- 12 Nisan 2016
- 256
- 150
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.641
Merhaba ben salı günü pozitifi almama rağmen hala belirgin bir belirtim yok o yüzden moralini bozma kötüyü aklına getirme canım
Iyi düşün iyi olsun canımKizlar daha erken ama bende hic tutmus gibi hissetmiyorum simdiden bi umutsuzluk var
Size de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba ben salı günü pozitifi almama rağmen hala belirgin bir belirtim yok o yüzden moralini bozma kötüyü aklına getirme canım
Ben 5. Gün embriyo su transferi oldum. Transferden 7 gün sonra erken gebelik testinde pozitif gördüm. 8. Gün kan verdim pozitif çıktı. Bugün 10. Gün pazar tekrar yaptırıp sonucu doktora atacağım.
Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz
Sanırım bel ağrısı ilaclardan genelde olan bir durum.benim 4.gunum benimde oldu ara arakizlar benim transferin 3 günü daha cok var bana
belim agriyor arada karin agrisi ve agzimda dün aksamdan beri igrenc aci bi tat var
rabbim ümitkerimizi bosa cikarmasin
Verdinmi cnm sen kan ben daha gidemedim hic gidesimde gelmiyr..idrar testi 8. Gunle ayni nerdeyse sanirim kimyasal denen olayi yasiyrm ben
Kizz naptin gittinmi ben sira beklyrmVerdinmi cnm sen kan ben daha gidemedim hic gidesimde gelmiyr..idrar testi 8. Gunle ayni nerdeyse sanirim kimyasal denen olayi yasiyrm ben
kacinci gun canimKizz naptin gittinmi ben sira beklyrm
10. Gun kuzum bugunn insallah Allah razi olsunkacinci gun canim
hayirli haberlerini bekliyoruz
Hadi hayırlısı kızlarKizz naptin gittinmi ben sira beklyrm
Bizde daha yeni gidicez cikamadik bi turlu acile mi gittin ozele mi? Kotuyu cagirma guzel seyler dusun lutfenKizz naptin gittinmi ben sira beklyrm
Acildym cnm ozelde 100 tl dedilerrBizde daha yeni gidicez cikamadik bi turlu acile mi gittin ozele mi? Kotuyu cagirma guzel seyler dusun lutfen
senden de Allah razi olsun canim heycan dorukta sonuc cikinca yazarsin10. Gun kuzum bugunn insallah Allah razi olsun
Maşallah çok sevindim cnm hayırlı olsunKizlarr 153 cikti sonucc Rabbime sukurlerr olsunn
Kizlarr 153 cikti sonucc Rabbime sukurlerr olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?