- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Kaçıncı günün bügünay kızlar gunler daraldık a benim kalbim sıkışıyo5 gün kaldı ve bi biha negatif duymakdan duymakdan korkuyorum
Hayırlısıyla her şey çok güzel olacak canımay kızlar gunler daraldık a benim kalbim sıkışıyo5 gün kaldı ve bi biha negatif duymakdan duymakdan korkuyorum
Insallah bebisin seninledir ve bosuna kaygi yasiyosunndr guzel dusun guzel olsunay kızlar gunler daraldık a benim kalbim sıkışıyo5 gün kaldı ve bi biha negatif duymakdan duymakdan korkuyorum
daha transfer olmadim 5 gun sonra ignelere iasliyorum,ama doktora gidecek cesaretim bile yokKaçıncı günün bügün
inşallah cnm.hemizin sonucu guzel olsunHayırlısıyla her şey çok güzel olacak canım
insallah cnm daha 5 gun sonra basliyorum.igneler acilar umrumda degil,ama o sonuci sifir gormekden cok korkuyoeumInsallah bebisin seninledir ve bosuna kaygi yasiyosunndr guzel dusun guzel olsun
pozitif düşün pozitif ol canım herşey çok güzel olacak.ben de iğneler gözle görülür bi yan etki yapacak mi onu merak ediyoruminsallah cnm daha 5 gun sonra basliyorum.igneler acilar umrumda degil,ama o sonuci sifir gormekden cok korkuyoeum
Bence bu hiç olmadı şimdi senin en mutlu dönemlerin olması lazım. Şimdiden bu kadar karamsar olma. İlki olmadı diye buda olmayacak değil sen inanki Rabbimde senin inancına karşılık versin. Bende transferimin 7. Günündeyim bilmiyorum ne olacak hakkımızda hayırlısıdaha transfer olmadim 5 gun sonra ignelere iasliyorum,ama doktora gidecek cesaretim bile yok
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah olumlu güzel haberler duyarsınızay kızlar gunler daraldık a benim kalbim sıkışıyo5 gün kaldı ve bi biha negatif duymakdan duymakdan korkuyorum
Kismetinde varsa seninledir uzulsekte uzulmesekte caba biyere kadar sen elinden gel2ni yapmissin bundan sonrasi Allaha kalmis tranferin kacinci gunuinsallah cnm daha 5 gun sonra basliyorum.igneler acilar umrumda degil,ama o sonuci sifir gormekden cok korkuyoeum
igneler hic bi yan etki yapmiyo sadece icinde bitanesi var eger onu sana verirse yandin.hibor 3500 luk.kan sulandirici allahim oonu vurunca bobrekelrim ccikiyo yerinden.insallah sana vermezlerpozitif düşün pozitif ol canım herşey çok güzel olacak.ben de iğneler gözle görülür bi yan etki yapacak mi onu merak ediyorum
3 cu gun transferi olucam cnm.dogru artik allaha sığınmakdan baska care yokKismetinde varsa seninledir uzulsekte uzulmesekte caba biyere kadar sen elinden gel2ni yapmissin bundan sonrasi Allaha kalmis tranferin kacinci gunu
kac gun embriosu?Bence bu hiç olmadı şimdi senin en mutlu dönemlerin olması lazım. Şimdiden bu kadar karamsar olma. İlki olmadı diye buda olmayacak değil sen inanki Rabbimde senin inancına karşılık versin. Bende transferimin 7. Günündeyim bilmiyorum ne olacak hakkımızda hayırlısı
Kesin verecekler csnım çünkü benim pıhtılaşma sorunum var alışkınım 3.gebeliktemigneler hic bi yan etki yapmiyo sadece icinde bitanesi var eger onu sana verirse yandin.hibor 3500 luk.kan sulandirici allahim oonu vurunca bobrekelrim ccikiyo yerinden.insallah sana vermezler
Heralde tam sevinemeyeceğiz, yani bilemiyorum ki.Değeri pozitif görmek bile sevinmeye yetmiyor böyle haberler duyunca çok üzülüyorum Rabbim birdaha yaşatmasın inşaallah güzel haberler alalım. Sırf bu yüzden kalp atışlarını duyana kadar hatta ilk 3 ay geçene kadar hatta ve hatta kucağımıza alana kadar tam anlamıyla sevinemek miyiz?
ay kızlar gunler daraldık a benim kalbim sıkışıyo5 gün kaldı ve bi biha negatif duymakdan duymakdan korkuyorum
5. Gün canımkac gun embriosu?
Hakkında hayırlısı olsun canım. Muhtemelen opudan sonra 2. Adetinde başlarsın tedavineAllah hepinizin yardımcısı olsun, umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Ben henüz beklemedeyim. Donduruldu embriyolarım. Ne zaman transfer olurum, hiç bilmiyorum. İlk denemem olacak bu. İnşallah gönlüme göre olur. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
kullandın yani hiboru,ozaman digerleri vız gelir tırıs gider:)Kesin verecekler csnım çünkü benim pıhtılaşma sorunum var alışkınım 3.gebeliktem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?