- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.621
Bnmde karnim mosmor oldu yaa olsunda diyrm daha dayanirim insallah Rabbim yar ve yardimcimiz olsn surec zorBel ve ara ara kasiklarimda sancı oluyor.ilaclardanda olabilir.Karnim morardı hep kan sulandiricı yapıyorum hergün 1 tane
Cok sagol kuzumm insallah devam ederCanım çok sevindim gözün aydın
Allah razi olsun insallah devam ederCanım hayirli olsun çok sevindim olumlu sonuçlar bize de moral oluyor. Darısı başımıza benimde bugün transferin 5. Gunu
Aynen sonu iyi olsun hayırlısıyla bütün acılara razı olduk.Bnmde karnim mosmor oldu yaa olsunda diyrm daha dayanirim insallah Rabbim yar ve yardimcimiz olsn surec zor
Bende kan sulandirici ve düşük ignesi vuruluyorum göbekten.ama kan sulandirici canımı yakıyor yahu ona bi alışamadımBel ve ara ara kasiklarimda sancı oluyor.ilaclardanda olabilir.Karnim morardı hep kan sulandiricı yapıyorum hergün 1 tane
Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin.Darisı bizlere inşallahKızlar özel poliklinikte ben doktora bile görünmedim, acilden de giriş yaptırmadım, geçen sene dış gebelikten dolayı belki 30 test yaptırmışımdır, kanda gebelik testi yaptıracağım deyince laboratuvar direkt yaptı bana hep, kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsiniz rahat olun
Benimde çok ağrıyor yaBende kan sulandirici ve düşük ignesi vuruluyorum göbekten.ama kan sulandirici canımı yakıyor yahu ona bi alışamadım
Hibor mu kullaniyosunuz sizde, bildiginiz agliyorum hingur hungur cok yakiyor ve agritiyorBenimde çok ağrıyor ya
Enix bu arada hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.Hibor mu kullaniyosunuz sizde, bildiginiz agliyorum hingur hungur cok yakiyor ve agritiyor
Hadi hayırlısı kişiye göre değişiyor okuduğum kadarıyla olumlu sonuçlanır inşallahMerhabalar bende sonuç bekliyorum zaman geçmiyor bir türlü 4 martta transfer oldum pazartesi test yaptiracagim ya benim 4 tüp bebeğim malasef yine hiç belirti yok sizlerin varmıydı?
Benim test zamanım hiç gelmiyecek gibi geliyor zaman geçmiyor.Hadi hayırlısı kişiye göre değişiyor okuduğum kadarıyla olumlu sonuçlanır inşallah
Amin inşallahHadi hayırlısı kişiye göre değişiyor okuduğum kadarıyla olumlu sonuçlanır inşallah
Evet aslında 13. gun yapalım dedim eşim günü olsun dedi geçmiyordu günlerBenim test zamanım hiç gelmiyecek gibi geliyor zaman geçmiyor.
Pazartesi iyi haberlerini bekliyoruz.Evet aslında 13. gun yapalım dedim eşim günü olsun dedi geçmiyordu günler
Amin cumlemiz için.Pazartesi iyi haberlerini bekliyoruz.
Amin inşallah canımHayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin.Darisı bizlere inşallah
Merhaba ben salı günü pozitifi almama rağmen hala belirgin bir belirtim yok o yüzden moralini bozma kötüyü aklına getirme canımMerhabalar bende sonuç bekliyorum zaman geçmiyor bir türlü 4 martta transfer oldum pazartesi test yaptiracagim ya benim 4 tüp bebeğim malasef yine hiç belirti yok sizlerin varmıydı?
EnoxEnix bu arada hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?