- 17 Mayıs 2014
- 264
- 332
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.381
Ay sizi okudukça Benim burdan kalbim duracakÖyle çocuklar gibi yatalım kalkalım da yarın gelsin artık, sabah ola hayrola
İnşallah o güzel haberi alır, mutluluk çığlıkları atarsınızHayırlı uğurlu olsun allah sagl8kla kucağına almayı nasip etsin bize dua et inşallah yarın güzel sonuç aliriz
Ozele gidin veya direk devlet hastanesi yada egitim arastirma hastanesi aciline gidin hastayim kusuyorum diyin gebelik olabilir diye korkuyorum falan diyin bhcg alirlar ve 1 saate cikar sonuclarGünaydın hanımlar güzel sonuçlarla gelin inşallahben hala sağlık ocağının sonucunu bekliyorum 1 saat sonra 24 saat olacak hala sonuç yok sinir stres birbirine karıştı bende böyle olacağını bilsen en başında özele giderdim
Ben 3 kez kan veriyorum değerin yükselmesine bakacaklar 2 kere özel tıp merkezine gittim ama evime çok uzak arabayla yarim saat çocuk da var bende eşimde işteydi sağlık ocağına vereyim dedim vermez olaydım stresten karnım ağrıyorOz
Ozele gidin veya direk devlet hastanesi yada egitim arastirma hastanesi aciline gidin hastayim kusuyorum diyin gebelik olabilir diye korkuyorum falan diyin bhcg alirlar ve 1 saate cikar sonuclar
Sorsaydın keşke canım neden taze diye allahım inşallah tutunmuştur hamilesindir inşallahRahim dinlendirmeye doktorun karar veriyor,bahçeci genelde rahim dinlendirme yapıyor.neden bana taze transfer yapıldı bilmiyorum.Mesela dondurulan embriyonun çözülürken devam edememe gibi bir riski var.genetiğe göndermediler ,daha önce hiç gebelik yaşamadım ya da düşük vs yaşamadım
Hadi hayırlısı canım . Tatlı bekleyiş olsun inşallahBen hayırlısıyla kan verdim ama akşam 5 de cikicakmis nasıl geçicek zaman hayırlısı olsun sonuç alan varmi
Inşallah hayırlısı olur canım hamilesin duaların kabul olur insallahHadi hayırlısı canım . Tatlı bekleyiş olsun inşallah
İşteyim ama yüreğim sizinle . Kurban olduğum Allah tüm isteyen , çabalayanları mutlu etsin inşallah . Hayırlısıyla o güzel haberi alırsın inşallahInşallah hayırlısı olur canım hamilesin duaların kabul olur insallah
Tunaydin kizlarr canim Hayırlı olsun bebegin sağlıkla kucağına al ins. Darısı önce bugün son uç ogrenecwklere sonra da bize inşallahEvet canım Allah’a şükür pozitif . Bhcg 81
Hadi hayırlısı canım bende kan verdim 1 de çıkacak sonuçBen hayırlısıyla kan verdim ama akşam 5 de cikicakmis nasıl geçicek zaman hayırlısı olsun sonuç alan varmi
Çok şükür seninki bari 1 de çıkıyor ben nasıl 5 kadar bekliycem bilmiyorumHadi hayırlısı canım bende kan verdim 1 de çıkacak sonuç
Transfer sonrasi 4. gun kandan önce idrar testi yaptım silik çıktı. Hem de erken gebelik testi de değildi .Ya idrardan baksaniz produktor falan kesin sonuc veren varya sozde 5 gun oncesi diye onda cikmaz mi
Canimmm hayirlisi olmustur moralini yuksek tut, hepimiz icin gecerli. İlk denemen miydi? İlk denemeler genelde tutmuyomusta bende kendimi ona alistiriyorumGöndermişler sonucu negatif maalesef inşallah siz olumlu sonuç alırsınız
2 embriyo mu transfer edildi cnm6. Gün canım . 4. Gün 11di bhcg. Bugün 81. Dr büyük ihtimal ikiz diyorbelirti var var olmaz mı. Yaşayan kızların dedikleri çok doğruymuş. Bildiğimiz adet ağrısı. Bel kasık bildiğin kıvrandırdı beni iki gündür . Ama tatlı geliyor tabi bu durumda o ağrı ekstra da bişi olmadı . İşime gidip geliyorum gayet rahat çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?