- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.201
İşte o iğneye rağmen çatlayabilirmiş. Doktora sordum, maalesef bazen ilaca rağmen öyle olabilir dediZannetmiyorum doktor onu biliyor birde aldigimiz tedaviler baskilama icin bir de catlatmayi da doktor takip ediyor ilaclar yapiyor yani
Hayırlı olsun,normal hayata dönmekle bebişin tutunmasının hiç bir alakası yok ki.ağır işler yapmadığın sürece sıkıntı yokKizlar merhaba . Benim transferim 3 gun once yapildi 16si aonuc alicam. Tek 4 gun embryosu transfer edildi. Amma ben pek yatak istiraheti yapammadim. Yani ara ara uzana bildim. Sizde nasil durum? Acaba transferden bir gun sonra normal hayatina donup gebe kalan varmi?
Hımmm anladım sen stres yapma bence şimdi sen rahat ol ki yumoşların da kaliteli olsunBenim zaten çok çok az yumrtam var. Biri çatlasa geriye 2 tane kalıyor o yüzden endişelendim biraz :/
Kaynanam görümcem diyor sonradanda sabah beni aradı arkadaşım 4 haftalık hamile bilmem ney bilinçsiz yaptı ama çok üzüldüm ne yapım kafam karışık üzüntülüyüm ne olsun hayat bize böyle davraniyor dayanicaz mecbur bunada şükür rabbim daha kötü şeyler vermesinCanım yaaa öyle herkes uzaktan konuşur ama bence yanında kimse olmayınca daha iyi,şahsen birisi bana sen taşıma sen eğilme vs diyince ben daha çok geriliyorum.zaten eğilip kalkmayla vs ilgisi yok durumun.senin yüzünden tutmadı nedir yaaa çok yakınların değilse görüşme bence eğer yakınlarınsa izah et.sonuçta normal hayatımıza dönmemiz gerekiyor doktorlar aksini söylemiyor
AminKaynanam görümcem diyor sonradanda sabah beni aradı arkadaşım 4 haftalık hamile bilmem ney bilinçsiz yaptı ama çok üzüldüm ne yapım kafam karışık üzüntülüyüm ne olsun hayat bize böyle davraniyor dayanicaz mecbur bunada şükür rabbim daha kötü şeyler vermesin
Valla ben hala gaz sıkıntısı çekiyorum. Sanki bir süre daha da devam edecek. Birde gazım olduğunda ve çok sıkıştığımda kasıklarım çok ağrıyorKizlar bnde acayip gaz var yaa gecmedi bir turlu ne olack bu halimm varmi gaz sikintisi yasayan ilaclar mi yapiyr
Ilaclara devam ediyosun demi cnm ondn kaynakliValla ben hala gaz sıkıntısı çekiyorum. Sanki bir süre daha da devam edecek. Birde gazım olduğunda ve çok sıkıştığımda kasıklarım çok ağrıyor
Hiç canınızı sıkmayın. Eminim sizinkiler de sımsıkı tutunmustur size. Çünkü son beş gün olmadı diye ilaçları da bırakmıştım. Hiç mi birşey hissetmez insan. Hissetmiyorsun işte. Ve o anda hooop doktor gebelik var diyor. Karamsar olmayın.Bilmiyorum nasıl geçicek aynı durumdayız korku endişe herşey karışık. Ellimizde olsa hepimiz isteriz olsun ama kurban olduğum allahım bi bildiği vardır muhakkak ki bizi bu sınavlardan geçiriyor. Kafam çok karışık sanki olmamış gibi
Ilaclara devam ediyosun demi cnm ondn kaynakli
Ayy gözün aydın canım çok güzel haber bu. Kaç embriyo transfer edildi sizeMerhaba arkadaşlar. Benim de 28 şubatta transferim oldu. Dün idrarda silik çıktı aslında salı günü test günü ama bugün kan verdim ve sonuç 88 çıktı.
Crinonel jel kullanıyorum bir de folik asitIlaclara devam ediyosun demi cnm ondn kaynakli
Kuzumm bnmkilerin yannda ne ki o :)Crinonel jel kullanıyorum bir de folik asit
Valla onu sormak hiç aklıma gelmedi. Ben de burda okudum dördünü bir tüp de Dondurduklarını. İkisi birinci kalite dedi sadece. Büyük ihtimal bir tüpte donduBenimde bir tüpün icinde 4 tane embriyomu dondurdulartransfer sonra beklemek cok heyecanlı yaaaa
Siz niye o kadar çok şey kullanıyorsunuz. Acaba doktordan doktora mı değişiyor verdikleri ilaçlarKuzumm bnmkilerin yannda ne ki o :)
Dr.dan dr.a degisiyodur kuzum mesela ben burda transferdn once ve sonra serum kullananalari okudum yada bana catlatma ignesi yapilmadi arkadaslara yapilmis farkli hepsinin uygulamasiSiz niye o kadar çok şey kullanıyorsunuz. Acaba doktordan doktora mı değişiyor verdikleri ilaçlar
Bende bir gobek bir kalca igne gun asiri kalca olan Allahtn..haplarda cabasi su gobek ignesi beni bendn aliyrrValla bende 3 ayrı hap günde toplam 8 adet ve 2 adet iğne bir göbeğe bir kalçaya oluyorum hergün
Sık idrara çıkma transferden sonra olabilecek normal şeymiş. Gaz sancısı da öyle. Ama ben 7 ya da 8 gün bir ateş bastı aralıklı kapı pencere ne varsa açtım. İki gün sürdü. Göğüs uçlarımda kaşınmalar. Göğüs diplerimden gelen hafif ağrılar.bir de göbeğin hemen altında sola doğru aralıklı batmalar.Hamis kalanlar Transferden ne kadar sonra basliyor belirtiler? Benim 3. Gun daha ama gerginim (sigara icemedigin icinde olabilir)sık idrara cikiyorum, gaz sancilari kasik ageilari terlemeler oooooffff nasil gececek bu surec sabir yarabbim
Çok teşekkür ederim inşallah hepinize nasip etsin AllahAnladim canım geçmişsiniz daha hayirli olsun tekrardan
O o anki görüntü netligiyle alakalı galiba benimde öncekiler hızlı koymuşlardı en son transferde cok uğraşmışlardı
Ben 2 gün sonra ise başlamıştım. Oda transfer cumartesine geldi diye yoksa ertesi gün işteydim
Bir de kizlar transferden sonra nasil dışarı çıkmıyorsunuz size protestan iğne vermiyorlar mi ona yaptırmaya saglik kuruluşuna gitmiyor musunuz veya crinone kel krem kullanmıyor mu sunuz onun erimesi icin 15 dk dışarıda yürüyüş veriyor doktor
Amin kizlar sagolun insallahİnşallah sıkı sıkı tutunsun annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?