2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

İnş arkadaşım ne güzel olur
İnş unutamayacağınız güzellikte bi evlilik yıl dönümü geçirirsiniz

Yaa yarın büyük gün desenetüp bebek sürecince opusu transferinden öte en zoru son 2 gündü benim için
Yok kuzu yaa ck cabk gecti bn hic bisi anlamadm korkudan galiba :) asilamada daha zor gecmsti zaman hadi gelmiyo etmiyo gibisinden bunda hic bisi anlamadm ne cabuk gecti dedm hayirlisi bakalim..

Anlamazlarmi kiz kacinci gun diye sorarlarsa
Canım beta hcg baktırcam dersen bakarlar
Polikliniğe git derlerse tedavi gördüm tüp bebek dersin hiç bişi diyemezler
Mecbur bakmak zorundalar
Bende burda meraktan her gün verdiğim bile oldu
Bi doktor hiç bişi demeden direkt istedi hatta tatlımızı isteriz diye de espiri yaptı
Ertesi gün başka doktor vardı o da bundan sonrakiler için polikliniğe gidin dedi
Bende tedavi gördüm hep akşam verdim kanımı o yüzden akşamları vermem gerekiyor dedim
Doktor tüp bebekse tabiki bakarız acilde dedi

Katiliyorum.. peki ezel kac kere kan tahlili bakiliyo. Kaca gelince ultrasano geciliyo, sen gireceksin ne cabuk
Canım ben 12. ve 14. gün verdim, iki katı arttığı için bir daha gerek görmediler, hatta ısrar edince gerek yok allah korusun ultrasonda bi sıkıntı görürsek o zaman isteriz dediler, vajinal ultrasonda en geç 2000lerde kesenin gözükmesi gerekiyor, sağlıklı bir şekilde iki katı artarsa salı günü benim 2000i geçmiş olacak o yüzden çağırdılar tam da evlilik yıldönümümde geçen mart dış gebeliğinden dolayı çok zor geçmişti bu sefer çifte mutluluk olur inşallah

Yok kuzu yaa ck cabk gecti bn hic bisi anlamadm korkudan galiba :) asilamada daha zor gecmsti zaman hadi gelmiyo etmiyo gibisinden bunda hic bisi anlamadm ne cabuk gecti dedm hayirlisi bakalim..
Sayılı gün çabuk geçer diye atalarımız boşa dememiş aslında her ay hamile miyiz diye beklediğimiz için alışmız galiba bana da son iki gün hariç çok zor geçmemişti çok şükür

Kızlar özel poliklinikte ben doktora bile görünmedim, acilden de giriş yaptırmadım, geçen sene dış gebelikten dolayı belki 30 test yaptırmışımdır, kanda gebelik testi yaptıracağım deyince laboratuvar direkt yaptı bana hep, kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsiniz rahat olun

Canım hayirli olsun çok sevindim olumlu sonuçlar bize de moral oluyor. Darısı başımıza benimde bugün transferin 5. Gunu

Canım çok sevindim gözün aydın

Bel ve ara ara kasiklarimda sancı oluyor.ilaclardanda olabilir.Karnim morardı hep kan sulandiricı yapıyorum hergün 1 tane
[/QUOTE]
Bende kan sulandirici ve düşük ignesi vuruluyorum göbekten.ama kan sulandirici canımı yakıyor yahu ona bi alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…