2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İstatisliklere göre çalışan ve rapor kullananlar arasnda çalısanlar daha agır basıyomus ama ben anlatıcam durumumu sadece iş degil benim yolum bile uzun ve köy yollarndan gidiyoruz vermezse normal bi kadın doğumcudan alıcam senelik iznim var onu su anda kullanmk istemiyorum ileride ne olucagı belli değil

Allah yardımcın olsun bende aynıyım inanki sabah 6.5 da çıkıyoruz samsuna gitmek için yola ev hanımıyım ama ömrüm git gel yollarda geçiyor

bem daha baslamadim ignelere 2 gune insallah.dikkat et kendine insallah guzel yumoslarin olur

merhaba kızlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için 1 aydır vitamin kullanıyoruz eşimle. ama bu iğneler falan nasıl oluyor bi sürü şey okuyorum kendiniz yapmayın falan diyen olmuş diğer topiklerde tecrübeli arkadaşlar beni bi aydınlatır mısınız? allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

herseyin fazlası zarra cnm omega 3 kullan mesela folik asit,ama karışımlar kullanma he kullanacaksanda incir kuru kkullan esinle beraber.sizin sorun neydi?

Ben gonal f kullandım yanılmıyosam 1050 lik 7 gün bu aksam sonuncusunu vurdum korkulucak hiç bişey yok içini ferah tut ilk önce iğneni hazırlıyorsun bu sadece bi kerelik su ve sise içindeki Tozu karıştırıyorsunSonra her akşam doktorunun sana söylediği miktarda şırıngaya çekip yere 90 derecelik açıyla Göbek deliğinin üç parmak yanına vuruyorsun son zamanlara Doğru biraz sancı oluyor ama dayanmayacak kadar değil

herseyin fazlası zarra cnm omega 3 kullan mesela folik asit,ama karışımlar kullanma he kullanacaksanda incir kuru kkullan esinle beraber.sizin sorun neydi?
ayyy yok canım benim ben yanlış anlattım sanırım vitaminleri doktor verdi hem bana hem eşime adetinle gel iğnelere başlıcaz dedi.bana inofolıc prowomen b12 bir de devit-3 vitamini verdi. eşimede progenly m bemiks c ve devit-3 verdi önce hazırlayıp sonra başlıcakmış kaliteli sperm ve yumurta için.ayrıca her ikimizdende genetik test istendi daha ilk deneme ama doktorlarımız sağolsun işi pek şansa bırakmak istemediler.yine rabbimin dediği olur tabiki. bende pko var canım ama onun için değil eşim oligospermi bu yüzden de hemen tüp bebeğe yönlendirdiler. yani normalde hamile kalabilirmiydim pko ile bilmiyorum incir kürü malesef bana uygun değil yumurta çok fazla zaten ama ne kadarı sağlıklı olur bilemiyorum

Bende de pko var cok yumurta ürettiğimiz için kaliteli olmuyolarmıs ben arı sütü bal polen kullandım kaliteli olusmaları için işe yaradımı bilmiyorm nasip olursa pazartesi yumurta toplama olabilir o zaman öğrenicem iyi gelip gelmediğini

kolay gibi geliyor bana da ama kafam karıştı panik yaptım daha şimdiden çok okumamak lazım sanırım bana bişey demedi pro women verdi kalite için. bi de geçen ay çatlamamış yumurtam 29 mm kist olmuş sağ tarafta stres yapma bu kadar dedi bu ay duruma göre başlıcakmışım. çok mutlu olurum beni de bilgilendirirseniz sizin içinde hayırlısı olsun şimdiden inşallah keşke bende başlasaydım bal polen arı sütüne belki bi işe yarardı

insallah guzel olur cnm bnm bende 2 gune basliyorum.benim sorunum esimde azosperm.rahim filmi cekindin mi?

bu arada ben ari ssuti bal polen kullandim bir ay,cunki bendbende cikolata kisti var yumurtalari kalitesizlestiriyo.o yizden kullaniyorum baya faydasini faydasini goren olmuş

insallah guzel olur cnm bnm bende 2 gune basliyorum.benim sorunum esimde azosperm.rahim filmi cekindin mi?
yok canım çekilmedim sordum filmi çekilcen gibi bişey dedi anlayamadım tam. ultrasonla baktığında genişliği görüntüsü falan herşey yolunda görünüyor dedi sadece.bizim ilk sperm testinde 1-2 tane 2. testte nadir sperm hücresi izlendi yazıyordu. günlerce ağladım o şokla. prolaktin yüksekti aslan pençesi içirdim maden suyu içerdi günde 2-3 tane onu bıraktı 1 ay sonra 200.000 oldu tese oldumu eşiniz peki? peki bu balı falan ne zaman kullanmaya başlamıştınız?

Daha tedaviye baslamamıssın iğnelere basladığında başlayabilirsin ben özellikle doktora sordum bizim için sakıncası yok istersen kullanabilirsin dedi birde yediğin içtiğinle alakası yok bunun dedi ama ben yinede işimi garantiye almak istedim. Kist cıkıcak diye bende cok korkmuştum doktor pko da cok fazla oluyo demişti ama cıkmadı cok şükür ilk adetimle başladık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…