2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kızlar haber verim dedim olmadi sonuç negativ
Son 20 sayfayı sonuçları merak ettiğim için kitap okur gibi okudum. Sizin ve Pesperuu için gerçekten çok üzgünüm. Bizim söylediğimiz hiçbir şey sizi teselli etmez biliyorum, en iyi motivasyon insanın kendi kendimi motive etmesiyle oluyor. Yumurta olduğu sürece her zaman umut vardır. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

Sağol canım dediğin gbi çok şükür kendi kendimi motive ettim.bomba gibiyim,doktorla görüşüp 2.tedaviye başlıcam zamanım gelince..

Sağol canım dediğin gbi çok şükür kendi kendimi motive ettim.bomba gibiyim,doktorla görüşüp 2.tedaviye başlıcam zamanım gelince..
Benim de 2 yumrta döllenmiş sadece, henüz transfer olmadı tabi. Belki de hiç olmayacak bilmiyorum. Canım sıkıldı tabi biraz ve farkettim ki kendi kendimi teselli ettğimde motive oluyorum. Dışarıdan duyduğum sabret, hayırlısı gibi kelimeler bile çok kızdırıyor beni. Rabbim daha fazla aratmadan hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Hic belli olmaz canim moralini yuksek tut, bi tane olsun bizim olsun buyusun insallah dollenebilmisler bu da buyuk birsey, simdi bolunmeye dewam etsinler insallahhhh

Benim de 2 yumrta döllenmiş sadece, henüz transfer olmadı tabi. Belki de hiç olmayacak bilmiyorum. Canım sıkıldı tabi biraz ve farkettim ki kendi kendimi teselli ettğimde motive oluyorum. Dışarıdan duyduğum sabret, hayırlısı gibi kelimeler bile çok kızdırıyor beni. Rabbim daha fazla aratmadan hepimize hayırlısıyla nasip eg
Hic belli olmaz canim moralini yuksek tut, bi tane olsun bizim olsun buyusun insallah dollenebilmisler bu da buyuk birsey, simdi bolunmeye dewam etsinler insallahhhh
Inşallah hayrlsyla o günleri de görürüz, tez zamanda bekleyen herkesin kucağı dolsun inşallah

Selam kızlar... 100. Sayfadan beri buralara bakmamıştım whatsapp grubunda sanıyordum herkesi... :)) gebişleri tebrik ediyorum... opu olacaklara mis gibi yumoşlar diliyorum... transfer olanlarada 12 gün sonunda gebiş haberi almak nasip olsun diyorum... kısaca hikayemide anlatayım.. konyada yaşayıp tedavi görüyorum 29 yaşa 2 ay kaldı... erkek kaynaklı sıkıntımız... 28 aralık opu oldum 27 yumurtam toplandı ve elimde 6 tane 3. Gün embr. Kalmıştı...31 aralık donduruldu... 2 adet dönemi rahim dinlendirme oldum... 25 şubatta transferim oldu 2 tane embr... ama malesef ki 9 martta negatifi aldık bugun regl oldum cuma doktora gidicez 2. Deneme için ne diyecek bakalım.... hepinize sevgiler....

Kizlar bugunden beri karnim agriyo nedendir sizce korkuyorum... kasik agrisi degil bildiginiz karin agrisi????
Canım bende transferin 8 . Günü karın ağrısı çekmiştim sonra geçmişti şimdi ara ara tekrar oluyor kızıma hamileykende yaşardım o zamanlar ayağımı yükseğe koyup yatardım rahatlardım şimdi çocuk olduğu için çok dinlenemiyorum ama korkulacak bişey yok bence kaçıncı gündesin transferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…