2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hayırlı olsun,normal hayata dönmekle bebişin tutunmasının hiç bir alakası yok ki.ağır işler yapmadığın sürece sıkıntı yok

Kaynanam görümcem diyor sonradanda sabah beni aradı arkadaşım 4 haftalık hamile bilmem ney bilinçsiz yaptı ama çok üzüldüm ne yapım kafam karışık üzüntülüyüm ne olsun hayat bize böyle davraniyor dayanicaz mecbur bunada şükür rabbim daha kötü şeyler vermesin

Amin Ne zaman gideceksin kan tahliline

Hiç canınızı sıkmayın. Eminim sizinkiler de sımsıkı tutunmustur size. Çünkü son beş gün olmadı diye ilaçları da bırakmıştım. Hiç mi birşey hissetmez insan. Hissetmiyorsun işte. Ve o anda hooop doktor gebelik var diyor. Karamsar olmayın.

Siz niye o kadar çok şey kullanıyorsunuz. Acaba doktordan doktora mı değişiyor verdikleri ilaçlar
Dr.dan dr.a degisiyodur kuzum mesela ben burda transferdn once ve sonra serum kullananalari okudum yada bana catlatma ignesi yapilmadi arkadaslara yapilmis farkli hepsinin uygulamasi

Hamis kalanlar Transferden ne kadar sonra basliyor belirtiler? Benim 3. Gun daha ama gerginim (sigara icemedigin icinde olabilir) sık idrara cikiyorum, gaz sancilari kasik ageilari terlemeler oooooffff nasil gececek bu surec sabir yarabbim
Sık idrara çıkma transferden sonra olabilecek normal şeymiş. Gaz sancısı da öyle. Ama ben 7 ya da 8 gün bir ateş bastı aralıklı kapı pencere ne varsa açtım. İki gün sürdü. Göğüs uçlarımda kaşınmalar. Göğüs diplerimden gelen hafif ağrılar.bir de göbeğin hemen altında sola doğru aralıklı batmalar.

Çok teşekkür ederim inşallah hepinize nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…