- 17 Mayıs 2014
- 264
- 332
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.521
Benimde ara ara karnım arıyor transferin 8.gününden beri.. gaz sorunum da var .. inşallah güzel haberle gelirsin kaçıncı günündesin transferininKızlar sizinde karında ağrı yumurtalıklarda agrı var mı ? Birde gaz sancısı çekiyorum resmen
Ayy valla mi iyi o zaman cok sagolCanım bende transferin 8 . Günü karın ağrısı çekmiştim sonra geçmişti şimdi ara ara tekrar oluyor kızıma hamileykende yaşardım o zamanlar ayağımı yükseğe koyup yatardım rahatlardım şimdi çocuk olduğu için çok dinlenemiyorum ama korkulacak bişey yok bence kaçıncı gündesin transferin
11 martta transferim olduBenimde ara ara karnım arıyor transferin 8.gününden beri.. gaz sorunum da var .. inşallah güzel haberle gelirsin kaçıncı günündesin transferinin
Jelin içerde kalma süresine göre rengi sarı pembe kahve ve siyah olabiliyorKızlar günaydın. Benim dünden beri siyaha yakın lekelenmem var. Kahverengi yada pembe değil. Ve sadece sildiğimde var. Bu ne olabilir? Acaba crinone jel yapıyo olabilir mi? Bu arada transferin 7.günündeyim
Bilemedim. Pembelik de var. Adet mi oluyorum diye korku sardıJelin içerde kalma süresine göre rengi sarı pembe kahve ve siyah olabiliyor
Büyük ihtimalle jeldir
İnş değildirBilemedim. Pembelik de var. Adet mi oluyorum diye korku sardı
Canım kötü düşünme belki de yerleşme kanalarıdırBilemedim. Pembelik de var. Adet mi oluyorum diye korku sardı
Evet 5.gün embriyosu 2 taneydi. Adetime de daha 6 gün var aslında. Test hiç yapmadımİnş değildir
Kaçıncı gğn embriyosuydu
5.günse muhtemelen kanda çıkmıştır
İnşallah öyledir ama kanamaya dönüşecek diye çok korkuyorumCanım kötü düşünme belki de yerleşme kanalarıdır
Adetine daha var cnm ayrıca adet günün de olmuyor biraz gecikiyor adet kullandığımız ilaçlardan dolayı. Seninle aramızda 1 gun var benimde 4.gunumİnşallah öyledir ama kanamaya dönüşecek diye çok korkuyorum
Benim 7.gün bugün canım. Crinone jel ve folik asit vitamin dışında bi ilacım da yok. Erkenden adet olmamı bunlar engeller mi bilemiyorumAdetine daha var cnm ayrıca adet günün de olmuyor biraz gecikiyor adet kullandığımız ilaçlardan dolayı. Seninle aramızda 1 gun var benimde 4.gunum
Pardon canim ben 5. Günün sandim. Ben jel kullanmıyorum ama oda protestan içeriyor neticedeBenim 7.gün bugün canım. Crinone jel ve folik asit vitamin dışında bi ilacım da yok. Erkenden adet olmamı bunlar engeller mi bilemiyorum
Cnm kan testi yaptirsan cikar aslinda bi denesenmiHemşireye mesaj attım proluton depot vurduran kalçadan demiş. O da bulunamıyormuş eczaneleri aradım. Napcam bilemedim kızlar
Hemşireyle konuştum test için erken diyor. Yerleşme de olabilir adet de olabilir dediCnm kan testi yaptirsan cikar aslinda bi denesenmi
Prolutın düşük tehdidine göre hamilelere uygulanan bir iğne.. yerinizde olsam emin olmadan vurulmazdım. Zaten saglıksız bir durum varsa gebelikte oluşmayacaktır vucudunuzu yormayın derim.Hemşireye mesaj attım proluton depot vurduran kalçadan demiş. O da bulunamıyormuş eczaneleri aradım. Napcam bilemedim kızlar
Ben transferden sonraki gunden beri dusugekarsi progestanfitil veigne kullaniyrm cnm kullandiriyorlar yaniProlutın düşük tehdidine göre hamilelere uygulanan bir iğne.. yerinizde olsam emin olmadan vurulmazdım. Zaten saglıksız bir durum varsa gebelikte oluşmayacaktır vucudunuzu yormayın derim.
Yerleşme kanaması olma ihtimali de var ben gebe kaldıgımda yaşamıştım, hatta regl oldum sandım ama 2 gunde bitti.
Bende yumurta toplama gününden sonra progestan iğne vurulmaya başladım ve hala her gün 2 doz vuruluyorum hemşire 10. Haftaya kadar ilaçların hepsi devam edecek dediBen transferden sonraki gunden beri dusugekarsi progestanfitil veigne kullaniyrm cnm kullandiriyorlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?