- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Sağol canım inşallah ard arda hamile kalıroz bu topikteki tüm arkadaşlar da inşallahAnladım canım benim, bende pazartesi gideyim bakalım ne diyecek :) sen benden önce güzel haberi alıcaksın inşaallah :) peşindeyim :)
İstatisliklere göre çalışan ve rapor kullananlar arasnda çalısanlar daha agır basıyomus ama ben anlatıcam durumumu sadece iş degil benim yolum bile uzun ve köy yollarndan gidiyoruz vermezse normal bi kadın doğumcudan alıcam senelik iznim var onu su anda kullanmk istemiyorum ileride ne olucagı belli değilOO çok güzel birbirimizin güzel haberlerini alalım inşaallah ismimizde kaderimizde birlikte güzel olsun :) evlatlarımızda aynı gün rahimde tutunsun inşaallah :) yıllık iznin yok mu ? normalde 10 gün rapor veriyorlar. Neden vermiyormuş? ik 3 gün dinlenip sonra normal hayatına dön diyorlar ama işim ağır diyorsun işyeri müsaade etmez mi yada ücretsiz izin gibi kullandırmazlar mı ?
merhaba hosggeldiin ben Gebze Anadolu sağlık merkezinde Aydın Arıcı ve Ebru Öztürk te tedavi oluyorumMerhaba bayanlar inşallah bende şubat ayında tüp bebek işlemleri için başlayacağım . Cumartesi randevum var. Nerelrde tüp bebek merkezlerine gidiyorsunuz.
Allah yardımcın olsun bende aynıyım inanki sabah 6.5 da çıkıyoruz samsuna gitmek için yola ev hanımıyım ama ömrüm git gel yollarda geçiyorİstatisliklere göre çalışan ve rapor kullananlar arasnda çalısanlar daha agır basıyomus ama ben anlatıcam durumumu sadece iş degil benim yolum bile uzun ve köy yollarndan gidiyoruz vermezse normal bi kadın doğumcudan alıcam senelik iznim var onu su anda kullanmk istemiyorum ileride ne olucagı belli değil
Amin amin cümlemizin inşallah çalısmakta dert herşey bi dert hayatta napalım bizimde sınavımz bu hayrlısıyla veririz inşallahAllah yardımcın olsun bende aynıyım inanki sabah 6.5 da çıkıyoruz samsuna gitmek için yola ev hanımıyım ama ömrüm git gel yollarda geçiyor
bem daha baslamadim ignelere 2 gune insallah.dikkat et kendine insallah guzel yumoslarin olurHayırlı sonuç alırsın inşallah erken test yaparak strese girme aynen öyle artık bende yumdum gözümü oluyorum tedavi bugun kontrole gittim 16 olan yum 18 e çıkmış büyüklük yeterli degil dedi 11 m olmuş o yüzden iğneye devam pazartesi kontrol
herseyin fazlası zarra cnm omega 3 kullan mesela folik asit,ama karışımlar kullanma he kullanacaksanda incir kuru kkullan esinle beraber.sizin sorun neydi?merhaba kızlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için 1 aydır vitamin kullanıyoruz eşimle. ama bu iğneler falan nasıl oluyorbi sürü şey okuyorum kendiniz yapmayın falan diyen olmuş diğer topiklerde tecrübeli arkadaşlar beni bi aydınlatır mısınız? allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
merhaba kızlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için 1 aydır vitamin kullanıyoruz eşimle. ama bu iğneler falan nasıl oluyorbi sürü şey okuyorum kendiniz yapmayın falan diyen olmuş diğer topiklerde tecrübeli arkadaşlar beni bi aydınlatır mısınız? allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
ayyy yok canım benim ben yanlış anlattım sanırımherseyin fazlası zarra cnm omega 3 kullan mesela folik asit,ama karışımlar kullanma he kullanacaksanda incir kuru kkullan esinle beraber.sizin sorun neydi?
