- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Evet transfer çok kolaymış... idrara sıkışık gidip hop 5 10 dakika arası sürmeden bebişleri koyuyolarmış.... :) şubat 20 25 arası yaşıcam inşallah :) kurs fikri süper olmuş...inşallah canım ya hepimizin amacı duası belli rabbim görsün çabalarımızıen sıkıntılı olan opuymuş zaten transfer daha kolaymış.biz çok güçlüyüz emin ol ve inan herşey çok güzel olacak diye.bende ohss olurum diye çok korkuyorum pkolularda olabiliyormuş . ben evde durup kafayı yemektense kursa başladım bisürü bayan arkadaş edindim hemde bana yürüyüş oluyor git gel oyalanıyorum bi şekilde.çalışmıyorsan eğer sende bi araştır beklemek beni daha çok yıpratıyor bende böyle bi çözüm buldum iyi geliyor
çalısıyorum ama çalısmakta fark etmiyo ki hep aklında hc cıkmıyo evde oldugumda da el işi yapıyorım daha iyi geliyo insana rahatlıyosuninşallah canım ya hepimizin amacı duası belli rabbim görsün çabalarımızıen sıkıntılı olan opuymuş zaten transfer daha kolaymış.biz çok güçlüyüz emin ol ve inan herşey çok güzel olacak diye.bende ohss olurum diye çok korkuyorum pkolularda olabiliyormuş . ben evde durup kafayı yemektense kursa başladım bisürü bayan arkadaş edindim hemde bana yürüyüş oluyor git gel oyalanıyorum bi şekilde.çalışmıyorsan eğer sende bi araştır beklemek beni daha çok yıpratıyor bende böyle bi çözüm buldum iyi geliyor
İnşallah seninde tutar arkadasım hayrlısıyla güzel güzel bebeklerimiz olur hepimizinEvet transfer çok kolaymış... idrara sıkışık gidip hop 5 10 dakika arası sürmeden bebişleri koyuyolarmış.... :) şubat 20 25 arası yaşıcam inşallah :) kurs fikri süper olmuş...
östrojen bandı ne içinmiş canım bnim doktorda östrojenle ilgili bişeyler demişti tahlil falan yapılcaktı transferden önce merak ettmBen bugün regl oldum arkadaşlar, östrojen bantı taktım. Pazartesi doktora gitmem lazım. Aslında bugün gidecektim. Ama haftasonuna denk geldi. Klinik kapalı.
Merhaba canın benim aralık 28 de opum oldu 3 ocakta adet oldum ikinci adetinde gel dedi adet olmayı bekliyorum şu an çok şükür canımmerhaba hayırlısı olsun şimdiden. embriyo sayınız çok iyiymiş ben daha hazırlık aşamasındayımne kadar bekletti doktorunuz transfer için benimde dinlendirmeden sonra yapılacakmış
Amh ölçtürmedim canım pko var bendeamh degeriniz kacti acaba
bendede oyle. cnm. kac fane transfer edildiAmh ölçtürmedim canım pko var bende
Hadi bakalım hayırlısı olsum inşaallah güzel sonuçlar alırız bende yarin rahim kalınlıgı için doktora gidicem sanırım transfer tarihini söyleyecekkizlar regl oldum yarin hastane yolu gozukdu.allah hepimizin sansini bol yolumuzu acik eylesin.kurban oldugum rrabbim emeklerimizim karsiligini verir insallah
hadi insallah biran once ttransferini olursun,ve bebisin sana sımsıkı tutunurHadi bakalım hayırlısı olsum inşaallah güzel sonuçlar alırız bende yarin rahim kalınlıgı için doktora gidicem sanırım transfer tarihini söyleyecek
o zaman mart başında senden bebiş haberini bekliyor olucazEvet transfer çok kolaymış... idrara sıkışık gidip hop 5 10 dakika arası sürmeden bebişleri koyuyolarmış.... :) şubat 20 25 arası yaşıcam inşallah :) kurs fikri süper olmuş...
bende öyleyim işte hep aklımda nasıl olcak ne yapıcam bi sürü sorular beynimi yiyorum resmençalısıyorum ama çalısmakta fark etmiyo ki hep aklında hc cıkmıyo evde oldugumda da el işi yapıyorım daha iyi geliyo insana rahatlıyosun
rabbim yardımcın olsun inşallah dualarımız seninlekizlar regl oldum yarin hastane yolu gozukdu.allah hepimizin sansini bol yolumuzu acik eylesin.kurban oldugum rrabbim emeklerimizim karsiligini verir insallah
sizin hesabınıza göre benim nisan olur transfer.ben mayıs olur diye rahattım hep o kadar çabuk mu yaa heyecan yaptım birdenMerhaba canın benim aralık 28 de opum oldu 3 ocakta adet oldum ikinci adetinde gel dedi adet olmayı bekliyorum şu an çok şükür canım
Reglimin 1. günü östrojen hormonu için takviyeye başladım. Sonra bir de progestan alıcam.östrojen bandı ne içinmiş canım bnim doktorda östrojenle ilgili bişeyler demişti tahlil falan yapılcaktı transferden önce merak ettm
ne güzel canm hayırlısıyla mutlu haberi en kısa sürede almak nasip ılur.merhaba hosggeldiin ben Gebze Anadolu sağlık merkezinde Aydın Arıcı ve Ebru Öztürk te tedavi oluyorum
inşallah hayırlısı ile yavrucağına kkavusursun.Hadi hayırlı olsun.... bende konyadayım... konya novafertil...
Hayrlısı olsun canım inşallah pozitifi görürsğn :)kizlar regl oldum yarin hastane yolu gozukdu.allah hepimizin sansini bol yolumuzu acik eylesin.kurban oldugum rrabbim emeklerimizim karsiligini verir insallah
Benmde öyleydi en sonunda dedim ya izin ver ya cıkart onlarda izin vermeyi sectiler cok sükür sıkıntım yok artık yarında yumurta toplamam olucak inşallahhbende öyleyim işte hep aklımda nasıl olcak ne yapıcam bi sürü sorular beynimi yiyorum resmenne güzel çalışıyormuşsun sen ben ayrıldım işten izin almam mümkün olmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?