaa öyle herkes uzaktan konuşur ama bence yanında kimse olmayınca daha iyi,şahsen birisi bana sen taşıma sen eğilme vs diyince ben daha çok geriliyorum.zaten eğilip kalkmayla vs ilgisi yok durumun.senin yüzünden tutmadı nedir yaaa çok yakınların değilse görüşme bence eğer yakınlarınsa izah et.sonuçta normal hayatımıza dönmemiz gerekiyor doktorlar aksini söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…