- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.441
Hayırlısı olsun inan bn positiv almış kadar sevindim canım çok güzelKızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Göndermişler sonucu negatif maalesef inşallah siz olumlu sonuç alırsınız
Kızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
SağolSenin sonucunu merak ettiğim için girmiştim. Üzülme sakın. Beslenmene çok dikkat et ve biraz ara ver. Bir daha ki sefere mutlaka kucağına alacaksın. Hatta bir kaç ay korunmasız ilişkiye girin. İlaçların etkisiyle hamile kalırsın belki
Sağolasın canım benim inşallah inşallahezel87 hep pozitiftin hem enerjin yuksekti kendi sonucuna da yansidi allah gonlune gore verdi hayirli olsun kuzu saglikla al kucagina darisi basimiza
Sağolasın canım, öyle ben de her pozitifti okudukça gözlerim dolardı, içimi bi heyecan kaplardı çok şükür bana da nasip oldu, iki tane 3.gün embriyosuyduHayırlı olsun canım. 5.gün embriyosu muydu. Ay sizleri gördükçe öyle heyecanlanıyorum ki.
İnşallah ikizdir bide ayy:)Sağolasın canım, öyle ben de her pozitifti okudukça gözlerim dolardı, içimi bi heyecan kaplardı çok şükür bana da nasip oldu, iki tane 3.gün embriyosuydu
Canım çok uzun bir süreç yaşamışsın 11 dile kolay... ama sende bu azim sabır oldukça rabbim nasip edecek inşallahKızlar haber verim dedim olmadi sonuç negativ
Off hayırlısı olsun kuzum napalım , iyi misin ?Kızlar haber verim dedim olmadi sonuç negativ
Hayırlı olsun canımSağolasın canım benim inşallah inşallah, iyi hissetmek çok önemliymiş bence de, üç kaybımda da yaşadıklarımın yanı sıra kendim de ümitsizdim, bu sefer yeni sayfa açacağım dedim her gün meryem suresi okudum hayaller kurdum çok şükür olumlu oldu, devamı da gelir inşallah
Nasip olacak elbet birgunKızlar haber verim dedim olmadi sonuç negativ
İlkinde hamile olduğumu bilmeden antibiyotik ve doğum kontrol hapı kullandığım için düşük olmuştu, 2. ve 3.de dış gebelik teşhisi konup sonlandırıldı malesef canımHayırlı olsun canım
Kayıpların sebebi araştırılmış mıydı
İnşallah inşallahÖyle kuzum gönül isterdi beraber devam edelim ama bakalım nasip bekle yetişirim belki sana
Hiç iyi degilim kendime gelemiyorum bir türlü. Isyan etmek haddimiz3 degil ama hala inanamiyorum sanki persemb2 bir positiv görücem sanki. Sen nasilsi n?Off hayırlısı olsun kuzum napalım , iyi misin ?
Bu embriyolar a genetik tarama önermediler miİlkinde hamile olduğumu bilmeden antibiyotik ve doğum kontrol hapı kullandığım için düşük olmuştu, 2. ve 3.de dış gebelik teşhisi konup sonlandırıldı malesef canım
Yok canım, ilkinde o haplara rağmen hamile kalmama mucize gözüyle bakmışlardı zaten düşük bekleniyordu, dış gebelik de embriyodan kaynaklı değil tüpteki tıkanıklıktan dolayı oluyor o yüzden istemediler sanırımBu embriyolar a genetik tarama önermediler mi
Anladım canımm sağlıkla kucağına Al inşYok canım, ilkinde o haplara rağmen hamile kalmama mucize gözüyle bakmışlardı zaten düşük bekleniyordu, dış gebelik de embriyodan kaynaklı değil tüpteki tıkanıklıktan dolayı oluyor o yüzden istemediler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?