- 23 Şubat 2019
- 124
- 198
- 18
- 39
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.661
Hayirli oksun canim sağlıkla kucağına al insallahKizlarr 153 cikti sonucc Rabbime sukurlerr olsunn
Canım gözün aydın çok sevindimKizlarr 153 cikti sonucc Rabbime sukurlerr olsunn
153 kez gözün aydin canim benimKizlarr 153 cikti sonucc Rabbime sukurlerr olsunn
Tebrikler kuzuuummmKizlarr 153 cikti sonucc Rabbime sukurlerr olsunn
Maşallah çok güzel Allah tamamına erdirsin.Tebrikler kuzuuummm
Benimde 150 cikti
3 gun once 58di.
Aminnn cok sagol, insallah yukselerek devam eder, saglikla hayirlisiyla darisi basinizaMaşallah çok güzel Allah tamamına erdirsin.
Allah razi olsun cnm bnmmm darisi sizlere insallah Rabbime sukurler olsn sglikli gebelikler olsn insallahMaşallah çok sevindim cnm hayırlı olsun
Allah razi olsn cnm bnmm insallahh.. yok ikimizdede problem gorunmuyordu bende engel olack kdr degil diyorlardi yumurtlama tembelligi vardi..Maşallah Allah devamını getirsin inşallah erkek infertilitesimiydi sizinki?
Aminn kuzumm amin insallah darisi tum isteyenlere olsn insallahHayirli oksun canim sağlıkla kucağına al insallah
Cnm Allah razi olsnn insallah saglikli sekilde ddvam eder darisi sizlere insallahCanım gözün aydın çok sevindim
Bin kere Allah razi olsun cnm :) aminn aminn burdaki herkes o kdr hakediyorki Rabbim kimseyi bu yolda mutsuz etmesin surec ck zorlu Rabbim sizlerede nasip etsin insallah153 kez gözün aydin canim benim
bizlerede dua et :)
Ay ck sukur kuzuu bn bi de 12. Gun vericem sen ne guzel arttigini gormus oldn :) smdi sira katlandigini gormekte insallahTebrikler kuzuuummm
Benimde 150 cikti
3 gun once 58di.
Aminn kuzummm Allah razi olsunn hep birlikte insallahhU Umithepvar U uniqversace Hayırlı olsun kızlarrabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Masallah hayırlı olsun ben bende yarin yaptıracağımKizlarr 153 cikti sonucc Rabbime sukurlerr olsunn
yarin senin kacinci gun cnmMasallah hayırlı olsun ben bende yarin yaptıracağım
tebrik ederim cnm guzelce artmis degerin gözün aydinTebrikler kuzuuummm
Benimde 150 cikti
3 gun once 58di.
Cook sagol kuxu darisi basiniza insallah..tebrik ederim cnm guzelce artmis degerin gözün aydin
kacinci gun 53 cikmisti peki
Ck sagl cnm hadi yarinda senin guzel haberlerini alalim insallah cnm bnmMasallah hayırlı olsun ben bende yarin yaptıracağım
sende sagol canisi takvimde cok yakismis haaaCook sagol kuxu darisi basiniza insallah..
Benim 5. Gun emriyosu blastokist idi.
transferden 7 gun sonra baktim 58 cikti
10.gun bugundu iste 150 cikti.:))
Sen ne asamadasin?
Amin insallah .yarin senin kacinci gun cnm
kacinci gun embriyosuydu hayirla bekliyoruz insallah
Amin cok tessekkür ederimCk sagl cnm hadi yarinda senin guzel haberlerini alalim insallah cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?