2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Amiinn inşallah benimde transferim cuma yada cumartesiye denk gelick herşry yolunda giderse takıpte kalalım adasım dualarım seninle inşallah bu sefer pozitif olucak Benim ilk tedavim cok heycanlıyım özellikle transfer sonrası nasıl gecick onu meral ediyorum doktorum rapor vermicem dedi ama ben kot fabrikasında calısıyorum işimde agır nasıl olucak bilmiyorum

Mojo44 canım ne durumdasın? Rahim kalınlığına ne zaman bakacaklar? Kontrolün ne zaman? Ben pazartesi gidiyorum inşaallah istenen kalınlığa ulaşmıştırda daha fazla beklemeyiz :)
Canım merhaba ben şimdi çıktım hastaneden rahim kalınlığım 8 olmuş bu 6 gün sonra pazartesi transfer hayırlısıyla çok heyecanlıyım

OO çok güzel birbirimizin güzel haberlerini alalım inşaallah ismimizde kaderimizde birlikte güzel olsun :) evlatlarımızda aynı gün rahimde tutunsun inşaallah :) yıllık iznin yok mu ? normalde 10 gün rapor veriyorlar. Neden vermiyormuş? ik 3 gün dinlenip sonra normal hayatına dön diyorlar ama işim ağır diyorsun işyeri müsaade etmez mi yada ücretsiz izin gibi kullandırmazlar mı ?

Canım merhaba ben şimdi çıktım hastaneden rahim kalınlığım 8 olmuş bu 6 gün sonra pazartesi transfer hayırlısıyla çok heyecanlıyım
Güzel hayırlısı olsun bakalım :) Ya beni doktorum hiç çağırmadı, rahim kalınlığına bakmak için sen estrofemi ne şekilde kullanıyorsun? ben ilk 4 gün günde 1 kez sonraki 4 gün günde 2 kez sonraki günlerde önümüzdeki pazartesiye kadar günde 3 kez sabah öğle akşam kullanıyorum. Senin ilaç durumun nasıldı birde folik asit ve corasprin kullanıyorum.

Ben estrofem e adetin 2. Günü günde 3 kez başkadım salı günü kontrolde 5.8 di rahim kalınlığım. Doktorum günde 4 kez e çıkardı bugün de 8 olmuştu canım transfer e kadar 4 kez devam. Yarın da rulid, prednol, crinone jel e başlıyorum transfer e kadar..

cnm bosver kadını erkegi hayatimizda bidaha gormeyecegiz.ilk denememde bende erkek gorunce bi utandim falan ama napalim mecbur.simdi ikinci tedavideyim ve hic hic ster yok alisiyo insan.
Hayırlı sonuç alırsın inşallah erken test yaparak strese girme aynen öyle artık bende yumdum gözümü oluyorum tedavi bugun kontrole gittim 16 olan yum 18 e çıkmış büyüklük yeterli degil dedi 11 m olmuş o yüzden iğneye devam pazartesi kontrol

Tedavin hayırlı sonuçlanır inşallah bende bugun kontrole gittim 6 dedi kalınlığa ilaç vermedi iğnelere devam ediyorum senin incemiydi ki ilaç verdi

yok cnm baslarina gelmedigi surece anlamazlar.
Kızlar öyle düşünmeyin bunlar hep soğuk zincir ilaçlar nası gelir o kişinin elindeyken nası muhafaza edildi bilmiyoruz biz ilaç fayda saglasın derken ilaç boşa gider tedavi boşa gider rabbim yardımcımız olsun çok pahalı ilaçlar

Anladım canım benim, bende pazartesi gideyim bakalım ne diyecek :) sen benden önce güzel haberi alıcaksın inşaallah :) peşindeyim :)

Merhaba bayanlar inşallah bende şubat ayında tüp bebek işlemleri için başlayacağım . Cumartesi randevum var. Nerelrde tüp bebek merkezlerine gidiyorsunuz.
hayırlı olsun canım, sende güzel haberlere gebe kal inşaallah :) istanbul şişli fulya florance nightingale hastanesinde tedavi görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…