- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.341
Yok canım nerdee... sinirden gülüyorum inanki bazen bu duruma, önceden hamile kalabilince hormon iğneleriyle bir sürü yumurtam olur da ohs olur muyum diye korkarkenKuzu senin de donmuşun yoktu değil mi
İnşallah canım hayırlı haberlerimiz olsun.Kardeşimin tayini çıktığı için annem başka şehirde şuan iyi ki yanımda değil,yarın telden vericem haberiSorma ben de onu düşünüyordum canım, yarın ne halde oluruz acaba diye, eşim yarını plandı bile , biz annenlerde olalım ne olur ne olmaz diye, eşim de annem de üç senedir benimle üzülüyorlar bitsin inşallah bu imtihan, sefer sevinçten ağlayalım
Bişey demedi zaten bebek tutunamadığı için adet olmak normal bir durumDozu mu yeterli gelmedi acaba çünkü normalde olmaması gerekiyor,doktorun ne demişti bu duruma
Neden az yumurtan olmuştuYok canım nerdee... sinirden gülüyorum inanki bazen bu duruma, önceden hamile kalabilince hormon iğneleriyle bir sürü yumurtam olur da ohs olur muyum diye korkarken
Eşim 5, ben 4 istiyordum canım ama hayat işte ... şimdi bi ikizin üstüne bi tane daha nasip olsa yeter aslında hayalleri kuruyorum, 2-3e de razı oldum anlayacağın, hatta şimdilik 1 bile baharıma vesile olur amaVay be benim hep 4 tane çocuğum olsun isterdim bizde 6 kardeşiz büyük bir aile olmak çok güzel allah herkese nasip etsin inşallah bizlerede beraber
Ben şöyle biliyorum test tarihine kadar progesteron takviyesi yapılıyor ve test günü zaten olumsuzsa öğreniyorsun ve progesteronu bırakıyorsun,regl tarihinde yumurta transferinden 14 gün sonra.tabi ki senin yaşadığın gibi extrem durumlarda var demek kiBişey demedi zaten bebek tutunamadığı için adet olmak normal bir durum
Kızlar bunları doğurması var yaEşim 5, ben 4 istiyordum canım ama hayat işte ... şimdi bi ikizin üstüne bi tane daha nasip olsa yeter aslında hayalleri kuruyorum, 2-3e de razı oldum anlayacağın, hatta şimdilik 1 bile baharıma vesile olur ama
Bilmiyorum ki doktor bi açıklama yapmadı ben de olanı tutsun yeter ki diye sormadım, burda da 6-7 toplanan çok olunca normal herhalde dedim ama ola ki tedavi olumsuz sonuçlanırsa detaylı soracağım canımNeden az yumurtan olmuştu
Bende anestezi sersemi soramadım.doktor şöyle demişti operasyondan sonra yanıma gelip,bende 10 üstü diye girdim ama 4 topladık şaşırdım ama üzülme vs.bide yüksek doz kullandım yani .300 gonal f artı merional.ve yumurta toplamadan sonra içimde kalan yumurtalar beni çok rahatsız etti,resmen hayattan soğutmuştu.şükür atlattık onlarıBilmiyorum ki doktor bi açıklama yapmadı ben de olanı tutsun yeter ki diye sormadım, burda da 6-7 toplanan çok olunca normal herhalde dedim ama ola ki tedavi olumsuz sonuçlanırsa detaylı soracağım canım
Ben hallettim o işi çoktan . Geç kaldınız kızlarSorma ben de onu düşünüyordum canım, yarın ne halde oluruz acaba diye, eşim yarını plandı bile , biz annenlerde olalım ne olur ne olmaz diye, eşim de annem de üç senedir benimle üzülüyorlar bitsin inşallah bu imtihan, sefer sevinçten ağlayalım
Ben daha doğurmadan doktorlarda yoruldum zaten canım hiç sormaKızlar bunları doğurması var ya
Süper ya az önce içimden geçiyordu hastanede çaılşmak vardı her dk kan verKurumumuzun doktoru arkadaşım 2 gün önce de bugün de sırf meraktan test yaptık . Ama kural çiğnemeden Çarşamba da yapcaz
Evet canım hatırlıyorum senin o sürecin sıkıntılı geçmişti, benim zaten 7ydi 6sı toplandı sürpriz olmadı aslında pekBende anestezi sersemi soramadım.doktor şöyle demişti operasyondan sonra yanıma gelip,bende 10 üstü diye girdim ama 4 topladık şaşırdım ama üzülme vs.bide yüksek doz kullandım yani .300 gonal f artı merional.ve yumurta toplamadan sonra içimde kalan yumurtalar beni çok rahatsız etti,resmen hayattan soğutmuştu.şükür atlattık onları
Canım doğru mu anlıyorum pozitif miKurumumuzun doktoru arkadaşım 2 gün önce de bugün de sırf meraktan test yaptık . Ama kural çiğnemeden Çarşamba da yapcaz
Evet canım Allah’a şükür pozitif . Bhcg 81Canım doğru mu anlıyorum pozitif mi
Ooo hadi hayırlı olsun canımEvet canım Allah’a şükür pozitif . Bhcg 81
6. Gün canım . 4. Gün 11di bhcg. Bugün 81. Dr büyük ihtimal ikiz diyorOoo hadi hayırlı olsun canımsen hızlı çıktın biz şaşarken iyi yapmışsın, kaçıncı gün oldu şimdi var mı belirtin, biz sana danışalım
Ay hadi inşallah canım6. Gün canım . 4. Gün 11di bhcg. Bugün 81. Dr büyük ihtimal ikiz diyorbelirti var var olmaz mı. Yaşayan kızların dedikleri çok doğruymuş. Bildiğimiz adet ağrısı. Bel kasık bildiğin kıvrandırdı beni iki gündür . Ama tatlı geliyor tabi bu durumda o ağrı ekstra da bişi olmadı . İşime gidip geliyorum gayet rahat çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?