- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.361
Hayırlısı diyorum artık canım bir senedir olsaydı kendiliğinden olurdu rabbim ol derse olacak biz sadece sabırsızız çevremde herkez hamile ondan çok etkileniyorum rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun inşallahNe demek canım herşey gönlünce olsun inşallah, hem belli mi olur belki o zamana kadar kadar kendiliğinden hamile kalırsın
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah Canım benim . Ben senin ve birçok art niyetli olmayan arkadaşın gönlüne göre olacağından da eminim Allah’ın izniyleAy hadi inşallah canımsenin değerin 600leri bulacak o zaman inşallah test gününe kadar, ben bildiğim yaşadığım belirtileri de unuttum canım, ne neyin ağrısı belirtisi hiç bilmiyorum artık nasip, darısı başımıza inşallah
E sen de yaptır artık canımAy hadi inşallah canımsenin değerin 600leri bulacak o zaman inşallah test gününe kadar, ben bildiğim yaşadığım belirtileri de unuttum canım, ne neyin ağrısı belirtisi hiç bilmiyorum artık nasip, darısı başımıza inşallah
Rahim dinlendirme yapmadılar değilmi canım bunu neye göre yapıyorlar pek anlamıyorum ama bide kaç embriyon oluştu kaçıncı gün transfer oldu embriyoları genetiğe gönderdilermi aklımda bisürü soru var hakkını helal etEvet ilk denememdoktor bana da bekleyebilirisn istersen dedi 33 yaşındayım,beklemek istemiyorum dedim.13 şubatta yumurta büyütücü iğnelere başladım 26 şubat yumurta toplama oldu,1 mart transfer Oldu şimdide beklemedeyim.başka öğrenmek istediğin bşy varsa anlatıyım canım
Bir değil yedi sene sonra bile kendiliğinden olan var canım ama bazen vakti saati oluyor işte, öyle olmadıkça daha çok istiyor insan, benim kız kardeşim hamile canım aile içinde daha da zor, o kadar zor ki onun adına mutlu olup kendi içinin yanması, sevincine heyecanına ortak olmaya çalışmak sabretmekten, dua etmekten başka elden birşey gelmiyorHayırlısı diyorum artık canım bir senedir olsaydı kendiliğinden olurdu rabbim ol derse olacak biz sadece sabırsızız çevremde herkez hamile ondan çok etkileniyorum rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun inşallah
Benim yarın test günüm zaten canım, büyük gün geldiE sen de yaptır artık canımgönlünü ferah tut inşallah çok güzel haberler alacaksın inşallah
Maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin... peşinden de biziEvet canım Allah’a şükür pozitif . Bhcg 81
Doğrudur canım inşallah hamilesindir inşallah tutunmuştur bebişin sana rabbim kimseye aratmasın çok zor bi süreçBir değil yedi sene sonra bile kendiliğinden olan var canım ama bazen vakti saati oluyor işte, öyle olmadıkça daha çok istiyor insan, benim kız kardeşim hamile canım aile içinde daha da zor, o kadar zor ki onun adına mutlu olup kendi içinin yanması, sevincine heyecanına ortak olmaya çalışmak sabretmekten, dua etmekten başka elden birşey gelmiyor
Rahim dinlendirmeye doktorun karar veriyor,bahçeci genelde rahim dinlendirme yapıyor.neden bana taze transfer yapıldı bilmiyorum.Mesela dondurulan embriyonun çözülürken devam edememe gibi bir riski var.genetiğe göndermediler ,daha önce hiç gebelik yaşamadım ya da düşük vs yaşamadımRahim dinlendirme yapmadılar değilmi canım bunu neye göre yapıyorlar pek anlamıyorum ama bide kaç embriyon oluştu kaçıncı gün transfer oldu embriyoları genetiğe gönderdilermi aklımda bisürü soru var hakkını helal et☺
Ne zaman gidiyorsun tahlile saat kaçtaBenim yarın test günüm zaten canım, büyük gün geldi, kendime ben bile şaşırdım kesin idrar testi yaparım diyordum ama onu bile yapamadım elim gitmedi çok kuralcı çıktım
Yaa bende dedim gidelim diye arabaya park yeri bulamayız dönüşte dediPesperuu canım uyku tutmadı mı benim gibi, eşimden yüz bulsam acile götüreceğim inan, her ihtimale kendimi hazırladım da belirsizlik en zoru ben bir de öğlen izin alıp gideceğim daha çok var öğrenmeme
Ben kaçta gideceğimi de bilmiyorum.müge anlıyı bitirir giderim 1 gibiYaa bende dedim gidelim diye arabaya park yeri bulamayız dönüşte dedi
Öğlen 1-1.30u bulacak canım ya, yine açılışı sen yapacaksın arkandan gelicem ama bu sefer sözNe zaman gidiyorsun tahlile saat kaçta
Olumsuzsa hiç başımıza dert almayalım diyor bence onlar daYaa bende dedim gidelim diye arabaya park yeri bulamayız dönüşte dedi
Aaa mantıklı mügemle vakit çok güzel geçiyor zaten.kuzum ben uyudum bu sefer hadi sende uyu.Yarın büyük günOlumsuzsa hiç başımıza dert almayalım diyor bence onlar dabence sen testi program başlamadan yaptır müge anlıyı izlerken vakit geçer
Öyle çocuklar gibi yatalım kalkalım da yarın gelsin artık, sabah ola hayrolaAaa mantıklı mügemle vakit çok güzel geçiyor zaten.kuzum ben uyudum bu sefer hadi sende uyu.Yarın büyük gün
Hadi hayırlısıyla çok güzel haberler alın inşallah canımm. Dualarım sizinleÖyle çocuklar gibi yatalım kalkalım da yarın gelsin artık, sabah ola hayrola
Hayırlı uğurlu olsun allah sagl8kla kucağına almayı nasip etsin bize dua et inşallah yarın güzel sonuç alirizHadi hayırlısıyla çok güzel haberler alın inşallah canımm. Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?