2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Günaydın hanımlar güzel sonuçlarla gelin inşallah ben hala sağlık ocağının sonucunu bekliyorum 1 saat sonra 24 saat olacak hala sonuç yok sinir stres birbirine karıştı bende böyle olacağını bilsen en başında özele giderdim

Oz
Ozele gidin veya direk devlet hastanesi yada egitim arastirma hastanesi aciline gidin hastayim kusuyorum diyin gebelik olabilir diye korkuyorum falan diyin bhcg alirlar ve 1 saate cikar sonuclar

Oz

Ozele gidin veya direk devlet hastanesi yada egitim arastirma hastanesi aciline gidin hastayim kusuyorum diyin gebelik olabilir diye korkuyorum falan diyin bhcg alirlar ve 1 saate cikar sonuclar
Ben 3 kez kan veriyorum değerin yükselmesine bakacaklar 2 kere özel tıp merkezine gittim ama evime çok uzak arabayla yarim saat çocuk da var bende eşimde işteydi sağlık ocağına vereyim dedim vermez olaydım stresten karnım ağrıyor

Sorsaydın keşke canım neden taze diye allahım inşallah tutunmuştur hamilesindir inşallah

Inşallah hayırlısı olur canım hamilesin duaların kabul olur insallah
İşteyim ama yüreğim sizinle . Kurban olduğum Allah tüm isteyen , çabalayanları mutlu etsin inşallah . Hayırlısıyla o güzel haberi alırsın inşallah Ben hissediyorum güzel olacak Allahin izniyle

2 embriyo mu transfer edildi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…