2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kızlar benim yarın test günüm heyecan, stres dorukta rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah, geçmez desek de geçiyor işte bir şekilde, öncesinde hep dayanamaz idrar testi yaparım diyordum ama yok elim gitmedi tam sürpriz olacak yarın beni Pesperuu M Mucize001 geliyor musunuz arkamdan hep beraber alalım inşallah müjdeyi

Bizde sabırsızlıkla guzel haberlerini bekliyoruz canim

Inşallah herşey güzel olur ve çok güzel haberler alırsın.ben malesef gelemicem doktorum dedi ilaki 2 hafta beklicekmissim yani 14.03 hayirlisi olsun kurban olduğum allahımin bi bildiği vardır.

Inşallah herşey güzel olur ve çok güzel haberler alırsın.ben malesef gelemicem doktorum dedi ilaki 2 hafta beklicekmissim yani 14.03 hayirlisi olsun kurban olduğum allahımin bi bildiği vardır.
Dur bakalım vardır bir bildikleri canım, hatta bu sayfada biri yazmıştı önce çıkmamış iki gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş, sonuçlarımız güzel olsun inşallah da iki gün önce sonra farketmez artık

Bakalım hayırlısı olsun inşallah allah bekliyen herkese müjdeli haberi nasip eder insallah

Ben akşama gideceğim kan tahliline sende gel senin 1 gün önceydi benden zaten

Ben akşama gideceğim kan tahliline sende gel senin 1 gün önceydi benden zaten
Aslında mantıklı canım, yarın işe gideceğim o ortamda öğrenmektense evimde öğrenmek daha iyi ama eşim doktor 12si dedi diye takıldı kaldı, inan hem yaptırmak istiyorum hem elim ayağı gitmiyor, sen ne alemdesin

Eşim yarın gidelim dedi bende hayır diyemedim,yarın gidicez kuzum haberiniz olsun,benimde içimde hiç pozitif bir durum yok nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…