- 14 Kasım 2016
- 207
- 300
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.501
Teşekkürler canım evet tek embriyo koydularOooohhhh miss gozun aydin saglikla kavusAdes475 insallah peki Tek embriyo mu koyulmustu canim sana? Boyle erken bakanlari gorunce canim cekiyoooooo beklemek zor
Benimde 20 martta canim23 mart canım seninki ne zaman ?
Hm seninki daha erkenmiş, kaçıncı gün embriyosuydu senin ?Benimde 20 martta canim
Cnm tebrik ederm Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsn evde idrar testi yapmismiydinnKızlar biz dayanmadık dün kan verdik 6.günümdü degerim 48.01 çıktı Elhamdulillahiyi demiii
Allah razı olsun canım aminn İnşAllahCnm tebrik ederm Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsn evde idrar testi yapmismiydinn
Son 20 sayfayı sonuçları merak ettiğim için kitap okur gibi okudum. Sizin ve Pesperuu için gerçekten çok üzgünüm. Bizim söylediğimiz hiçbir şey sizi teselli etmez biliyorum, en iyi motivasyon insanın kendi kendimi motive etmesiyle oluyor. Yumurta olduğu sürece her zaman umut vardır. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.Kızlar haber verim dedim olmadi sonuç negativ
Bnmde bugun 6. Gunum stresliym biraz pazar gunu 10. Gun acilde verebilirsem kan vercm bakalim nasip..dua et bizler icinde olurmuAllah razı olsun canım aminn İnşAllahidarar testi yapmadım yapsamdan çıkmazdı ki
Rabbim tes vakitte senide sevindirsin insallh kuzumBnmde bugun 6. Gunum stresliym biraz pazar gunu 10. Gun acilde verebilirsem kan vercm bakalim nasip..dua et bizler icinde olurmu
Sağol canım dediğin gbi çok şükür kendi kendimi motive ettim.bomba gibiyim,doktorla görüşüp 2.tedaviye başlıcam zamanım gelince..Son 20 sayfayı sonuçları merak ettiğim için kitap okur gibi okudum. Sizin ve Pesperuu için gerçekten çok üzgünüm. Bizim söylediğimiz hiçbir şey sizi teselli etmez biliyorum, en iyi motivasyon insanın kendi kendimi motive etmesiyle oluyor. Yumurta olduğu sürece her zaman umut vardır. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
Amiiiinnn aminncnm insallah Allah razi olsunnRabbim tes vakitte senide sevindirsin insallh kuzumTopikdeki isteyen herkese dua ediyorum Rabbim kabul buyursun
OooBnmde bugun 6. Gunum stresliym biraz pazar gunu 10. Gun acilde verebilirsem kan vercm bakalim nasip..dua et bizler icinde olurmu
Ewt kuzum ucumuzunde ayni gunn acilde alirlarmi dersin
Ewt kuzum ucumuzunde ayni gunn acilde alirlarmi dersin
Benim de 2 yumrta döllenmiş sadece, henüz transfer olmadı tabi. Belki de hiç olmayacak bilmiyorum. Canım sıkıldı tabi biraz ve farkettim ki kendi kendimi teselli ettğimde motive oluyorum. Dışarıdan duyduğum sabret, hayırlısı gibi kelimeler bile çok kızdırıyor beni. Rabbim daha fazla aratmadan hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Sağol canım dediğin gbi çok şükür kendi kendimi motive ettim.bomba gibiyim,doktorla görüşüp 2.tedaviye başlıcam zamanım gelince..
Benim de 2 yumrta döllenmiş sadece, henüz transfer olmadı tabi. Belki de hiç olmayacak bilmiyorum. Canım sıkıldı tabi biraz ve farkettim ki kendi kendimi teselli ettğimde motive oluyorum. Dışarıdan duyduğum sabret, hayırlısı gibi kelimeler bile çok kızdırıyor beni. Rabbim daha fazla aratmadan hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Benim de 2 yumrta döllenmiş sadece, henüz transfer olmadı tabi. Belki de hiç olmayacak bilmiyorum. Canım sıkıldı tabi biraz ve farkettim ki kendi kendimi teselli ettğimde motive oluyorum. Dışarıdan duyduğum sabret, hayırlısı gibi kelimeler bile çok kızdırıyor beni. Rabbim daha fazla aratmadan hepimize hayırlısıyla nasip egSağol canım dediğin gbi çok şükür kendi kendimi motive ettim.bomba gibiyim,doktorla görüşüp 2.tedaviye başlıcam zamanım gelince..
Inşallah hayrlsyla o günleri de görürüz, tez zamanda bekleyen herkesin kucağı dolsun inşallahHic belli olmaz canim moralini yuksek tut, bi tane olsun bizim olsun buyusun insallah dollenebilmisler bu da buyuk birsey, simdi bolunmeye dewam etsinler insallahhhh
Canım bende transferin 8 . Günü karın ağrısı çekmiştim sonra geçmişti şimdi ara ara tekrar oluyor kızıma hamileykende yaşardım o zamanlar ayağımı yükseğe koyup yatardım rahatlardım şimdi çocuk olduğu için çok dinlenemiyorum ama korkulacak bişey yok bence kaçıncı gündesin transferinKizlar bugunden beri karnim agriyo nedendir sizce korkuyorum... kasik agrisi degil bildiginiz karin agrisi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?