- 14 Kasım 2016
- 207
- 300
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.561
Sagol canımHadi hayırlı olsun canım
Ben 5. Gün embriyo su transferi oldum. Transferden 7 gün sonra erken gebelik testinde pozitif gördüm. 8. Gün kan verdim pozitif çıktı. Bugün 10. Gün pazar tekrar yaptırıp sonucu doktora atacağım.Ben bu Pazartesi oldum. Güzel haberler verirsin inşallah umut olursun bana da
Nasil oldunuz?Jelin içerde kalma süresine göre rengi sarı pembe kahve ve siyah olabiliyor
Büyük ihtimalle jeldir
Nasil oldunuz?
Yumurta toplanacak henuzBen iyiyim
Yarın son kez kan vercem
Sonra da inş haftaya kese için gidecem
Siz ne aşamadasınız
Ne oldu durumunuz proluton bulabildiniz mi?Hemşireye mesaj attım proluton depot vurduran kalçadan demiş. O da bulunamıyormuş eczaneleri aradım. Napcam bilemedim kızlar
Hayır. Gerek de kalmadı. Çünkü erkenden adet oldum. ŞoktayımNe oldu durumunuz proluton bulabildiniz mi?
Hayır. Gerek de kalmadı. Çünkü erkenden adet oldum. Şoktayım
Sizde ben gibi progesterona rağmen adet olanlardansınızHayır. Gerek de kalmadı. Çünkü erkenden adet oldum. Şoktayım
Bel ağrısı genelde yaşanıyor belirti oladabilir, olmayadabilir . Bu konuda ortak bir yargı yok maalesef kişiye göre değişen bir durumMerhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?
Evet.. Üstelik transferin 7.günündeydim daha. Siz kaçıncı günde oldunuz?Sizde ben gibi progesterona rağmen adet olanlardansınız
Bel ağrısı genelde yaşanıyor belirti oladabilir, olmayadabilir . Bu konuda ortak bir yargı yok maalesef kişiye göre değişen bir durum
Peki merak ettigim bel ağrısı yasayip pozitif sonuc alan var mi ?
Benimde belim ağrıyor ama bilemedim yatmadan da olabilir.Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?
Benimde transferden sonra ilk üç gün belim agirdi ama ben hareketli biriyken birden koltuk da yatmaya başladığım icin hareketsizlikten olduğunu düşünüyorum.Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?
merhaba canim hayirli sonuclarla insallahMerhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?
Aşılamada öyle oldum ben adet tarihimden 3 gün önceydi, test günüm gelmeden regl başlamıştı.Evet.. Üstelik transferin 7.günündeydim daha. Siz kaçıncı günde oldunuz?
Canimmm ben giremedim 2 gundur hbrleri alamadim. ne diyosun ne oluyo yani simdi? Ustune gormemi? Yarin test gunumuzduEvet.. Üstelik transferin 7.günündeydim daha. Siz kaçıncı günde oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?