2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

kizlar ben daha 1. gundeyim transferin yaptirmayi düsunmuyorum ama transferin 10. gunu negatif alip sonra 12 gun pozitif olan varmi
normalde dayanamam ama negatif gorecegim diye korkuyorum sanirim

Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?

Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?
Bel ağrısı genelde yaşanıyor belirti oladabilir, olmayadabilir . Bu konuda ortak bir yargı yok maalesef kişiye göre değişen bir durum

Peki merak ettigim bel ağrısı yasayip pozitif sonuc alan var mi ?
Benimde belim ağrıyor ama bilemedim yatmadan da olabilir.

Benimde transferden sonra ilk üç gün belim agirdi ama ben hareketli biriyken birden koltuk da yatmaya başladığım icin hareketsizlikten olduğunu düşünüyorum.

merhaba canim hayirli sonuclarla insallah
bende persembe oldum yani dün
gecede hafif bel agrisi karin agrisi oldu icimde hava varmis hissi olustu kullandigimiz ilaclarin yan etkileri sanirim belirti icin cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…