- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.241
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun, irenbede ilk tedaviniz mi?MerhabA hayırlı olsun transferiniz, testinize göre tutmuş görünüyor inşallah iyi haberler alırsınız.Bende irenbede tedavi sürecindeyim merak ettim hangi vitaminleri kullandınız acaba, yardımcı olursanız sevinirim.
.Dün 9. Gün kan verdim 88 çıktı. 3. Gün embriyosu iki tane
Belirti mi bilmiyorum belki de kullanılan ilaçlarım hormonların etkisiydi. İnanılmaz duygusal, gergin hissettim. Gaz sancısı ve çok idrara çıkma. Rahmimde ara ara gerilme hissi. Ayaklarımda üşüme ama iki gecedir tam tersi yanıyorumco
.
Cok sevindim insallah Allah kucaginiza alacaginiz gunu nasip etsin. Bende 16si test yapıcam bakalım noıucak. Senin belirtilerin varmiydi?
Irenbe de hangi dr.a gidiyosunuz kizlarMerhaba tedaviniz hayırlı olsun, irenbede ilk tedaviniz mi?
2.tedavim olacak 3 yıl önce denemiştim negatif oldu,sonra başka merkezde denedim yine sonuç alamadık şimdi tekrar irenbede deneyeceğim kaan bey doktorumMerhaba tedaviniz hayırlı olsun, irenbede ilk tedaviniz mi?
Kaan bey doktorum, sizin?Irenbe de hangi dr.a gidiyosunuz kizlarmoonlovers
Benimde umit hanm cnm..suan ne asamadasin bnm transferm yapildi bekliyrm ben..guzel sonuclar aliriz umarm..Kaan bey doktorum, sizin?
18 embriyo kızlarArkadaşlar bugün Benim 5. Güne gittiler fakat gelişimleri yavaş olduğu İçin dondurulmadılar , tam 28 tane embriyom vardı , seviniyordum , çık üzüldüm böyle bi haber gelmesine , yarın 6. Gün gelişimlerine göre karar verilecek ne yapılacağına , çok üzgünüm kızlar
Benim haziranda başlayacak,şuan hazırlık aşamasındayım.İnşallah pozitif sonuç alırsınız.Ümit hanımda çok başarılı iyi şeyler duyuyorum hakkındaBenimde umit hanm cnm..suan ne asamadasin bnm transferm yapildi bekliyrm ben..guzel sonuclar aliriz umarm..
cok iyi rakam biz 4 ler 6 larldan 1 lere dustuk onu bekliyoz18 embriyo kızlar
Benim beşinci gün ama bugün gelişimleri yavaşlamış , o sebepten 6. Günü beklicrkelr , bu durum moralimi bozdu , böyle altıncı günü bekleyen var mı acaba ? Sizin kaçıncı gün bugün18
cok iyi rakam biz 4 ler 6 larldan 1 lere dustuk onu bekliyoz
Ben varım. 5.günde embriyolarım geriden geliyordu. 6.gün beklendi, atak yapmışlar :)) blastokist olup dondurular. Hemen moralinizi bozmayın derim:)Benim beşinci gün ama bugün gelişimleri yavaşlamış , o sebepten 6. Günü beklicrkelr , bu durum moralimi bozdu , böyle altıncı günü bekleyen var mı acaba ? Sizin kaçıncı gün bugün
Insallah kuzum hepimizin istegi saglikli evlatlar Rabbim nasip etsin insalahBenim haziranda başlayacak,şuan hazırlık aşamasındayım.İnşallah pozitif sonuç alırsınız.Ümit hanımda çok başarılı iyi şeyler duyuyorum hakkında
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin doktorunuz kimdir acaba doktoe kontrolünde kullanmalısınız ilaçlarınız antioksidan d vitamini b12 vitamini c vitamini kullandım ben belki doktorunuz durumunuza göre farklı vitaminler ekleyip çıkarabilir şimdiden hayırlı olsunMerhabA hayırlı olsun transferiniz, testinize göre tutmuş görünüyor inşallah iyi haberler alırsınız.Bende irenbede tedavi sürecindeyim merak ettim hangi vitaminleri kullandınız acaba, yardımcı olursanız sevinirim.
Ne güzel İnan çok ağladım bugün , evlendiğimden beri embriyonun gelişmediği gerçeği ile kürtaj oldum dört defaBen varım. 5.günde embriyolarım geriden geliyordu. 6.gün beklendi, atak yapmışlar :)) blastokist olup dondurular. Hemen moralinizi bozmayın derim:)
Kaan bey irenbede, teatrio impryl verdi bana D vitamini falan,teşekkür cevap içinTeşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin doktorunuz kimdir acaba doktoe kontrolünde kullanmalısınız ilaçlarınız antioksidan d vitamini b12 vitamini c vitamini kullandım ben belki doktorunuz durumunuza göre farklı vitaminler ekleyip çıkarabilir şimdiden hayırlı olsun
Rica ederim canım benimde ümit hanımdı şükür pozitifi gördüm darısı senin başına inşallahKaan bey irenbede, teatrio impryl verdi bana D vitamini falan,teşekkür cevap için
Benimde hepi topu 6 yumurta toplanmisti. 3.Gune 4 tanesi gelebildi. 5.Gun blastokist olarak 2 tane kaldi. 1 ini transfer ettiler 1ini dondurdular. Transfer olali 4 gun oldu ayin 17si test gunum 1 umut bekliyoruz.Benim beşinci gün ama bugün gelişimleri yavaşlamış , o sebepten 6. Günü beklicrkelr , bu durum moralimi bozdu , böyle altıncı günü bekleyen var mı acaba ? Sizin kaçıncı gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?