2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kızlar sizinde karında ağrı yumurtalıklarda agrı var mı ? Birde gaz sancısı çekiyorum resmen
Benimde ara ara karnım arıyor transferin 8.gününden beri.. gaz sorunum da var .. inşallah güzel haberle gelirsin kaçıncı günündesin transferinin

Ayy valla mi iyi o zaman cok sagol
7 mart transferim bugun 7. Gun oluyo... 10. Gun, yani pazar gunu test gunum

Kızlar günaydın. Benim dünden beri siyaha yakın lekelenmem var. Kahverengi yada pembe değil. Ve sadece sildiğimde var. Bu ne olabilir? Acaba crinone jel yapıyo olabilir mi? Bu arada transferin 7.günündeyim

Kızlar günaydın. Benim dünden beri siyaha yakın lekelenmem var. Kahverengi yada pembe değil. Ve sadece sildiğimde var. Bu ne olabilir? Acaba crinone jel yapıyo olabilir mi? Bu arada transferin 7.günündeyim
Jelin içerde kalma süresine göre rengi sarı pembe kahve ve siyah olabiliyor
Büyük ihtimalle jeldir

Adetine daha var cnm ayrıca adet günün de olmuyor biraz gecikiyor adet kullandığımız ilaçlardan dolayı. Seninle aramızda 1 gun var benimde 4.gunum
Benim 7.gün bugün canım. Crinone jel ve folik asit vitamin dışında bi ilacım da yok. Erkenden adet olmamı bunlar engeller mi bilemiyorum

Hemşireye mesaj attım proluton depot vurduran kalçadan demiş. O da bulunamıyormuş eczaneleri aradım. Napcam bilemedim kızlar

Hemşireye mesaj attım proluton depot vurduran kalçadan demiş. O da bulunamıyormuş eczaneleri aradım. Napcam bilemedim kızlar
Prolutın düşük tehdidine göre hamilelere uygulanan bir iğne.. yerinizde olsam emin olmadan vurulmazdım. Zaten saglıksız bir durum varsa gebelikte oluşmayacaktır vucudunuzu yormayın derim.
Yerleşme kanaması olma ihtimali de var ben gebe kaldıgımda yaşamıştım, hatta regl oldum sandım ama 2 gunde bitti.

Ben transferden sonraki gunden beri dusugekarsi progestanfitil veigne kullaniyrm cnm kullandiriyorlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…