- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.541
Vurulamadım zatenProlutın düşük tehdidine göre hamilelere uygulanan bir iğne.. yerinizde olsam emin olmadan vurulmazdım. Zaten saglıksız bir durum varsa gebelikte oluşmayacaktır vucudunuzu yormayın derim.
Yerleşme kanaması olma ihtimali de var ben gebe kaldıgımda yaşamıştım, hatta regl oldum sandım ama 2 gunde bitti.
Ben de vajinal jel kullanıyorum. Sanırım hepsinin dozajı farklı düzeyde.Ben transferden sonraki gunden beri dusugekarsi progestanfitil veigne kullaniyrm cnm kullandiriyorlar yani
Hemşire dediyse vurulmanız gerekmez mi. Bende bulamıyorum. Hastaneden alıyorum gidioVurulamadım zaten
Hastanelerde var mıHemşire dediyse vurulmanız gerekmez mi. Bende bulamıyorum. Hastaneden alıyorum gidio
Bazı hastanelerde var. Bahçeci tüp bebekte de var ama dışarıya verirler mi bilmiyorum.Hastanelerde var mı
Ah kuzumm gunluk cekilirmi o yaa kiyamam sanaa benm gun asiri bi doz beni mahvediyo..insallah sonucumda senin gibi olumlu olur kuzumm sende saglikla al kucagina insallahBende yumurta toplama gününden sonra progestan iğne vurulmaya başladım ve hala her gün 2 doz vuruluyorum hemşire 10. Haftaya kadar ilaçların hepsi devam edecek dedi
Aynen canım çok fenayım elimde buzlarla geziyorum Inşallah güzel haberler verirsinAh kuzumm gunluk cekilirmi o yaa kiyamam sanaa benm gun asiri bi doz beni mahvediyo..insallah sonucumda senin gibi olumlu olur kuzumm sende saglikla al kucagina insallah
Aminn amin insallah Allah razi olsnn cnmmAynen canım çok fenayım elimde buzlarla geziyorum Inşallah güzel haberler verirsinamin
Bazı hastanelerde var. Bahçeci tüp bebekte de var ama dışarıya verirler mi bilmiyorum.
Aslında bitmemiş söyle bir konuşmalarına denk geldim her hasta için bir adet ayırmışlar haksızlık olmasın dediler 1 adet alabildimArtık bahçecide de kalmamış malesef. Ben de oranın hastasıyım stoklarda bitti dediler
Sen transfer oldun mu suan ne asamadasın ben Cem beyin hastasıyımArtık bahçecide de kalmamış malesef. Ben de oranın hastasıyım stoklarda bitti dediler
Bende hibor 5000 e basladim dun itibariyle kullanan varmi ciglik cigliga agladim cok yakiyor cokkkAynen canım çok fenayım elimde buzlarla geziyorum Inşallah güzel haberler verirsinamin
Sen transfer oldun mu suan ne asamadasın ben Cem beyin hastasıyım
Ne zaman transfer oldun benim bugün 10. GünümTransfer oldum sonucu bekliyorum ben de Cem Bey'in hastasıyım, 2. iğneyi olacaktım kalmamış muadili ne varsa onu alacağım artık mecburen
bi dengeyi kuramiyoruz bende senin gibi son hastaydim cok icmisim su karnimdan bakan doktor bastir bastir yorulduBende az su içmişim son hasta olduğum için ameliyathanede iğne yaptılar idrar çabuk gelsin diye 5 10 dk beklediktüm çalışanlar bana uyuz olmuştur herkesin eve gitme saati
Kızlar değerim artmış çok şükür❤
Ne zaman transfer oldun benim bugün 10. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?