2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hiç iyi degilim kendime gelemiyorum bir türlü. Isyan etmek haddimiz3 degil ama hala inanamiyorum sanki persemb2 bir positiv görücem sanki. Sen nasilsi n?
Merhaba, probleminiz nedir? 11 deneme gerçekten çok zor. Allah tez zamanda nasip etsin size İnşallah

İnşallah inşallah Aslında senin test gününe doktor 14mart demişti, bugün danışabildin mi az da olsa bi ümit var mıdır acaba
Yok kuzum doktorla görüşmedim ama umut yoktur herhalde 5 altında uzaya fırlatılan mekikler gibi hızlı olması lazım .ben spora başladım bile ilaçlar şişirmişti biraz kendime geliyim Sende çok dikkat et kendine keyfini çıkar canım

Hiç iyi degilim kendime gelemiyorum bir türlü. Isyan etmek haddimiz3 degil ama hala inanamiyorum sanki persemb2 bir positiv görücem sanki. Sen nasilsi n?
Süreç tam 1 ay sürdüğü için biraz hızlı oldu ve ben kendime reset attım kuzum sandığım kadar üzülmedim ağlamadım iyiyim.Sende üzme kendine elimizden geleni yapıyoruz kendini motive et.Sen değerlisin unutma

İşte insanoğlu ümit etmek istiyor canım ya, benim ikinci dış gebeliğimde 4ten ilerledi biliyor musun ben artsın istemedikçe iki katı arta arta 6000i buldu, hayırlı zamanda olsun inşallah geç olsun güç olmasın da
İyi yapmışsın canım ben de dün tartıda aldığım 3 kiloyu görünce stresime stres eklenmişti, hem spor hormonlara da çok iyi geliyor, bi onbin bakımından sonra seni tekrar sahalarda görmek istiyoruz inşallah pes etmek yok

Amin amin canım Malesef kalmadı, zaten 7 tane toplanmıştı, 6sı işleme alındı, 3ü döllendi, 2si transfere uygun dendi, doktorum 1 koyup 1 dondurmaya sıcak bakmadığı için 2si de transfer edildi
Aynisi benimde ezel seninle birebir.
Ama benim ilk denemem. Birde bana 1 transfer etti, 1 tane kalan yumurtayi da dondurttu.
Yasin neredeyse 35 daha kalmaz dedi ((

Kendime gelemem ki ben daha artık gecelerim kabus olur ver geçe aglarim gündüz eski benim geçe ağlarım öyleyimdir eklinde değil b3ynim calkalaniyor

Aynisi benimde ezel seninle birebir.
Ama benim ilk denemem. Birde bana 1 transfer etti, 1 tane kalan yumurtayi da dondurttu.
Yasin neredeyse 35 daha kalmaz dedi ((
Canım doktorumun açıklaması bir tane kalınca tüm ümidimizi ona bağlayoruz olumsuz bir durumda(çözülürken bozulmayı kastetti anladığım kadarıyla) siz de biz de daha çok üzülüyoruz dedi, yoksa iki tane koymak ihtimali çok da arttırmıyor aslında, seninkinin artısı da şu: inşallah olmaz ama olumsuz olursa ve çözülmede bir sıkıntı olmazsa hazır embriyon olacak canım, ben en baştan başlayacaktım, bu arada ben de 32 olmak üzereyim, daha kalmaz derken neyi kastetti anlamadım

Daha bu kadar kaliteli uretemeyebilirsin dedi, yumurta rezervim az benim. Multidoz ilaclarla bu kadar oldu, hic olmazsa hazir elinde bi tane var 3AA kalite dedi. İlac yuklemesine gerek kalmadan bu transfer edilir dedi. Bilmiyorum artik kafam bulanik

Canım olumlu düşünelim kötüyü dillendirmeyelim şimdilik, dur bakalım inşallah bebeşin seninledir, kardeşi de hazır bekliyordur belki de Doktorun haklı yumurta rezervimiz her geçen gün azalıyor ama tedavin olumsuz olsa bile neden yine kaliteli embriyon çıkmasın ki, oluşan tek embriyosuyla bile hamile kalan o kadar kişi var ki, herşey nasip kısmet olacağı varsa her şekilde olacaktır inşallah

Kızlar benim de transferim dün oldu. Dondurulmus tedavisiydi.. 2 tane ıyı kalite 1 tane orta kalite toplamda 3 embriyo verildi
Insallah bu son tedavim olur. Allahım isteyen herkese versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…