2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Inşallah dediğin gibi olur canım allah duysun sesini

14.03 vermişlerdi ya randevuyu bilmiyorum belki pazartesi ararım derimki salı gelebilirmiyim dayanışma halım kalmadı he se he yoksa yok okadar
Erken yapıcak mısın diye sormuştum ,bende beklemicem sanırım zaten varsa çıkar salı gidebilirim.Pazartesi gününe çok az kaldı

Çok güzel artış var dedi. Ama ben başka hastane de kan testi yaptırdım ve oradaki doktora sonucu gösterdim. Sonra benim doktora sonucun resmini gönderdim perşembe ultrasona gel dedi
Değerlerimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam ben pazartesi gene kan vereceğim ondan sordum canım

Çok güzel artış var dedi. Ama ben başka hastane de kan testi yaptırdım ve oradaki doktora sonucu gösterdim. Sonra benim doktora sonucun resmini gönderdim perşembe ultrasona gel dedi
Perşembe erken değil mi ultrason için bana 2 hafta sonra olur kontrol en erken dediler

Perşembe erken değil mi ultrason için bana 2 hafta sonra olur kontrol en erken dediler
Aslında bana da erken geldi. Çünkü buradaki doktor 10-15 gün sonra bakarız dedi. Benim doktor perşembe çağırdı. Karıştırmış olabilir mi. Artık gidince öğreneceğim. Bakalım

Erken yapıcak mısın diye sormuştum ,bende beklemicem sanırım zaten varsa çıkar salı gidebilirim.Pazartesi gününe çok az kaldı
Aynen ama bakalım benim doktor isticekmi salı gelmemi yurtdisindakiler biraz ne bilim gıcık inşallah der salı gel bari kurtulurum sende gidersin salı inşallah hayırlı haberler alırız cümleten

İki gün dinlendim sonraki gün ayklandım diğer gün işe başladım

Kizlar, Bahceci’nin sitesinde yazana bakin: “Genellikle, embriyo transferinden sonra eğer 5. gün embriyo transferi olmuşsa 48. saat içinde implantasyon gerçekleşmektedir. İmplantasyondan sonra kanda Beta HCG hormonu artmaya başlar ve kandan gebelik testi ile gebelik sonucu öğrenilebilir.
Bu dönemde net bir hamilelik belirtisinden bahsetmek doğru olmaz ancak transfer sonrası kahverengi, açık renkte kanama olursa bu bir implantasyon kanaması yani gebelik kanaması olabilir. O zaman yapılan bir hamilelik testi bunu doğruluğunu gösterecektir.”
Yani kanda baktirsak cikar mi acaba ??? Bide transferinden sonra kahve akintisi olan var mi?

Bu yaziya az once rastladim bnde gulumsedim mesjini gorunce ne bilim yaa nasi olcakki 10 gun icinde oluyr diye biliyrm bn 5 gune zatn yerlesiyr diye billiyrm adamlar hemen demis :) bnm pembe lekelenmem oldu biraz ama ben onu isleme bagladm tabiki..ilk veya 2. Gune zannetmiyrm dicem ama adamalrin bildigi olmasa yazmaz herhalde bilemedim kafmada deli sorular

Aynen ama bakalım benim doktor isticekmi salı gelmemi yurtdisindakiler biraz ne bilim gıcık inşallah der salı gel bari kurtulurum sende gidersin salı inşallah hayırlı haberler alırız cümleten
Kendi doktorum perşembe test tarihi verdi ama herhangi bir hastanede gidip beta hcg baktırabiliyorum

MerhabA hayırlı olsun transferiniz, testinize göre tutmuş görünüyor inşallah iyi haberler alırsınız.Bende irenbede tedavi sürecindeyim merak ettim hangi vitaminleri kullandınız acaba, yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…