2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

O testlerin hepsi var elimde canım rahim filmim eşimin test sonuçları hormon tahlillerim hepsi var o ramazandan sonra başlamalıyım artık hem senem dolar o zamana kadar cevabın için teşekkür ederim bu arada☺
Ne demek canım herşey gönlünce olsun inşallah, hem belli mi olur belki o zamana kadar kadar kendiliğinden hamile kalırsın

Sana o zaman 3. Gun ebriyosu koyulmus. 13 mart test gunundur.. :) Kac yumurtan toplandi?
14 mart verdiler test günün.evet 3. Gün embriyosu taze transfer.çok az yumurtam toplandı.4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi,3.güne geldiler 1 tanesi transfer edildi.Kalan 2 taneyi 5.güne bekletirken maalesef devam edemediler,şimdi hiç dondurulmuşum yok.bu arada muayenede 14 15 yumurtam gözüküyordu

Olsun 1 tane olsun bizim olsun vardir bir hikmeti simdi artik dua edicez bol bol

Galiba hiC kimse benim kadar gergin degildir. Yarın bi olsaydı hayırlısıyla kurban olduğum allahım büyüktür inşallah güzel haberler aliriz

Bnmde ayni gun sizle ama sanirim ben o gune kalamicam
Kızlar ümitsiz olmak yok, ben 3. kaybımda daha hamile kalmadan bile o kadar negatiftim ki resmen kendim çağırdım... kortukça, istemesem de gönlüm isyan ettikçe herşey daha kötü oldu
en kötü ihtimalolmasa bile dünyanın sonu değil, imtihan işte herşey bizim için, güzel düşünelim güzel olsun, ben hissediyorum bu sefer olmadıysa bile bir gün ikizlerim olacak belki de yoldadır

Yapıcak bşy yok ama dondurulmuş olsa 2. Deneme istersem kolay olacaktı.bu sürecin vücudumuza en büyük zorluğu yumurta büyütme toplama aşaması bence.
Aynı stres bende de var canım, iğne, opu süreci hem bedenen hem ruhen uzun ve yorucu... ama nasip belki de donmuşa ihtiyacımız yoktur ondan rabbim böyle nasip etmiştir

Inşallah dediğin gibidir 11 kereden sonra ümidin kırılıyor isyan etmek hadimize değil sadece bi sonuç evetse evet hayırsa hayır kurban olduğum allahım büyüktür inşallah bebeklerimiz bizimledir

Benimde dondurulmus embriyom yok git gel 4 yumurta toplandı 3 döllendi 2 kaldı biri iyi biri iyi değil 2 tane transfer edildi

Hahha süpersin .yalnız beni tanısan dersin ki niye bu kadar heyecan yapıyorsun.çünkü ben çocuklarla pek haşır neşir değilimdir,olsada olur olmasada olur modundayım sanırım süreç heyecanlı bende adrenalini tavan yaptırıyor.

Benimde dondurulmus embriyom yok git gel 4 yumurta toplandı 3 döllendi 2 kaldı biri iyi biri iyi değil 2 tane transfer edildi
Çok zor yaa nasıl dayandın Allahım inşallah emeklerinin karşılığı almayı nasip eder.Ben 1 tüp bebekte dağıldım,çok zormuş

Vay be benim hep 4 tane çocuğum olsun isterdim bizde 6 kardeşiz büyük bir aile olmak çok güzel allah herkese nasip etsin inşallah bizlerede beraber

Kuzu senin de donmuşun yoktu değil mi

Ezoooo kalbim küt küt atıyooo Yarın bu saatte herşey bitmiş olacak
Sorma ben de onu düşünüyordum canım, yarın ne halde oluruz acaba diye, eşim yarını plandı bile , biz annenlerde olalım ne olur ne olmaz diye, eşim de annem de üç senedir benimle üzülüyorlar bitsin inşallah bu imtihan, sefer sevinçten ağlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…