- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.421
Inşallah canım allah duysun sesini kurban olduğum allahım istiyen herkese hayırlısıyla nasip etsinBence sen gebesin
Allahım şükürler olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına canımKızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Yaaaaa canımmm benim gözün aydınnn çok sevindimKızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Gözün aydın canımKızlar pozitif çıktı çok şükürHem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Canım yaa cok sevindim hayirli olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı başımızaKızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Yaaaaa canımmm benim gözün aydınnn çok sevindimhayırlısıyla kucağına da al inşallah
Amin inşallah canım benimbu sevinci beraber yaşamak isterdim ama... inşallah sıra sende hissediyorum Bu süreçte birbirimize az destek olmadık, sağolasın herşey için
Hayırlı olsun canımmKızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Senin de pozitif çıkacak inşallah Canım . 1 saat kaldıBi benim sonucun kaldı 2 saate yakın bi zaman kaldı hayırlısı olsun heycanliyim korku içindeyim bakalım hayırlısı olsun
Teşekkür ederimhayırlı olsun değeriniz kaç çıktı acaba?
Canım ben bir saati zor bekledim o kadar haklısın ki, güzel haberler al inşallah da geç olsun güç olmasın canımVallah kafayı yicem beklemektenPesperuu persembe günü acaba positiv çıkma ihtimali varmi belki erken yaptirdik
Canım benim seninde icin de hayirlisi defalarca negatif sonucunu almis biri olarak inanıyorumki bizimde bebelerimiz olacak tez vakitte olsun inşallah pes etmek yok yola devamGöndermişler sonucu negatif maalesef inşallah siz olumlu sonuç alırsınız
Hayırlı olsun canım. 5.gün embriyosu muydu. Ay sizleri gördükçe öyle heyecanlanıyorum ki.Teşekkür ederim220 çıktı
Sağol canım benim inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinCanım benim seninde icin de hayirlisi defalarca negatif sonucunu almis biri olarak inanıyorumki bizimde bebelerimiz olacak tez vakitte olsun inşallah pes etmek yok yola devam
Aynen canım inşallah dediğin gibidir hayırlısı olsunSenin de pozitif çıkacak inşallah Canım . 1 saat kaldı
5. Gün embriyosu muyduTransfer sonrasi 4. gun kandan önce idrar testi yaptım silik çıktı. Hem de erken gebelik testi de değildi .
Daha ilk denemen canım senin olsun hakkında hayırlısıGöndermişler sonucu negatif maalesef inşallah siz olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?