- 9 Haziran 2016
- 298
- 287
- 33
- 30
- Konu Sahibi cocukoloji
-
İnşallah yaramıstır bizde debu arada ben ari ssuti bal polen kullandim bir ay,cunki bendbende cikolata kisti var yumurtalari kalitesizlestiriyo.o yizden kullaniyorum baya faydasini faydasini goren olmuş
tese oldu cnm bulunamadi,sonra esim 9ay igne tedavisi gordu ve kendiliginden cikis oldu.valla tup bebekde bir sperm bile yeter.ben sukr ediyorum deneyebiliyoruz en azindan.ari sutu bal poleni yumurta toplanana kadar kullan.he eger a bisey kalmissa.sadece ari sutu satiliyo kapsulde.onu bir hafta kullansna bile yeter.cok faydasi var.bir kurdanin uci kadar dilinin altina altuyosun.yok canım çekilmedim sordum filmi çekilcen gibi bişey dedi anlayamadım tam. ultrasonla baktığında genişliği görüntüsü falan herşey yolunda görünüyor dedi sadece.bizim ilk sperm testinde 1-2 tane 2. testte nadir sperm hücresi izlendi yazıyordu. günlerce ağladım o şokla. prolaktin yüksekti aslan pençesi içirdim maden suyu içerdi günde 2-3 tane onu bıraktı 1 ay sonra 200.000 oldutese oldumu eşiniz peki? peki bu balı falan ne zaman kullanmaya başlamıştınız?
insallah cnm olur eminimİnşallah yaramıstır bizde de
İnşallah salı yumurta toplamam olucakmıs bugün kontrolüm vardıinsallah cnm olur eminim
canım ben çok bilgisizdim bu konuda ilk zamanlar etrafımda kimse de yoktu sorabileceğim zaten herkese de söylenmiyor malumtese oldu cnm bulunamadi,sonra esim 9ay igne tedavisi gordu ve kendiliginden cikis oldu.valla tup bebekde bir sperm bile yeter.ben sukr ediyorum deneyebiliyoruz en azindan.ari sutu bal poleni yumurta toplanana kadar kullan.he eger a bisey kalmissa.sadece ari sutu satiliyo kapsulde.onu bir hafta kullansna bile yeter.cok faydasi var.bir kurdanin uci kadar dilinin altina altuyosun.
ayyy hadi canım hayırlısı ne dedi peki doktor yumurtalar için.inşallah bende başlayabilirim bu ay adetimle iğnelere .herşey yolunda giderse mayıs gibi transfer olcak banaİnşallah salı yumurta toplamam olucakmıs bugün kontrolüm vardı
yok hic bir zararıyok,eczanede yok cnm aktarda benim aldigim yeri coyleyeyim sana sadece oraya guveniyorum,istersen almadan ara konus ke icin kullanacagini sole.ama ben dedigim gibi kurdanın ucu kadar alip dil altina koyuyodum.benim aldığım yerde organik Eğriçayır gir bak ampulde arı sütücanım ben çok bilgisizdim bu konuda ilk zamanlar etrafımda kimse de yoktu sorabileceğim zaten herkese de söylenmiyor malumhep burdan okudum en sonunda da üye oldum.1-2 taneye şükrettim en sonunda. rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah bu kapsul eczanedemi yoksa aktarlardamı satılıyor canım alayım hemen denemekte fayda var sonuçta bi zararı olmaz
ay hadi bakalım cnm i sallah guzel yumoslarin olmustur.az olsun oz olsun.senin sorun sadece pco mu?İnşallah salı yumurta toplamam olucakmıs bugün kontrolüm vardı
baktım canım şimdi çok teşekkür ederim şifa olsun inşallah hepimize. ptesi ararım bilgi almak için. daha neler öğrenicez bakalımyok hic bir zararıyok,eczanede yok cnm aktarda benim aldigim yeri coyleyeyim sana sadece oraya guveniyorum,istersen almadan ara konus ke icin kullanacagini sole.ama ben dedigim gibi kurdanın ucu kadar alip dil altina koyuyodum.benim aldığım yerde organik Eğriçayır gir bak ampulde arı sütü