Bende de pko var cok yumurta ürettiğimiz için kaliteli olmuyolarmıs ben arı sütü bal polen kullandım kaliteli olusmaları için işe yaradımı bilmiyorm nasip olursa pazartesi yumurta toplama olabilir o zaman öğrenicem iyi gelip gelmediğiniayyy yok canım benim ben yanlış anlattım sanırımvitaminleri doktor verdi hem bana hem eşime adetinle gel iğnelere başlıcaz dedi.bana inofolıc prowomen b12 bir de devit-3 vitamini verdi. eşimede progenly m bemiks c ve devit-3 verdi önce hazırlayıp sonra başlıcakmış kaliteli sperm ve yumurta için.ayrıca her ikimizdende genetik test istendi daha ilk deneme ama doktorlarımız sağolsun işi pek şansa bırakmak istemediler.yine rabbimin dediği olur tabiki. bende pko var canım ama onun için değil eşim oligospermi bu yüzden de hemen tüp bebeğe yönlendirdiler. yani normalde hamile kalabilirmiydim pko ile bilmiyorum incir kürü malesef bana uygun değil yumurta çok fazla zaten ama ne kadarı sağlıklı olur bilemiyorum
kolay gibi geliyor bana da ama kafam karıştı panik yaptım daha şimdiden çok okumamak lazım sanırımBende de pko var cok yumurta ürettiğimiz için kaliteli olmuyolarmıs ben arı sütü bal polen kullandım kaliteli olusmaları için işe yaradımı bilmiyorm nasip olursa pazartesi yumurta toplama olabilir o zaman öğrenicem iyi gelip gelmediğini
insallah guzel olur cnm bnm bende 2 gune basliyorum.benim sorunum esimde azosperm.rahim filmi cekindin mi?ayyy yok canım benim ben yanlış anlattım sanırımvitaminleri doktor verdi hem bana hem eşime adetinle gel iğnelere başlıcaz dedi.bana inofolıc prowomen b12 bir de devit-3 vitamini verdi. eşimede progenly m bemiks c ve devit-3 verdi önce hazırlayıp sonra başlıcakmış kaliteli sperm ve yumurta için.ayrıca her ikimizdende genetik test istendi daha ilk deneme ama doktorlarımız sağolsun işi pek şansa bırakmak istemediler.yine rabbimin dediği olur tabiki. bende pko var canım ama onun için değil eşim oligospermi bu yüzden de hemen tüp bebeğe yönlendirdiler. yani normalde hamile kalabilirmiydim pko ile bilmiyorum incir kürü malesef bana uygun değil yumurta çok fazla zaten ama ne kadarı sağlıklı olur bilemiyorum
bu arada ben ari ssuti bal polen kullandim bir ay,cunki bendbende cikolata kisti var yumurtalari kalitesizlestiriyo.o yizden kullaniyorum baya faydasini faydasini goren olmuşkolay gibi geliyor bana da ama kafam karıştı panik yaptım daha şimdiden çok okumamak lazım sanırımbana bişey demedi pro women verdi kalite için. bi de geçen ay çatlamamış yumurtam 29 mm kist olmuş sağ tarafta stres yapma bu kadar dedi bu ay duruma göre başlıcakmışım. çok mutlu olurum beni de bilgilendirirseniz sizin içinde hayırlısı olsun şimdiden inşallah keşke bende başlasaydım bal polen arı sütüne belki bi işe yarardı
Hadi hayırlı olsun.... bende konyadayım... konya novafertil...Merhaba bayanlar inşallah bende şubat ayında tüp bebek işlemleri için başlayacağım . Cumartesi randevum var. Nerelrde tüp bebek merkezlerine gidiyorsunuz.
Aaa bişey kalmamış... hadi inşallahhh.... :) güzel haberlerini alalım inşallah....prensesbuki canım Allah kısmet ederse benim transfer im 4 Şubat bu pazartesi olacak
Aramızda 3 gün var benim de 7 şubatprensesbuki canım Allah kısmet ederse benim transfer im 4 Şubat bu pazartesi olacak
yok canım çekilmedim sordum filmi çekilcen gibi bişey dedi anlayamadım tam. ultrasonla baktığında genişliği görüntüsü falan herşey yolunda görünüyor dedi sadece.bizim ilk sperm testinde 1-2 tane 2. testte nadir sperm hücresi izlendi yazıyordu. günlerce ağladım o şokla. prolaktin yüksekti aslan pençesi içirdim maden suyu içerdi günde 2-3 tane onu bıraktı 1 ay sonra 200.000 olduinsallah guzel olur cnm bnm bende 2 gune basliyorum.benim sorunum esimde azosperm.rahim filmi cekindin mi?
Daha tedaviye baslamamıssın iğnelere basladığında başlayabilirsin ben özellikle doktora sordum bizim için sakıncası yok istersen kullanabilirsin dedi birde yediğin içtiğinle alakası yok bunun dedi ama ben yinede işimi garantiye almak istedim. Kist cıkıcak diye bende cok korkmuştum doktor pko da cok fazla oluyo demişti ama cıkmadı cok şükür ilk adetimle başladık :)kolay gibi geliyor bana da ama kafam karıştı panik yaptım daha şimdiden çok okumamak lazım sanırımbana bişey demedi pro women verdi kalite için. bi de geçen ay çatlamamış yumurtam 29 mm kist olmuş sağ tarafta stres yapma bu kadar dedi bu ay duruma göre başlıcakmışım. çok mutlu olurum beni de bilgilendirirseniz sizin içinde hayırlısı olsun şimdiden inşallah keşke bende başlasaydım bal polen arı sütüne belki bi işe yarardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?