2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

daha transfer olmadim 5 gun sonra ignelere iasliyorum,ama doktora gidecek cesaretim bile yok
Bence bu hiç olmadı şimdi senin en mutlu dönemlerin olması lazım. Şimdiden bu kadar karamsar olma. İlki olmadı diye buda olmayacak değil sen inanki Rabbimde senin inancına karşılık versin. Bende transferimin 7. Günündeyim bilmiyorum ne olacak hakkımızda hayırlısı

insallah cnm daha 5 gun sonra basliyorum.igneler acilar umrumda degil,ama o sonuci sifir gormekden cok korkuyoeum
Kismetinde varsa seninledir uzulsekte uzulmesekte caba biyere kadar sen elinden gel2ni yapmissin bundan sonrasi Allaha kalmis tranferin kacinci gunu

pozitif düşün pozitif ol canım herşey çok güzel olacak.ben de iğneler gözle görülür bi yan etki yapacak mi onu merak ediyorum
igneler hic bi yan etki yapmiyo sadece icinde bitanesi var eger onu sana verirse yandin.hibor 3500 luk.kan sulandirici allahim oonu vurunca bobrekelrim ccikiyo yerinden.insallah sana vermezler

kac gun embriosu?

igneler hic bi yan etki yapmiyo sadece icinde bitanesi var eger onu sana verirse yandin.hibor 3500 luk.kan sulandirici allahim oonu vurunca bobrekelrim ccikiyo yerinden.insallah sana vermezler
Kesin verecekler csnım çünkü benim pıhtılaşma sorunum var alışkınım 3.gebeliktem

Heralde tam sevinemeyeceğiz, yani bilemiyorum ki.

Allah hepinizin yardımcısı olsun, umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Ben henüz beklemedeyim. Donduruldu embriyolarım. Ne zaman transfer olurum, hiç bilmiyorum. İlk denemem olacak bu. İnşallah gönlüme göre olur. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Muhtemelen opudan sonra 2. Adetinde başlarsın tedavine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…