- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.261
Niye yemeyin diyo kizKizlar cikolata yemeyin yaziyo bi kac yerde haberiniz var mi? Ben hergun yiyodum
Bnmde umit hnm insallah bnde senin gibi pozitif sonuc alirim yaaRica ederim canım benimde ümit hanımdı şükür pozitifi gördüm darısı senin başına inşallah
Aminnn canım aminnn inşallahBnmde umit hnm insallah bnde senin gibi pozitif sonuc alirim yaa
Kullandığımız ilaçlar karaciğeri yoruyor,çikolata dolayısıyla şeker de karaciğeri yorduğu için zaten yeme düzeninize biraz daha özen göstermeniz ve bol su içmeniz lazımKizlar cikolata yemeyin yaziyo bi kac yerde haberiniz var mi? Ben hergun yiyodum
Bizde sabırsızlıkla guzel haberlerini bekliyoruz canimKızlar benim yarın test günüm heyecan, stres dorukta rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah, geçmez desek de geçiyor işte bir şekilde, öncesinde hep dayanamaz idrar testi yaparım diyordum ama yok elim gitmedi tam sürpriz olacak yarın beni Pesperuu M Mucize001 geliyor musunuz arkamdan hep beraber alalım inşallah müjdeyi
Inşallah herşey güzel olur ve çok güzel haberler alırsın.ben malesef gelemicem doktorum dedi ilaki 2 hafta beklicekmissim yani 14.03 hayirlisi olsun kurban olduğum allahımin bi bildiği vardır.Kızlar benim yarın test günüm heyecan, stres dorukta rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah, geçmez desek de geçiyor işte bir şekilde, öncesinde hep dayanamaz idrar testi yaparım diyordum ama yok elim gitmedi tam sürpriz olacak yarın beni Pesperuu M Mucize001 geliyor musunuz arkamdan hep beraber alalım inşallah müjdeyi
Inşallah bebeğin sana sim sıkı tutunur ve hayırlı haberlerini alırız bizKizlar benimde az önce transferim oldu dualarınızı bekliyorum ilk 3 gün önemliymiş
Amin canim sagol inşallah öyle olurInşallah bebeğin sana sim sıkı tutunur ve hayırlı haberlerini alırız biz
Dur bakalım vardır bir bildikleri canım, hatta bu sayfada biri yazmıştı önce çıkmamış iki gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş, sonuçlarımız güzel olsun inşallah da iki gün önce sonra farketmez artıkInşallah herşey güzel olur ve çok güzel haberler alırsın.ben malesef gelemicem doktorum dedi ilaki 2 hafta beklicekmissim yani 14.03 hayirlisi olsun kurban olduğum allahımin bi bildiği vardır.
Bakalım hayırlısı olsun inşallah allah bekliyen herkese müjdeli haberi nasip eder insallahDur bakalım vardır bir bildikleri canım, hatta bu sayfada biri yazmıştı önce çıkmamış iki gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş, sonuçlarımız güzel olsun inşallah da iki gün önce sonra farketmez artık
Hayırlı olsun canım bol bol uzan dinlen keyfini çıkar,çok hareketsiz de kalma evin içinde ufak tefek işlerini hallet kan dolaşımı lazımKizlar benimde az önce transferim oldu dualarınızı bekliyorum ilk 3 gün önemliymiş
Ben akşama gideceğim kan tahliline sende gel senin 1 gün önceydi benden zatenKızlar benim yarın test günüm heyecan, stres dorukta rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah, geçmez desek de geçiyor işte bir şekilde, öncesinde hep dayanamaz idrar testi yaparım diyordum ama yok elim gitmedi tam sürpriz olacak yarın beni Pesperuu M Mucize001 geliyor musunuz arkamdan hep beraber alalım inşallah müjdeyi
Içimde kendim için iyi hisler yok inşallah senin testin positiv çıkar canım dualarım sizlerleBen akşama gideceğim kan tahliline sende gel senin 1 gün önceydi benden zaten
Aslında mantıklı canım, yarın işe gideceğim o ortamda öğrenmektense evimde öğrenmek daha iyi ama eşim doktor 12si dedi diye takıldı kaldı, inan hem yaptırmak istiyorum hem elim ayağı gitmiyor, sen ne alemdesinBen akşama gideceğim kan tahliline sende gel senin 1 gün önceydi benden zaten
Hayirlisi olsn kuzum insallah Rabbim hepimize nasip etsin insallah..dr.un ne gibi tavsiyelerde bulundu kuzumKizlar benimde az önce transferim oldu dualarınızı bekliyorum ilk 3 gün önemliymiş
Eşim yarın gidelim dedi bende hayır diyemedim,yarın gidicez kuzum haberiniz olsun,benimde içimde hiç pozitif bir durum yok nedenseAslında mantıklı canım, yarın işe gideceğim o ortamda öğrenmektense evimde öğrenmek daha iyi ama eşim doktor 12si dedi diye takıldı kaldı, inan hem yaptırmak istiyorum hem elim ayağı gitmiyor, sen ne alemdesin
İyi düşün iyi olsun kız herkeste belirti olck diye bşy yok inşallah tutunmuştr sana bebişinEşim yarın gidelim dedi bende hayır diyemedim,yarın gidicez kuzum haberiniz olsun,benimde içimde hiç pozitif bir durum yok nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?