- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.301
Yaş kaçkızlar marhaba benim evleneli 1 sene olcak ikinci evliliğim hiç olmadı çocuğum ilkinde sorun vardı şimdiki eşimle hiç bir sorunumuz yok ama gebe kalamadım 1 aşılama ve bir klomen yumurta takibi yaptırdım malesef olumsuz sonuç aldım direk tüp bebek denemek istiyorum bahçeciye gidip sizce ne kadar daha beklemeliyim bir senemiz mayısta dolcak şimdi gidersem doktorlar derlermi daha erken niye geldin diye çünkü ben beklemek istemiyorum artık
Bnmde adet agrisi gibi agrim var bugunOffff zaman yaklastikca heyecanim azaliyo benimde, beynimizin olumsuz duruma savunma mekanizmasi belki de...
sizlerden guzel haberler gelecek eminim ben, anca oyle bizde motive olcaz galiba
Bnmde ayni gun sizle ama sanirim ben o gune kalamicamTamamMor_cicek bizde senle test yapicaz. 17 si benim pazara geliyo ama ben suanda o gun yapmak istemiyorum resmen. Pazar pazar kan mi vericez gidip. İdrarda baksak evde cikar mi?
Çıkar muhtemelen. Bana da pazara geliyo ama pazartesi baktır kanda dedi hemşire. Ben pazartesi sabah kan vermeyi düşünüyorum o yüzdenTamamMor_cicek bizde senle test yapicaz. 17 si benim pazara geliyo ama ben suanda o gun yapmak istemiyorum resmen. Pazar pazar kan mi vericez gidip. İdrarda baksak evde cikar mi?
Yok valla bende regl belirtisi bile yok sadece biran önce öğreniyim neyse ona göre yoluma devam ediyim istiyorumYa @ezel87Pesperuu @Mucize001 nasil hicbir belirtiniz olmaz ?? Hadi benim 6 gun var hicbisey hissetmiyorum diyorum bugunden beri..olumsuza alistiriyorum kendimi kasik agrim bile yok.. eeeee sizin gun yaklasti hic mi bi agri sanci akinti duygu durum bozuklugu vs bisi yok mu ??
Erken adet olmayız bence ya.Bnmde ayni gun sizle ama sanirim ben o gune kalamicam
Bugun ck coktum moral olarak yaaErken adet olmayız bence ya.
Kullanılan ilaçlardan dolayı regl olmuyoruz zaten kızlarErken adet olmayız bence ya.
Ben 28 eşim 31Yaş kaç
O testlerin hepsi var elimde canım rahim filmim eşimin test sonuçları hormon tahlillerim hepsi var o ramazandan sonra başlamalıyım artık hem senem dolar o zamana kadar cevabın için teşekkür ederim bu aradaMerhaba canım, doktorlar genelde bir sene diyor ama senin bir senen dolmak üzere olduğu için dikkate alırlar, rahmin filmi, hormon tahlili, sperm testi gibi klasik şeyleri yaptırmışsın anladığım kadarıyla, tüp bebekte bekle daha erken demiyorlar hatta yaşın 30dan fazlaysa vakit kaybetmemeni tavsiye ediyorlar, bu işler bir billinmez açıkcası, doktor tüp bebek yapalım der belki 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalacaktın, bekle der aylarca olmaz açıkcası sana bırakacakları bir karar gibi geldi bana
Sen istedikten sonra doktorlar tabi ki bşy demezler.sadece doğal yolla deneyebilirsiniz der,biz hemen çocuk istiyoruz dersen tüp bebek tedavisine başlarlarBen 28 eşim 31
Anladım canım istiyorum artık zaman kaybetmekde istemiyorum en çok annem babam için istiyorum torun sahibi olsunlar diye bir seneye yakındır denemediğim bitkisel kür kalmadı en son aşılama denedik oda olmadı nasip belki tüp bebekle olur sizler hangi doktora gidiyorsunuz bahçecide ben umut tüp bebeği tercih etmek istiyorum evime daha yakın diyeSen istedikten sonra doktorlar tabi ki bşy demezler.sadece doğal yolla deneyebilirsiniz der,biz hemen çocuk istiyoruz dersen tüp bebek tedavisine başlarlar
Bende anadolu yakasındayım ama fulya şubesine gidiyorum,güvenç karlıkayaAnladım canım istiyorum artık zaman kaybetmekde istemiyorum en çok annem babam için istiyorum torun sahibi olsunlar diye bir seneye yakındır denemediğim bitkisel kür kalmadı en son aşılama denedik oda olmadı nasip belki tüp bebekle olur sizler hangi doktora gidiyorsunuz bahçecide ben umut tüp bebeği tercih etmek istiyorum evime daha yakın diye
Ya evet seninle daha öncede konuşmuştuk galiba canım yarın test sonucun var sanırım ilk denememiydi senin memnunmusum doktorundan bide neler yapıldı transfere kadar sana zahmet anlatırmısın☺Bende anadolu yakasındayım ama fulya şubesine gidiyorum,güvenç karlıkaya
Bencede ilaclar hormonlar yuzunden adet gecikiyomus genelde,,, cokme U Umithepvar beklicezBugun ck coktum moral olarak yaaAllahim sabir versin
Benim fazla ilacım yok. Progestan jel, folik asit ve progenny vitamin. Bu kadarKullanılan ilaçlardan dolayı regl olmuyoruz zaten kızlar
Evet ilk denememYa evet seninle daha öncede konuşmuştuk galiba canım yarın test sonucun var sanırım ilk denememiydi senin memnunmusum doktorundan bide neler yapıldı transfere kadar sana zahmet anlatırmısın☺
Progesteron adet olmayı engelliyor bıraktıktan hemen sonra regl oluyor bebek yoksa.Benim fazla ilacım yok. Progestan jel, folik asit ve progenny vitamin. Bu kadar
Sana o zaman 3. Gun ebriyosu koyulmus. 13 mart test gunundur.. :) Kac yumurtan toplandi?Evet ilk denememdoktor bana da bekleyebilirisn istersen dedi 33 yaşındayım,beklemek istemiyorum dedim.13 şubatta yumurta büyütücü iğnelere başladım 26 şubat yumurta toplama oldu,1 mart transfer Oldu şimdide beklemedeyim.başka öğrenmek istediğin bşy varsa anlatıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?