2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun, irenbede ilk tedaviniz mi?

co
.
Cok sevindim insallah Allah kucaginiza alacaginiz gunu nasip etsin. Bende 16si test yapıcam bakalım noıucak. Senin belirtilerin varmiydi?
Belirti mi bilmiyorum belki de kullanılan ilaçlarım hormonların etkisiydi. İnanılmaz duygusal, gergin hissettim. Gaz sancısı ve çok idrara çıkma. Rahmimde ara ara gerilme hissi. Ayaklarımda üşüme ama iki gecedir tam tersi yanıyorum

Arkadaşlar bugün Benim 5. Güne gittiler fakat gelişimleri yavaş olduğu İçin dondurulmadılar , tam 28 tane embriyom vardı , seviniyordum , çık üzüldüm böyle bi haber gelmesine , yarın 6. Gün gelişimlerine göre karar verilecek ne yapılacağına , çok üzgünüm kızlar

18 embriyo kızlar

Benimde umit hanm cnm..suan ne asamadasin bnm transferm yapildi bekliyrm ben..guzel sonuclar aliriz umarm..
Benim haziranda başlayacak,şuan hazırlık aşamasındayım.İnşallah pozitif sonuç alırsınız.Ümit hanımda çok başarılı iyi şeyler duyuyorum hakkında

Benim beşinci gün ama bugün gelişimleri yavaşlamış , o sebepten 6. Günü beklicrkelr , bu durum moralimi bozdu , böyle altıncı günü bekleyen var mı acaba ? Sizin kaçıncı gün bugün
Ben varım. 5.günde embriyolarım geriden geliyordu. 6.gün beklendi, atak yapmışlar :)) blastokist olup dondurular. Hemen moralinizi bozmayın derim:)

Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin doktorunuz kimdir acaba doktoe kontrolünde kullanmalısınız ilaçlarınız antioksidan d vitamini b12 vitamini c vitamini kullandım ben belki doktorunuz durumunuza göre farklı vitaminler ekleyip çıkarabilir şimdiden hayırlı olsun

Ben varım. 5.günde embriyolarım geriden geliyordu. 6.gün beklendi, atak yapmışlar :)) blastokist olup dondurular. Hemen moralinizi bozmayın derim:)
Ne güzel İnan çok ağladım bugün , evlendiğimden beri embriyonun gelişmediği gerçeği ile kürtaj oldum dört defa bu defa da aynı cümleyi duyunca yıkıldı tüm umutlarım ngs içim parça alınıp dondurulacaklar eğer gelişirlerse .... sayı fazla diye rahattım ama bugün hepsi içim durumun aynı olduğunu duyunca şoka girdim inş aynı senin embriyolar gibi coşarlar benimkiler de

Kaan bey irenbede, teatrio impryl verdi bana D vitamini falan,teşekkür cevap için

Benim beşinci gün ama bugün gelişimleri yavaşlamış , o sebepten 6. Günü beklicrkelr , bu durum moralimi bozdu , böyle altıncı günü bekleyen var mı acaba ? Sizin kaçıncı gün bugün
Benimde hepi topu 6 yumurta toplanmisti. 3.Gune 4 tanesi gelebildi. 5.Gun blastokist olarak 2 tane kaldi. 1 ini transfer ettiler 1ini dondurdular. Transfer olali 4 gun oldu ayin 17si test gunum 1 umut bekliyoruz.
Ama zaten 5.ve 6. Gun embriyolari daha kaliteli ve tutunma olasiligi daha yuksek oluyormus. Yani 1 tane olsun tam olsun bizim olsun demisti dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…