- 28 Şubat 2019
- 102
- 144
- 18
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.581
Yükselir Allahın izniyle merak etme. Bende senin gibi erken yapanlardanım. 7. Gün erken gebelik testi yaptım çıktı. 8. Gün kanda çıktı. Dün 10.günümdü yükselmiş 12. Günüm yarın yarında yaptıracağım İnş bizimle kalırlar ve kucağımıza almak nasip olurKizlar bu arada haber vereyim, ben dayanamadim..biliyosunuz 5. Gun emriyosuydu benim, transferin 7. Gunu kanda baktirdirdim.. sonuc 58
aslinda test tarihim pazar yani 10.gun yarin. Doktora soylemedim kizar diye niye erken baktirdin der diye. Yarin normal baktirip haber vericez. Ama ben simdi cok korkuyorum 3 gun sonrasi degerin 3 kati cikmasi gerekiyomus
Amin insallah yukselir ve tutunur insalah kimyasal falan degildir simdide bunlari dusunurken kafayi yerimYükselir Allahın izniyle merak etme. Bende senin gibi erken yapanlardanım. 7. Gün erken gebelik testi yaptım çıktı. 8. Gün kanda çıktı. Dün 10.günümdü yükselmiş 12. Günüm yarın yarında yaptıracağım İnş bizimle kalırlar ve kucağımıza almak nasip olur
İnşallah değerler yükselir Allah tamamına erdirsin.Kizlar bu arada haber vereyim, ben dayanamadim..biliyosunuz 5. Gun emriyosuydu benim, transferin 7. Gunu kanda baktirdirdim.. sonuc 58
aslinda test tarihim pazar yani 10.gun yarin. Doktora soylemedim kizar diye niye erken baktirdin der diye. Yarin normal baktirip haber vericez. Ama ben simdi cok korkuyorum 3 gun sonrasi degerin 3 kati cikmasi gerekiyomus
Canım hayırlı olsunKizlar bu arada haber vereyim, ben dayanamadim..biliyosunuz 5. Gun emriyosuydu benim, transferin 7. Gunu kanda baktirdirdim.. sonuc 58
Öncelikle hayırlı olsunBen iyiyim
Yarın son kez kan vercem
Sonra da inş haftaya kese için gidecem
Siz ne aşamadasınız
Aynı gün transfer olduk galiba 13 mart benimde 5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.Bu benim 5. denemem Allah hepimiz için hayırlısını versin.Merhabalar iyi aksamlar herkese.benimde iki gun önce transferim oldu kızlar.blastokist transferi oldu.bugün hep belim agriyo neden bilemedim.belirti icinde erken degil mi.var mi icinizde transfer sonrasi bel ağrısi yasayan?
Canım benim de 3 döllenmişti, 2 kaldı, 2sini transfer ettiler tuttu çok şükür sonucum pozitif, o süreçte ben de üzüldüm neden bu kadar az diye hele buralarda 10-15 gibi sayıları okudukça... ama hep rabbim bu da senden,bu da nasip, sana bıraktım diyerek teskin ettim kendimi, haklısın bazen insanlar teselli edeyim derken daha fazla yıpratıyor sussalar daha o iyi, o yüzden benim tüp bebek sürecimi çok az kişi biliyor daha rahat ettim inanBenim de 2 yumrta döllenmiş sadece, henüz transfer olmadı tabi. Belki de hiç olmayacak bilmiyorum. Canım sıkıldı tabi biraz ve farkettim ki kendi kendimi teselli ettğimde motive oluyorum. Dışarıdan duyduğum sabret, hayırlısı gibi kelimeler bile çok kızdırıyor beni. Rabbim daha fazla aratmadan hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Ne desek anlamsız daha rahatsız edecek biliyorum canım ama pozitif sonuç alanlara hayırlı olsunlar yazıp, negatif alanlara sessiz kalmayı yakıştıramıyorum kendime, hepimizin imtihanı ayrı ayrı rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün nasio etsin inşallahHayır. Gerek de kalmadı. Çünkü erkenden adet oldum. Şoktayım
Gözünüz aydınCanım benim de 3 döllenmişti, 2 kaldı, 2sini transfer ettiler tuttu çok şükür sonucum pozitif, o süreçte ben de üzüldüm neden bu kadar az diye hele buralarda 10-15 gibi sayıları okudukça... ama hep rabbim bu da senden,bu da nasip, sana bıraktım diyerek teskin ettim kendimi, haklısın bazen insanlar teselli edeyim derken daha fazla yıpratıyor sussalar daha o iyi, o yüzden benim tüp bebek sürecimi çok az kişi biliyor daha rahat ettim inan
Sağolasın canım darısı başına inşallahGözünüz aydınRabbim hayrlsyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de 3 yumurta işleme alındı 2 si döllendi, 3.gün 2 si de transfer edildi. Hiç tutmayacakmş gibi hissediyorum. İlk tedavim biraz boş boğazlık yaptım paylaştım bazı arkadaşlarımla. Saçma sapan sorular sordular canım sıkıldı. Bi daha yapmak zorunda kalırsam kimseye söylemeyeceğim.
