- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.601
Sağolasın canıminşallah arka arkaya alalım güzel haberleri, benim salı ultrason günü aynı zamanda evlilik yıldönümüm inşallah çifte mutluluk olsun benden sadece 12. ve 14.gün kan tahlili istedi, ben ısrarla sorunca bir daha gerek yok allah korusun ultrasonda bir sıkıntı görürsek o zaman isteriz dedi
İnşallah inşallah canımSu anlik agri batma dediginden hem sag hem solda bendede oluyo gceden beri insallah sonucumda senin gibi olumlu olur cnm
Sağolasın canım inşallah inşallah cümlemizeİnş arkadaşım ne güzel olur
İnş unutamayacağınız güzellikte bi evlilik yıl dönümü geçirirsiniz
Yarinnnnnnn geldi cattiiİnşallah inşallah canım☺ Senin test günün ne zaman hayırlı haberlerini alalım inşallah hadi
Yaa yarın büyük gün deseneYarinnnnnnn geldi cattiiinsallah kuzum Allah razi olsnn
İnsallah hayirlisi olsun canimmm, bizim icin yarin buyuk gun, tuttun kendini bakmadin yani ondenYarinnnnnnn geldi cattiiinsallah kuzum Allah razi olsnn
Katiliyorum.. peki ezel kac kere kan tahlili bakiliyo. Kaca gelince ultrasano geciliyo, sen gireceksin ne cabukYaa yarın büyük gün desenetüp bebek sürecince opusu transferinden öte en zoru son 2 gündü benim için
Aynen benimde 13 mart ve tek blastokist transferi yapildi.sizde varmi bir degisiklik hissi?Aynı gün transfer olduk galiba 13 mart benimde 5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.Bu benim 5. denemem Allah hepimiz için hayırlısını versin.☺
Yok kuzu yaa ck cabk gecti bn hic bisi anlamadm korkudan galiba :) asilamada daha zor gecmsti zaman hadi gelmiyo etmiyo gibisinden bunda hic bisi anlamadm ne cabuk gecti dedm hayirlisi bakalim..Yaa yarın büyük gün desenetüp bebek sürecince opusu transferinden öte en zoru son 2 gündü benim için
Tuttum vala cesart edemedm ama yarn kimse tutamaz gari :)) acilde ne ylaan uyduracagimi dusunuym :)))İnsallah hayirlisi olsun canimmm, bizim icin yarin buyuk gun, tuttun kendini bakmadin yani onden
Karnim agriyo sabahtan beri kusuyorum korkuyorum de, acikcasi tup bebek tedavisi gordum deTuttum vala cesart edemedm ama yarn kimse tutamaz gari :)) acilde ne ylaan uyduracagimi dusunuym :)))
Anlamazlarmi kiz kacinci gun diye sorarlarsaKarnim agriyo sabahtan beri kusuyorum korkuyorum de, acikcasi tup bebek tedavisi gordum de
Canım beta hcg baktırcam dersen bakarlarAnlamazlarmi kiz kacinci gun diye sorarlarsa
Canım ben 12. ve 14. gün verdim, iki katı arttığı için bir daha gerek görmediler, hatta ısrar edince gerek yok allah korusun ultrasonda bi sıkıntı görürsek o zaman isteriz dediler, vajinal ultrasonda en geç 2000lerde kesenin gözükmesi gerekiyor, sağlıklı bir şekilde iki katı artarsa salı günü benim 2000i geçmiş olacak o yüzden çağırdılar tam da evlilik yıldönümümdeKatiliyorum.. peki ezel kac kere kan tahlili bakiliyo. Kaca gelince ultrasano geciliyo, sen gireceksin ne cabuk
Sayılı gün çabuk geçer diye atalarımız boşa dememişYok kuzu yaa ck cabk gecti bn hic bisi anlamadm korkudan galiba :) asilamada daha zor gecmsti zaman hadi gelmiyo etmiyo gibisinden bunda hic bisi anlamadm ne cabuk gecti dedm hayirlisi bakalim..
Canım hayirli olsun çok sevindim olumlu sonuçlar bize de moral oluyor. Darısı başımıza benimde bugün transferin 5. GunuKizlar bu arada haber vereyim, ben dayanamadim..biliyosunuz 5. Gun emriyosuydu benim, transferin 7. Gunu kanda baktirdirdim.. sonuc 58
aslinda test tarihim pazar yani 10.gun yarin. Doktora soylemedim kizar diye niye erken baktirdin der diye. Yarin normal baktirip haber vericez. Ama ben simdi cok korkuyorum 3 gun sonrasi degerin 3 kati cikmasi gerekiyomus
Bel ve ara ara kasiklarimda sancı oluyor.ilaclardanda olabilir.Karnim morardı hep kan sulandiricı yapıyorum hergün 1 taneAynen benimde 13 mart ve tek blastokist transferi yapildi.sizde varmi bir degisiklik hissi?
Canım çok sevindim gözün aydınKizlar bu arada haber vereyim, ben dayanamadim..biliyosunuz 5. Gun emriyosuydu benim, transferin 7. Gunu kanda baktirdirdim.. sonuc 58
aslinda test tarihim pazar yani 10.gun yarin. Doktora soylemedim kizar diye niye erken baktirdin der diye. Yarin normal baktirip haber vericez. Ama ben simdi cok korkuyorum 3 gun sonrasi degerin 3 kati cikmasi gerekiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?