- 23 Şubat 2019
- 124
- 198
- 18
- 39
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.281
Hayırlı olsun canım bol bol uzan dinlen keyfini çıkar,çok hareketsiz de kalma evin içinde ufak tefek işlerini hallet kan dolaşımı lazım
Sağolun kızlar inşallah guzel sonuçlar aliriz beraberHayirlisi olsn kuzum insallah Rabbim hepimize nasip etsin insallah..dr.un ne gibi tavsiyelerde bulundu kuzum
Benim de akşam işi yattı anca beraber kanca beraberEşim yarın gidelim dedi bende hayır diyemedim,yarın gidicez kuzum haberiniz olsun,benimde içimde hiç pozitif bir durum yok nedense
Desene 3ümüzde aynı durumdayız aynen ne çıkarsa sasirmicagim. Bilmiyorum karmakarisik duygular icerisindeyim hayırlısı olsun. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 3ümüzde yarın güzel sonuçlar alirizBenim de akşam işi yattı anca beraber kanca beraber☺ hep hissederim diye düşünmüştüm ama sıfır his şu anda, belirti olmayabiliyormuş diye olumsuza da yormak istemiyorum ama pozitif de olamıyorum şu halde, ne çıkarsa şaşırmayacağım
Yarın haberlerinizi bekliyorum kızlarr. İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz oleyyyDesene 3ümüzde aynı durumdayız aynen ne çıkarsa sasirmicagim. Bilmiyorum karmakarisik duygular icerisindeyim hayırlısı olsun. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 3ümüzde yarın güzel sonuçlar aliriz
Amin amin aminDesene 3ümüzde aynı durumdayız aynen ne çıkarsa sasirmicagim. Bilmiyorum karmakarisik duygular icerisindeyim hayırlısı olsun. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 3ümüzde yarın güzel sonuçlar aliriz
Merhaba canım, doktorlar genelde bir sene diyor ama senin bir senen dolmak üzere olduğu için dikkate alırlar, rahmin filmi, hormon tahlili, sperm testi gibi klasik şeyleri yaptırmışsın anladığım kadarıyla, tüp bebekte bekle daha erken demiyorlar hatta yaşın 30dan fazlaysa vakit kaybetmemeni tavsiye ediyorlar, bu işler bir billinmez açıkcası, doktor tüp bebek yapalım der belki 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalacaktın, bekle der aylarca olmaz açıkcası sana bırakacakları bir karar gibi geldi banakızlar marhaba benim evleneli 1 sene olcak ikinci evliliğim hiç olmadı çocuğum ilkinde sorun vardı şimdiki eşimle hiç bir sorunumuz yok ama gebe kalamadım 1 aşılama ve bir klomen yumurta takibi yaptırdım malesef olumsuz sonuç aldım direk tüp bebek denemek istiyorum bahçeciye gidip sizce ne kadar daha beklemeliyim bir senemiz mayısta dolcak şimdi gidersem doktorlar derlermi daha erken niye geldin diye çünkü ben beklemek istemiyorum artık
AyyyyyyKızlar benim yarın test günüm heyecan, stres dorukta rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah, geçmez desek de geçiyor işte bir şekilde, öncesinde hep dayanamaz idrar testi yaparım diyordum ama yok elim gitmedi tam sürpriz olacak yarın beni Pesperuu M Mucize001 geliyor musunuz arkamdan hep beraber alalım inşallah müjdeyi
Canim hayirli olsun ins..bende 2 gun hareketsiz yattim sadece wcye gittim. Ama bazilarida yanlis diyo kan dolasimi gerekliymis.. kismet artik bundan sonrasi sadece duaKizlar benimde az önce transferim oldu dualarınızı bekliyorum ilk 3 gün önemliymiş
Vallah benim migde bulantısı haric vardi kasik agrim bellim agriyordu bu 3 gündür hiçbir şeyim yok gibi. Inşallah sonuçlar hepimizinde güzel olur
Canım akıntı desem jelden dolayı anlaşılmıyor, duygu durumumuz tedavinin başından beri hormonlardan dolayı karışık zaten, fena kabızım ne neyin ağrısı kasık bölgesi daha bi karışık, anlayacağın olanı da hamilelik belirtisi varsaymak doğru gelmiyor bana
Offff zaman yaklastikca heyecanim azaliyo benimde, beynimizin olumsuz duruma savunma mekanizmasi belki de...Canım akıntı desem jelden dolayı anlaşılmıyor, duygu durumumuz tedavinin başından beri hormonlardan dolayı karışık zaten, fena kabızım ne neyin ağrısı kasık bölgesi daha bi karışık, anlayacağın olanı da hamilelik belirtisi varsaymak doğru gelmiyor banabenim ilk hamileliğimde gerçekten belirtim vardı göğüs ucunda ağrı, gece idrara çıkma, aşırı açlık... ama bunda o belirtiler yok, daha erken olduğu için mi hamile olmadığım için mi orasını anlamadım
Inşallah Allah duysun sessiniziOffff zaman yaklastikca heyecanim azaliyo benimde, beynimizin olumsuz duruma savunma mekanizmasi belki de...
sizlerden guzel haberler gelecek eminim ben, anca oyle bizde motive olcaz galiba
Benim de 6 günüm var, ben de hiçbi şey hissetmiyorum. Bu yüzden de umudum kırılıyor
TamamBenim de 6 günüm var, ben de hiçbi şey hissetmiyorum. Bu yüzden de umudum kırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?