- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Umut aramaz mıyızzhadi bakalım,aslında bizde kendimizce bi unut ariyoruz iste.bugun bi arkadaşımın hamile oldugunu gördüm rüyamda,yatmadan öncede meryem suresinin 19,21,22 ayetini okidim bide yasin suresinin 82,83Ayeti.
Haklısınız sağlık sektöründe olduğum ve bildiğim için yazıyorum kullanılan ilaçlar soğuk zincir ilaçları yani eğer oda sıcaklığında kalırsa bozuluyor yani zarar verebilir size gelecek olan ilaçların ne şekilde saklandığı bilinmiyor yada yolda bozulabilir o yüzden yasak biz alırken eczaneden buzluk ile aldık tek sıkıntı buGaliba bende üzüldüm nesi yasak dünyanın parası insanlar bizi anlamaz
Hayırlı haberler ver bize inşallahben de 18 şubatta randevum var hacettepe de tüp bebek için gidiyorum
Hacettepe de bayan doktor varmı acaba tüp bebek içinben de 18 şubatta randevum var hacettepe de tüp bebek için gidiyorum
bildiğim kadarıyla prof ve doçlar hep erkek canım ben de gurkan hocaya gideceğim kendisi profHacettepe de bayan doktor varmı acaba tüp bebek için
Ben samsunda bayan doktora tedavi oluyordum erkek te olamıyorum ne yazıkki doktorum tam tedavinin ortasında izne çıkmış şuan mecbur erkek doktora geçtim ve her seferinde rahatsız oluyorum inşallah olumlu hayırlı haberle sonuçlanır tedavinbildiğim kadarıyla prof ve doçlar hep erkek canım ben de gurkan hocaya gideceğim kendisi prof
inşallah canım bizim de samsuna tayin meselemiz var onu bekliyorduk ama ben artık sabredemedim ve başladım tedaviye samsunda üniversiteye mi gidiyorsunBen samsunda bayan doktora tedavi oluyordum erkek te olamıyorum ne yazıkki doktorum tam tedavinin ortasında izne çıkmış şuan mecbur erkek doktora geçtim ve her seferinde rahatsız oluyorum inşallah olumlu hayırlı haberle sonuçlanır tedavin
Evet canım eger benim gibi illa kadın doktor olsun takıntın yoksa kesinlikle omü tüp bebek merkezindeki davut güven hocayı tavsiye ederim zaten merkez mükemmel temizlik personeline kadar güler yüzlü pozitif insanlar umarım gerek kalmaz ama kalırsa da kesinlikle öneririminşallah canım bizim de samsuna tayin meselemiz var onu bekliyorduk ama ben artık sabredemedim ve başladım tedaviye samsunda üniversiteye mi gidiyorsun
Ayyy o 1 ay geçmek bilmedi bana şükür yeni tedaviye geçtik ben lucrin i 10 luk kullandım şimdi gonalf verdi lucrin i 5 e indirdiBenimde d.kontrol hapım bitti ... 4 gündürde lucrin vuruyorum.... adet olur olmaz gidicem... şubat 20 25 arası inşallah rahim kalınlıgına ulaşırsam transfer
Zaman geçmiyo valla... :) inşallah topik olarak tüm üyeler bebiş haberleri ile dolar taşarızAyyy o 1 ay geçmek bilmedi bana şükür yeni tedaviye geçtik ben lucrin i 10 luk kullandım şimdi gonalf verdi lucrin i 5 e indirdi
Yaşamadım ama tabi halsizlik yapıyorİğnelerin herhangi bir yan etkisini yaşadın mi canım
Amin amin inşallah okadar zor süreç ki moral önemli stres yok diyolar ama imkanı varmı düşünmekten bi saniye boş geçmiyo fiziksel yıpranmada çabası inşallah her isteyen evladına tez zamanda kavuşurZaman geçmiyo valla... :) inşallah topik olarak tüm üyeler bebiş haberleri ile dolar taşarız
cnm bosver kadını erkegi hayatimizda bidaha gormeyecegiz.ilk denememde bende erkek gorunce bi utandim falan ama napalim mecbur.simdi ikinci tedavideyim ve hic hic ster yok alisiyo insan.Amin amin inşallah okadar zor süreç ki moral önemli stres yok diyolar ama imkanı varmı düşünmekten bi saniye boş geçmiyo fiziksel yıpranmada çabası inşallah her isteyen evladına tez zamanda kavuşur
HOŞGELDİN ADAŞIM :) Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşaallah. Mübarek cuma hürmetine. Hayırlı güzel haberler alalım inşaallah. BEnimde haftaya cuma yada cumartesi bi aksilik olmazsa inşaallah transferim olacak. 2. tedavim ilki olumsuz oldu ama bu kez dinlenmiş bir rahimle dondurulmuş embriyo transferimi olacağım İnşaallah herşey gönlümüzce olur. Ümmeti muhammedin içindede bizlerin.Merhaba bayanlar bende tedavi aşamasındayım yarın kontrolum var büyük ihtimalle pazartesi veya salı yumurta toplamam olucak inşallah hepimz olumlu sonuclar alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?