- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.181
Niye bunkadar gerginsin ki canım sakin olArkadaşlar sonuç bekliyenlerde benim gibi gergin ve sinirlilermi? Çok sıkılıyorum herşeye sinirleniyorum kafayi yicem
catlamaz çünkü yumurta çatlamayı önleyen iğne çatlamasını engelliyecek için rahat olsun,Kızlar size bir şey soracağım. Benim bir yumurtam 21 mm olmuş. 2 tanesi 16, bugün ve yarın iğnelere devam edeceğim. Pazar akşamı yani yarın akşam çatlatma iğnesi, salı da toplama olacak inşallah ama o 21 olan salıya kadar çatlayıp gider diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Doktora sordum onu kesin çatlamaz mı dedim. Maalesef bazen her şeye rağmen çatlayabilir dedi. İstisnai durumlar yani:/ Benim gibi olan var mı merak ettim. Daha 3 gün var ve 21 mm olmuş şimdidencatlamaz çünkü yumurta çatlamayı önleyen iğne çatlamasını engelliyecek için rahat olsun,
Allah bozmasın ama bilmiyorum adet olucakmışim gibi bir his var icimde ama ilaclari kullandigim icin olamicagimida biliyorum ne bilim kontrol edemiyorum kendimiN
Niye bunkadar gerginsin ki canım sakin olbende heycan ve korku var biraz onun dışında gayet iyiyim Elhamdulillah ☺
Zannetmiyorum doktor onu biliyor birde aldigimiz tedaviler baskilama icin bir de catlatmayi da doktor takip ediyor ilaclar yapiyor yaniKızlar size bir şey soracağım. Benim bir yumurtam 21 mm olmuş. 2 tanesi 16, bugün ve yarın iğnelere devam edeceğim. Pazar akşamı yani yarın akşam çatlatma iğnesi, salı da toplama olacak inşallah ama o 21 olan salıya kadar çatlayıp gider diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Dr un ayarlamıştır canım onu , benim dr um hem iğne hem ilaç veriyordu , bu defa nasıl verecek merak ediyorum , Benim opudan sonra bacaklarımda ağrılar başladı , kendiliğimden corasprin içmeye başladım benCoraspirin kullaniyorum cnm ben, igne daha mi etkili?
Bana da takılacak transfer öncesi ve sonrası , size kaç tane takılacakMerhaba,
intralipid serumu 220 tlye aldik, daha uyguna alabilen varmi? sgkdan alma ihtimalimiz varmi bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim
Ilaclar da yapıyor canım bende de oluyor .. 30 aylık kızım var transfer gününden beri tepemden inmiyor sürekli kucağımda peşimde daralıyorum bazenArkadaşlar sonuç bekliyenlerde benim gibi gergin ve sinirlilermi? Çok sıkılıyorum herşeye sinirleniyorum kafayi yicem
Doğrudur ilaclardan olabilir. Allah yardımcın olsun seninde işin zorIlaclar da yapıyor canım bende de oluyor .. 30 aylık kızım var transfer gününden beri tepemden inmiyor sürekli kucağımda peşimde daralıyorum bazen
Aminn insallah.Kalbini ferah tutmya çalış canımAllah bozmasın ama bilmiyorum adet olucakmışim gibi bir his var icimde ama ilaclari kullandigim icin olamicagimida biliyorum ne bilim kontrol edemiyorum kendimi
Kızlar size bir şey soracağım. Benim bir yumurtam 21 mm olmuş. 2 tanesi 16, bugün ve yarın iğnelere devam edeceğim. Pazar akşamı yani yarın akşam çatlatma iğnesi, salı da toplama olacak inşallah ama o 21 olan salıya kadar çatlayıp gider diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Zaten hepsi eşit olmayabilir toplama gününü en çok boyutu eşit yumurtaya göre ayrlıyorlardır,yani tabi ki arada çatlayanlar ya da yeterince büyüyemeyenler oluyordur endişelenmeKızlar size bir şey soracağım. Benim bir yumurtam 21 mm olmuş. 2 tanesi 16, bugün ve yarın iğnelere devam edeceğim. Pazar akşamı yani yarın akşam çatlatma iğnesi, salı da toplama olacak inşallah ama o 21 olan salıya kadar çatlayıp gider diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Benim normal halim öyle zatenArkadaşlar sonuç bekliyenlerde benim gibi gergin ve sinirlilermi? Çok sıkılıyorum herşeye sinirleniyorum kafayi yicem
Hayatımızı değiştirecek bir sonucu bekliyoruz kuzum normal ama gerçekten çok kötü hissediyorsan sevdiğin şeylerle uğraş hobi film vs gibiArkadaşlar sonuç bekliyenlerde benim gibi gergin ve sinirlilermi? Çok sıkılıyorum herşeye sinirleniyorum kafayi yicem
Allah allah seni ne yapmasın aynen bende normaldede öyleyim ama şuanda onun 2 veya 3 katiyimBenim normal halim öyle zaten
Vallah bilmiyorum bugün bide galiba kimse benimle ilgilenmedi ya o yüzdende hem diyorlar ellini sakın birseye vurma biz yapariz sakin egilip kalkma ama arayanda soranda yok bende birsey yapinca diyorlar senin yüzünden tutmadi sen cok ugrasiyorsun bilmem ney yani patlama noktasindayim aglasamda rahatlasamHayatımızı değiştirecek bir sonucu bekliyoruz kuzum normal ama gerçekten çok kötü hissediyorsan sevdiğin şeylerle uğraş hobi film vs gibi
Benim zaten çok çok az yumrtam var. Biri çatlasa geriye 2 tane kalıyor o yüzden endişelendim biraz :/Zaten hepsi eşit olmayabilir toplama gününü en çok boyutu eşit yumurtaya göre ayrlıyorlardır,yani tabi ki arada çatlayanlar ya da yeterince büyüyemeyenler oluyordur endişelenme
Canım yaaa öyle herkes uzaktan konuşur ama bence yanında kimse olmayınca daha iyi,şahsen birisi bana sen taşıma sen eğilme vs diyince ben daha çok geriliyorum.zaten eğilip kalkmayla vs ilgisi yok durumun.senin yüzünden tutmadı nedir yaaa çok yakınların değilse görüşme bence eğer yakınlarınsa izah et.sonuçta normal hayatımıza dönmemiz gerekiyor doktorlar aksini söylemiyorVallah bilmiyorum bugün bide galiba kimse benimle ilgilenmedi ya o yüzdende hem diyorlar ellini sakın birseye vurma biz yapariz sakin egilip kalkma ama arayanda soranda yok bende birsey yapinca diyorlar senin yüzünden tutmadi sen cok ugrasiyorsun bilmem ney yani patlama noktasindayim aglasamda rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?