merhaba hayırlısı olsun şimdiden. embriyo sayınız çok iyiymiş ben daha hazırlık aşamasındayımHanımlar merhaba bende rahim dinlendirmedeyim tahmini 11 şubat adet günüm donmuş 16 tane embriyom var transfer için gün sayıyorum şubat sonu gibi transfer olucam
Pko dan kaynaklı birsürü yumurta olusmus az dozda bile su ana kadar herşey gayet iyi Allahım inşallah sonunuda hayrlısıyla iyi ederayyy hadi canım hayırlısı ne dedi peki doktor yumurtalar için.inşallah bende başlayabilirim bu ay adetimle iğnelere .herşey yolunda giderse mayıs gibi transfer olcak banaama ben yine de takip ederim sizi en azından yol gösterirsiniz bana da
surecde en bbasiti yumurta toplama,hatta ben hevesliyim.zaten uyuyosun tatlı tatlı,hooopppp bi uyaniyosun hemsire adini soyluyo uyandiriyo,20 dk bitiyo ve sen hic bisey anlamiyosun.Pko dan kaynaklı birsürü yumurta olusmus az dozda bile su ana kadar herşey gayet iyi Allahım inşallah sonunuda hayrlısıyla iyi ederama yumurta toplamadan inanılmaz korkuyorum inşalah herşey yolunda gider güclü durmaya çalısıyorum da bende inanılmazz korkuyorum ve stresliyim nasıl atlatabilirim onuda bilmiyorm
amh degeriniz kacti acabaHanımlar merhaba bende rahim dinlendirmedeyim tahmini 11 şubat adet günüm donmuş 16 tane embriyom var transfer için gün sayıyorum şubat sonu gibi transfer olucam
Evet birsürü varmıs yumurta bende kendi kendime diyodum az olsun hepsi döllensin faşan diye bakalım artık elimizden geleni yapıyoruz takdir Allaha kalmısay hadi bakalım cnm i sallah guzel yumoslarin olmustur.az olsun oz olsun.senin sorun sadece pco mu?
Narkoz alındıgı için korkuyorum ben cok ağlayarak uyanıyorum öyle tatlı tatlı olsa keske bi kere ameliyet oldum onda da rahim filminde de agladım cokcnm bu
surecde en bbasiti yumurta toplama,hatta ben hevesliyim.zaten uyuyosun tatlı tatlı,hooopppp bi uyaniyosun hemsire adini soyluyo uyandiriyo,20 dk bitiyo ve sen hic bisey anlamiyosun.
Narkoz alındıgı için korkuyorum ben cok ağlayarak uyanıyorum öyle tatlı tatlı olsa keske bi kere ameliyet oldum onda da rahim filminde de agladım cok
inşallah canım ya hepimizin amacı duası belli rabbim görsün çabalarımızıPko dan kaynaklı birsürü yumurta olusmus az dozda bile su ana kadar herşey gayet iyi Allahım inşallah sonunuda hayrlısıyla iyi ederama yumurta toplamadan inanılmaz korkuyorum inşalah herşey yolunda gider güclü durmaya çalısıyorum da bende inanılmazz korkuyorum ve stresliyim nasıl atlatabilirim onuda bilmiyorm
Canımmm hiç korkma.... ben hayatımda hiç bayılmamıştım ne oldugunu nası uyancagımı hiç bilmediğimden o an ne hissetceğimi bilmediğimden opu belli olunca kendimi yedim... ama varya masaya uzanıp ilacı verdikleri 5 saniye ... hafif bi sıcaklık geldii uykuya dalar gibi gittim.. sonra bi uyandım 20 25 dk olmuş eşim yanımda odamdayım... beni videoya almış saçma sapan bakınıp sendemi burdasın diyorum :) yani hiç kasma o günde gelip çatıyo ve anı olarak kalıp bitiyo... birde opuda ameliyat narkozları gibi değilmiş en düşük halini veriyolarmış... ondan rahat ol yumurtalarını düşünerek motive ol.... :)Pko dan kaynaklı birsürü yumurta olusmus az dozda bile su ana kadar herşey gayet iyi Allahım inşallah sonunuda hayrlısıyla iyi ederama yumurta toplamadan inanılmaz korkuyorum inşalah herşey yolunda gider güclü durmaya çalısıyorum da bende inanılmazz korkuyorum ve stresliyim nasıl atlatabilirim onuda bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?