- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.401
Neyyyy ozaman benimde çıkmamıştır sende çok positiv düşüncelerim vardi allah yardımcımız olsun çok üzüldümGöndermişler sonucu negatif maalesef inşallah siz olumlu sonuç alırsınız
İlk denemeydiCanimmm hayirlisi olmustur moralini yuksek tut, hepimiz icin gecerli. İlk denemen miydi? İlk denemeler genelde tutmuyomusta bende kendimi ona alistiriyorum
Canım benimNeyyyy ozaman benimde çıkmamıştır sende çok positiv düşüncelerim vardi allah yardımcımız olsun çok üzüldüm
5. Gun ebriyosumuydu? Transferden kac gun sonra kan testi yapmis oldun?İlk denemeydi
Hayırlısı olsun . GönlGöndermişler sonucu negatif maalesef inşallah siz olumlu sonuç alırsınız
evet canım çift2 embriyo mu transfer edildi cnm
2 embriyo transfer edildi canım2 embriyo mu transfer edildi cnm
Rabbim tez vakkite nasip eder insallah allah büyüktür bekliyorum canim saat 5 de belli olucak benimCanım benimolsa çıkardı 11.gün zamanı değilmiş demek ki.İnşallah senin pozitif çıkar
Canım ne desem teselli etmeyecek biliyorum ama rabbim çok büyük en kısa zamanda nasip etsin inşallahGöndermişler sonucu negatif maalesef inşallah siz olumlu sonuç alırsınız
3.gün embriyosuydu transfer günü sayılmıyor.Bugün 11.gündü5. Gun ebriyosumuydu? Transferden kac gun sonra kan testi yapmis oldun?
Uyudum uyandım gayet iyiyim beynime reset attımKızlar kan testimi verdim sonucu 15.30da çıkacakmış inşallah, sabah hemşirem arada bugün iki pozitif haber aldık hadi sıra sende diye gazladı beni ama hiçbir hissiyatım yok, hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
Inşallah güzel çıkar canimKızlar kan testimi verdim sonucu 15.30da çıkacakmış inşallah, sabah hemşirem arada bugün iki pozitif haber aldık hadi sıra sende diye gazladı beni ama hiçbir hissiyatım yok, hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
hayırlı olsun değer beya yüksek çogul gebelik olabilir mi?Benimde 14.gun sonucum cıktı sonun da çok şükür 861.63
Hayirli olsun saglikla gelsin tebriklerreBenimde 14.gun sonucum cıktı sonun da çok şükür 861.63
14.gun 3. Kan verisim o yüzden yükselmiş olabilir ama 2 embriyo transfer edildi dr a gidince belli olacakhayırlı olsun değer beya yüksek çogul gebelik olabilir mi?
tmm bende ilk kan verişiniz sandım inş sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin14.gun 3. Kan verisim o yüzden yükselmiş olabilir ama 2 embriyo transfer edildi dr a gidince belli olacak
Bence sen gebesinVallah kafayı yicem beklemektenPesperuu persembe günü acaba positiv çıkma ihtimali varmi belki erken yaptirdik
hayırlı olsun değeriniz kaç çıktı acaba?Kızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?