- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.481
Gözün aydın tebrik ederim. Değerin 6. Gün olmasına rağmen çok iyi. Değerlerin kat kat artsın. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar biz dayanmadık dün kan verdik 6.günümdü degerim 48.01 çıktı Elhamdulillahiyi demiii
Tebrik ederimm ne guzel haberler veriyorsunuz bize de moral oluyor hayirli olsunKızlar biz dayanmadık dün kan verdik 6.günümdü degerim 48.01 çıktı Elhamdulillah❤ iyi demiii☺
Seninle aynı gün transfer olmuşuz senin test tarihin ne zaman ?Merhaba kızlar,cts yumurta toplandı ,transferim pazartesi günü oldu. Tek embriyo 2. Gün 4 hücreli. Kalitesi gayet iyi dedi embriyolog , tek embriyom oldugu için dışarda bekletmeye gerek yok en iyi labaratuar rahim içidir kalitesi de gayet iyi olduğu için transfer etmemiz daha iyi olur dedi. 2. Gün embriyo tutan varmı aramızda arkadaşlar ?
23 mart canım seninki ne zaman ?Seninle aynı gün transfer olmuşuz senin test tarihin ne zaman ?
6.gun için iyi canım inşallah katlanarak devam ederKızlar biz dayanmadık dün kan verdik 6.günümdü degerim 48.01 çıktı Elhamdulillahiyi demiii
Allah razı olsun Allahümme aminnn inşAllah kuzummmGözün aydın tebrik ederim. Değerin 6. Gün olmasına rağmen çok iyi. Değerlerin kat kat artsın. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederimm canım her gün değerlerin artar inşallahKızlar biz dayanmadık dün kan verdik 6.günümdü degerim 48.01 çıktı Elhamdulillah❤ iyi demiii☺
Teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sizin gibi bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşAllahTebrik ederimm ne guzel haberler veriyorsunuz bize de moral oluyor hayirli olsun
Çok sağol kuzum insallah6.gun için iyi canım inşallah katlanarak devam eder
Allahümme aminnn inşAllah sağol canımTebrik ederimm canım her gün değerlerin artar inşallah
Hadi gözün aydın canımKızlar biz dayanmadık dün kan verdik 6.günümdü degerim 48.01 çıktı Elhamdulillah❤ iyi demiii☺
İnşallah canımTeşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sizin gibi bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşAllah❤
Benim kızım ikinci gün embriyosu. İnşallah sağlıkla tutunsunMerhaba kızlar,cts yumurta toplandı ,transferim pazartesi günü oldu. Tek embriyo 2. Gün 4 hücreli. Kalitesi gayet iyi dedi embriyolog , tek embriyom oldugu için dışarda bekletmeye gerek yok en iyi labaratuar rahim içidir kalitesi de gayet iyi olduğu için transfer etmemiz daha iyi olur dedi. 2. Gün embriyo tutan varmı aramızda arkadaşlar ?
Oooohhhh miss gozun aydin saglikla kavusHadi gözün aydın canım
Gerçekten mi, çok sevindim bunu duyduğuma, darısı başımaBenim kızım ikinci gün embriyosu. İnşallah sağlıkla tutunsun
Evet evet hem de 3 hücreli. Çok akıllı, tatlı bir kız maşallah. Şimdi ikinci için yollardayız. Bir tane de doğumda kaybettim bebeğimi.Gerçekten mi, çok sevindim bunu duyduğuma, darısı başıma
Ah canım başın sağolsun bebeğine üzüldüm.Doğumda olması çok acı gerçektenEvet evet hem de 3 hücreli. Çok akıllı, tatlı bir kız maşallah. Şimdi ikinci için yollardayız. Bir tane de doğumda kaybettim bebeğimi.
Kaçıncı günde hamile olduğunu öğrenmiştin hatırlıyormusun ?Evet evet hem de 3 hücreli. Çok akıllı, tatlı bir kız maşallah. Şimdi ikinci için yollardayız. Bir tane de doğumda kaybettim bebeğimi.
11. GünKaçıncı günde hamile olduğunu öğrenmiştin hatırlıyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?