- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
ama pozitif olmaya söz verdim.cunki ilk denememde bi kimildasam bebegim dusecek diye oluyodum.bu sefer sakin ve normal hayata devam edecegimAh canım, ben de öyle.. korkuyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Muhtemelen opudan sonra 2. Adetinde başlarsın tedavine
Hibor vari clexan kullandım csnım 10 haftalık kaybımdakullandın yani hiboru,ozaman digerleri vız gelir tırıs gider:)
Hadi Allahtan hayırlısı Rabbim herkesin yüzünü güldürsünİnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Benim transferden önce histeroskopim var. Ondan sonra transfer olacak. Yasmin kullanıyorum şu an. Adetten sonra polip alınacak, ardından transfer.
Ankara etlik Zübeyde hanım da denedim ikisini de. İlk denememde tuttu ancak 3.5 aylıkken düştü bebeğimNeerede tedaviye başladınız insallah amin 2 deneme nerdeydi
Ben de ilkinde dengesizdim biraz. Hormon iğneleri de beni afallatmıştı. Bi dikkat ettim, bi normal hayat yaşadım. Bi öyle bi böyle. Bi gün diyodum rahat ol.. çıkıp 1 saat yürüyüş yaptım. Yolculuğa bile çıktım. Tiyatroya gittim.ama pozitif olmaya söz verdim.cunki ilk denememde bi kimildasam bebegim dusecek diye oluyodum.bu sefer sakin ve normal hayata devam edecegim
İnanır mısın Sevgili @yelek bende aynı senin gibi bir ruh halindeyim artık canımı hiçbirşey yakamaz ben zaten acıyı yaşadım diyorum.. Mutluluğu tadarsak o başka tabi :).
Benim de ilk tedavim taze embriyo idi. Hamilelik kan değerim 3 kez arttı. 4. testte düştü ve kanama ile kaybettim. Hatta sabah keseyi görmüştüm, akşama aradılar değeriniz düşmüş dediler. Çook üzüldük.
Şimdi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Heveslenip, umutlanmadan bekliyorum. Umursamaz mıyım nasılım bilmiyorum. Hevesli, mutlu olmak isterdim.
Ankara etlik Zübeyde hanım da denedim ikisini de. İlk denememde tuttu ancak 3.5 aylıkken düştü bebeğimikincide tutmadı. Bu da 3. Tedavim olacak .
İsteyen herkese işallah..Çok geçmiş olsun,rabbim bir daha yaşatmasın tezinden sağlıklı bir evlât nasip etsin allahım
Yine yıkılır mıyım o kadar bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz. Ama mutluluğu tadarsak var ya... diyecek söz bulamıyorum.İnanır mısın Sevgili @yelek bende aynı senin gibi bir ruh halindeyim artık canımı hiçbirşey yakamaz ben zaten acıyı yaşadım diyorum.. Mutluluğu tadarsak o başka tabi :)
hadi bakalım,aslında bizde kendimizce bi unut ariyoruz iste.bugun bi arkadaşımın hamile oldugunu gördüm rüyamda,yatmadan öncede meryem suresinin 19,21,22 ayetini okidim bide yasin suresinin 82,83Ayeti.Ben de ilkinde dengesizdim biraz. Hormon iğneleri de beni afallatmıştı. Bi dikkat ettim, bi normal hayat yaşadım. Bi öyle bi böyle. Bi gün diyodum rahat ol.. çıkıp 1 saat yürüyüş yaptım. Yolculuğa bile çıktım. Tiyatroya gittim.
Bu sefer dikkat etmeyi düşünüyorum gerçekten. Hele ki ilk günler yatıcam.
Ben baslıyorum kargo ile karsı ödemeli yollayabilirsiniz fiyat nedirArkadaslar tedavimden kalan gonal f ve cetrotide ignelrrim var tedaviye baslayacaklar lütfen ulaşın
Ben baslıyorum kargo ile karsı ödemeli yollayabilirsiniz fiyat nedir
Ücretsiz gonderilirse sorun yok bence
- Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.
aaa engellediler kızı.bu ne ya insan yardimlasamayackmiÜcretsiz gonderilirse sorun yok bence
Galiba bende üzüldüm nesi yasak dünyanın parası insanlar bizi anlamazaaa engellediler kızı.bu ne ya insan yardimlasamayackmi
yok cnm baslarina gelmedigi surece anlamazlar.Galiba bende üzüldüm nesi yasak dünyanın parası insanlar bizi anlamaz
Maalesef öyle de sorun oluyor, Sağlık Bakanlığından ihtar aldık, ücretli ya da ücretsiz ilaç alışverişi mümkün değil.Ücretsiz gonderilirse sorun yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?