2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hayırlı olsun canım bol bol uzan dinlen keyfini çıkar,çok hareketsiz de kalma evin içinde ufak tefek işlerini hallet kan dolaşımı lazım
Hayirlisi olsn kuzum insallah Rabbim hepimize nasip etsin insallah..dr.un ne gibi tavsiyelerde bulundu kuzum
Sağolun kızlar inşallah guzel sonuçlar aliriz beraber
Canım bu seferki doktorum daha titiz davranıyor. 3 gun ev istirahati yaticaksin sadece yemek ve wc icin kalk dedi 15 dk dan fazla kesintisiz yürüme ayakta kalma dedi merdiven çıkacaksan yavaşça destek alarak cik dedi. Ilk 3 gün maksimum dikkat sonrasında yatmayabilirsin ama ağır kaldırmak uzanmak vs yok. Özellikle karnını kasmayacaksın germeyeceksin ıkınmayacaksın dedi.
Bol su proteinden zengin karbonhidrattan fakir besleneceksin, kabız olmayacaksın dedi. Iğne vurulmaya gittiğinde sedyeye yatıp kalkarken ağır davranıp dikkat edeceksin dedi.
Ilaç olarakta folik asit coraspirin ve günde iki ampul protestan iğne verdi crinone jeli kesti. Önceki tedavilerim de jeli sonuca kadar kullanmıştım. Bu şekilde.

Eşim yarın gidelim dedi bende hayır diyemedim,yarın gidicez kuzum haberiniz olsun,benimde içimde hiç pozitif bir durum yok nedense
Benim de akşam işi yattı anca beraber kanca beraber hep hissederim diye düşünmüştüm ama sıfır his şu anda, belirti olmayabiliyormuş diye olumsuza da yormak istemiyorum ama pozitif de olamıyorum şu halde, ne çıkarsa şaşırmayacağım

Desene 3ümüzde aynı durumdayız aynen ne çıkarsa sasirmicagim. Bilmiyorum karmakarisik duygular icerisindeyim hayırlısı olsun. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 3ümüzde yarın güzel sonuçlar aliriz

Yarın haberlerinizi bekliyorum kızlarr. İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz oleyyy

Amin amin amin başından beri allahım bu yolda uğraşan herkese diye dua ediyorum hep, güzel haberleri de beraber alalım inşallah

kızlar marhaba benim evleneli 1 sene olcak ikinci evliliğim hiç olmadı çocuğum ilkinde sorun vardı şimdiki eşimle hiç bir sorunumuz yok ama gebe kalamadım 1 aşılama ve bir klomen yumurta takibi yaptırdım malesef olumsuz sonuç aldım direk tüp bebek denemek istiyorum bahçeciye gidip sizce ne kadar daha beklemeliyim bir senemiz mayısta dolcak şimdi gidersem doktorlar derlermi daha erken niye geldin diye çünkü ben beklemek istemiyorum artık

Merhaba canım, doktorlar genelde bir sene diyor ama senin bir senen dolmak üzere olduğu için dikkate alırlar, rahmin filmi, hormon tahlili, sperm testi gibi klasik şeyleri yaptırmışsın anladığım kadarıyla, tüp bebekte bekle daha erken demiyorlar hatta yaşın 30dan fazlaysa vakit kaybetmemeni tavsiye ediyorlar, bu işler bir billinmez açıkcası, doktor tüp bebek yapalım der belki 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalacaktın, bekle der aylarca olmaz açıkcası sana bırakacakları bir karar gibi geldi bana

Ayyyyyy ezel87 Pesperuu M Mucize001 hayirli haberlerle gelin yarin insallahhhh kizlar

Vallah benim migde bulantısı haric vardi kasik agrim bellim agriyordu bu 3 gündür hiçbir şeyim yok gibi. Inşallah sonuçlar hepimizinde güzel olur

Canım akıntı desem jelden dolayı anlaşılmıyor, duygu durumumuz tedavinin başından beri hormonlardan dolayı karışık zaten, fena kabızım ne neyin ağrısı kasık bölgesi daha bi karışık, anlayacağın olanı da hamilelik belirtisi varsaymak doğru gelmiyor bana benim ilk hamileliğimde gerçekten belirtim vardı göğüs ucunda ağrı, gece idrara çıkma, aşırı açlık... ama bunda o belirtiler yok, daha erken olduğu için mi hamile olmadığım için mi orasını anlamadım

Offff zaman yaklastikca heyecanim azaliyo benimde, beynimizin olumsuz duruma savunma mekanizmasi belki de...
sizlerden guzel haberler gelecek eminim ben, anca oyle bizde motive olcaz galiba

Benim de 6 günüm var, ben de hiçbi şey hissetmiyorum. Bu yüzden de umudum kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…