- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.221
14.03 vermişlerdi ya randevuyu bilmiyorum belki pazartesi ararım derimki salı gelebilirmiyim dayanışma halım kalmadı he se he yoksa yok okadarAminNe zaman gideceksin kan tahliline
Inşallah dediğin gibi olur canım allah duysun sesiniHiç canınızı sıkmayın. Eminim sizinkiler de sımsıkı tutunmustur size. Çünkü son beş gün olmadı diye ilaçları da bırakmıştım. Hiç mi birşey hissetmez insan. Hissetmiyorsun işte. Ve o anda hooop doktor gebelik var diyor. Karamsar olmayın.
Çok güzel artış var dedi. Ama ben başka hastane de kan testi yaptırdım ve oradaki doktora sonucu gösterdim. Sonra benim doktora sonucun resmini gönderdim perşembe ultrasona gel dedi
Erken yapıcak mısın diye sormuştum ,bende beklemicem sanırım zaten varsa çıkar salı gidebilirim.Pazartesi gününe çok az kaldı14.03 vermişlerdi ya randevuyu bilmiyorum belki pazartesi ararım derimki salı gelebilirmiyim dayanışma halım kalmadı he se he yoksa yok okadar
Değerlerimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam ben pazartesi gene kan vereceğim ondan sordum canımÇok güzel artış var dedi. Ama ben başka hastane de kan testi yaptırdım ve oradaki doktora sonucu gösterdim. Sonra benim doktora sonucun resmini gönderdim perşembe ultrasona gel dedi
Perşembe erken değil mi ultrason için bana 2 hafta sonra olur kontrol en erken dedilerÇok güzel artış var dedi. Ama ben başka hastane de kan testi yaptırdım ve oradaki doktora sonucu gösterdim. Sonra benim doktora sonucun resmini gönderdim perşembe ultrasona gel dedi
Aslında bana da erken geldi. Çünkü buradaki doktor 10-15 gün sonra bakarız dedi. Benim doktor perşembe çağırdı. Karıştırmış olabilir mi. Artık gidince öğreneceğim. BakalımPerşembe erken değil mi ultrason için bana 2 hafta sonra olur kontrol en erken dediler
Sen bugün vermeyecekmiydin kanDeğerlerimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam ben pazartesi gene kan vereceğim ondan sordum canım
Aynen ama bakalım benim doktor isticekmi salı gelmemi yurtdisindakiler biraz ne bilim gıcık inşallah der salı gel bari kurtulurum sende gidersin salı inşallah hayırlı haberler alırız cümletenErken yapıcak mısın diye sormuştum ,bende beklemicem sanırım zaten varsa çıkar salı gidebilirim.Pazartesi gününe çok az kaldı
Verdim canım 315.4 çıktı %85 lik bi artış olduğu için tekrar kan ver pazartesi dediSen bugün vermeyecekmiydin kan
İki gün dinlendim sonraki gün ayklandım diğer gün işe başladımKizlar merhaba . Benim transferim 3 gun once yapildi 16si aonuc alicam. Tek 4 gun embryosu transfer edildi. Amma ben pek yatak istiraheti yapammadim. Yani ara ara uzana bildim. Sizde nasil durum? Acaba transferden bir gun sonra normal hayatina donup gebe kalan varmi?
Bana da takılacak transfer öncesi ve sonrası , size kaç tane takılacak
Bu yaziya az once rastladim bnde gulumsedim mesjini gorunce ne bilim yaa nasi olcakki 10 gun icinde oluyr diye biliyrm bn 5 gune zatn yerlesiyr diye billiyrm adamlar hemen demis :) bnm pembe lekelenmem oldu biraz ama ben onu isleme bagladm tabiki..ilk veya 2. Gune zannetmiyrm dicem ama adamalrin bildigi olmasa yazmaz herhalde bilemedim kafmada deli sorularKizlar, Bahceci’nin sitesinde yazana bakin: “Genellikle, embriyo transferinden sonra eğer 5. gün embriyo transferi olmuşsa 48. saat içinde implantasyon gerçekleşmektedir. İmplantasyondan sonra kanda Beta HCG hormonu artmaya başlar ve kandan gebelik testi ile gebelik sonucu öğrenilebilir.
Bu dönemde net bir hamilelik belirtisinden bahsetmek doğru olmaz ancak transfer sonrası kahverengi, açık renkte kanama olursa bu bir implantasyon kanaması yani gebelik kanaması olabilir. O zaman yapılan bir hamilelik testi bunu doğruluğunu gösterecektir.”
Yani kanda baktirsak cikar mi acaba ??? Bide transferinden sonra kahve akintisi olan var mi?
Kendi doktorum perşembe test tarihi verdi ama herhangi bir hastanede gidip beta hcg baktırabiliyorumAynen ama bakalım benim doktor isticekmi salı gelmemi yurtdisindakiler biraz ne bilim gıcık inşallah der salı gel bari kurtulurum sende gidersin salı inşallah hayırlı haberler alırız cümleten
Peki siz sonucunuzu aldinizmi? Ve kac embryo transfer edildi?İki gün dinlendim sonraki gün ayklandım diğer gün işe başladım
Dün 9. Gün kan verdim 88 çıktı. 3. Gün embriyosu iki tanePeki siz sonucunuzu aldinizmi? Ve kac embryo transfer edildi?
MerhabA hayırlı olsun transferiniz, testinize göre tutmuş görünüyor inşallah iyi haberler alırsınız.Bende irenbede tedavi sürecindeyim merak ettim hangi vitaminleri kullandınız acaba, yardımcı olursanız sevinirim.Evet canım erdal beyde yaptırmıştım taze 2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu ama tutmadı dpnmuşum da kalmamıştı hiç sonra bu merkeze geçtim vştamin vs derken 16 tane donmuşum oldu çok şükür hatta geçen hemşireler dedi bu kdar donmuşa nadir rastlıyoruz dediler mutlu oldum vitamin çok önemli kullanmaya devam et aksatma arı sütü propolis iç ve ilikli kemik suyu kaynatıp yemeklerinin içine kat benim ilk tedavimde embriyolarım çok kalitesizdi şiödi 10tane 3. Gün 6 tane 5. Gün embriyom var donmuş stresli ve korkuyorum heyecanlanıyorum ama kendimi frenliyorum ilaçlardan mı neden bilmiyorum sürekli ağlamak geliyor içimden
Beb baktiramiyorum iste burda yurtdisinda bi hastaneye gidip bunu desem beni kovarlar zamanimizi bisa harcama derlerKendi doktorum perşembe test tarihi verdi ama herhangi bir hastanede gidip beta hcg baktırabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?