Aslında paylaşmak istediğimden değil de daha sonra öğrenince niye bana söylemedin demesinler diye anlattm. Çok pişmanım şmdi. Başkalarını değil kendini düşünmek lazım bu süreçte. Ben normal yoldan hamile kaldığımda hiç anlamamıştım, o yüzden bunda da belirti aramam galiba ama tedaviye çok negatif ve isteksiz başladım. O yüzden olmayacağını düşünüyorum. Ama bi taraftan da bu aşamaya kadar geldik devamı da gelse keşke diyorum. Daha yeni transfer oldum kafam allak bullakSağolasın canım darısı başına inşallahtranferin ilk günleri insan umutlu heyecanlı oluyor sonlara doğru yerini kaygı strese bırakıyor, ben açıkcası ne çıksa şaşırmayacaktım hep olsa hissederim diyordum ama yok hissedilmiyormuş o yüzden sakın belirti arama sadece pozitif ol dua et, rabbimin rahmetinden ümit kesme Haklısın insan paylaşmak istiyor ama bu yoldan geçmeyenler bizi anlayamazlar kimisi merhem olsa da kimisi yaramıza tuz basabiliyor
Öncelikle hayırlı olsun☺ Ben de salı günü kese ya da keselerimi görmeye gideceğim inşallah ama öncesinde iki kere dış gebelik geçirdiğim için biraz korkuyorum bu kese işlerinden, benim ara ara bazen sağ bazen sol kasığımda anlık ağrı batma oluyor sen de durumlar nasıl canım
Bu sürece bence çok heyecanlı mutlu başlayan yoktur zaten canım rahat ol o yüzdenAslında paylaşmak istediğimden değil de daha sonra öğrenince niye bana söylemedin demesinler diye anlattm. Çok pişmanım şmdi. Başkalarını değil kendini düşünmek lazım bu süreçte. Ben normal yoldan hamile kaldığımda hiç anlamamıştım, o yüzden bunda da belirti aramam galiba ama tedaviye çok negatif ve isteksiz başladım. O yüzden olmayacağını düşünüyorum. Ama bi taraftan da bu aşamaya kadar geldik devamı da gelse keşke diyorum. Daha yeni transfer oldum kafam allak bullak
Sağolasın canımTeşekkür ederim canım
Senin de hayırlı olsun
Benimde anlık kasık ağrım oluyo normaldir diye düşünüyorum
Bugün son kan tahlilimi verdim
Pazartesi kese için çağırdı doktor
Bakalım inş sağlıkla görürüz
İnş sende miniklerini görürsün canım
canim ayni benim gibisin sende tutamayip anlatiyoruz sonra icimiz icimizi yiyorAslında paylaşmak istediğimden değil de daha sonra öğrenince niye bana söylemedin demesinler diye anlattm. Çok pişmanım şmdi. Başkalarını değil kendini düşünmek lazım bu süreçte. Ben normal yoldan hamile kaldığımda hiç anlamamıştım, o yüzden bunda da belirti aramam galiba ama tedaviye çok negatif ve isteksiz başladım. O yüzden olmayacağını düşünüyorum. Ama bi taraftan da bu aşamaya kadar geldik devamı da gelse keşke diyorum. Daha yeni transfer oldum kafam allak bullak
Kitap okuyayım diyorum ama aklımda hep bu var. Neyse bu da bize ders olsn, olur da tekrar gerek kalırsa bi daha anlatmayız artık:)canim ayni benim gibisin sende tutamayip anlatiyoruz sonra icimiz icimizi yiyor
amannn bos verelim kim ne derse desin ben takmiyorum artik
bende 2 gun oldu transfer oldum icimde kelebekler ucusuyor heycandan napsam ki evde yanlizim kafa da dagitamiyor insan hakkimizda hayirlisi nasipten oteye yol yok
Su anlik agri batma dediginden hem sag hem solda bendede oluyo gceden beri insallah sonucumda senin gibi olumlu olur cnmÖncelikle hayırlı olsun☺ Ben de salı günü kese ya da keselerimi görmeye gideceğim inşallah ama öncesinde iki kere dış gebelik geçirdiğim için biraz korkuyorum bu kese işlerinden, benim ara ara bazen sağ bazen sol kasığımda anlık ağrı batma oluyor sen de durumlar nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?