- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.681
Merhaba benimde eşimde problem (azosperm)ameliyatla bulunuyor.Korkma duşük olsada var olduğunü biliyorsun.Burda doktoruna düşmem çok önemli.Stres yapma hep hayırlısını iste.Bu arada ben hamilelik yaşamadım daha ama sana yardımcı olmak istedim.6. gün transfer oldum bekliyorum .Merhaba canlar. Bende nisan ayında tüp bebeğe başlıycam hayırlısıyla.korkuyorum cok . eşim nedenli sebeplerden dolayı olmuyormuş cocugumuz.bende senelerce kendimi yedimbenim sorunum ne niye hamile kalamadım diye.meger benden değilmiş.siprem sayısı düşükmüş.bu şekilde olup hamile kalan varmı tüp bebekle?yardım edin banada
Bnmde karnim mosmor oldu yaa olsunda diyrm daha dayanirim insallah Rabbim yar ve yardimcimiz olsn surec zor
Yaa kuzumm bi de ole deneyeym artk morardigindan agri yapiyo cunku yakmasini kenara koydum yani..krem icinde eczaneye bakacagim ck tskr edermm yaa sagolMerhaba oksapar iğneyi yaparken içindeki boşluğu boşaltın mutlaka ilk yaptığımda benim de morardı sonra havayı boşaltınca sorun yaşamıyorum bir de arnica krem var bitkisel onu kullanabilirsiniz.
Merhaba banada doktorum almamı istedi.Leke olursa vurulmak için ama bende bulamadim.Eşdeğer ilacın adinı öğrenebilrmiyim.Merhaba Hanımlar, Proluton iğne bulanınız var mı? Benim bugün 2. yi olmam lazım ama bulamıyorum. Muadili de 3 günde 1 vuruluyormuş, çalışan insan için çok zor
Cok zor oldu tabiki simdi hastanedeyim sonuç bekliyoruz
☺ baya zor oldu beklemek şimdi hastanedeyim sonuç bekliyoruz
Hadi bakalımCok zor oldu tabiki simdi hastanedeyim sonuç bekliyoruz
☺ baya zor oldu beklemek şimdi hastanedeyim sonuç bekliyoruz
hayırlı haberler olsunMerhaba benimde eşimde problem (azosperm)ameliyatla bulunuyor.Korkma duşük olsada var olduğunü biliyorsun.Burda doktoruna düşmem çok önemli.Stres yapma hep hayırlısını iste.Bu arada ben hamilelik yaşamadım daha ama sana yardımcı olmak istedim.6. gün transfer oldum bekliyorum .
Teşekkürler hepimiz için inşallahhayırlı haberler olsun
Merhaba banada doktorum almamı istedi.Leke olursa vurulmak için ama bende bulamadim.Eşdeğer ilacın adinı öğrenebilrmiyim.
Bende hemşireyle konuştum progestan iğneden bahsetti.Şu an fitil olarak kullanıyorum.Progestan 50 mg 2 tane birden oldum bugün Proluton bulamayınca
Bende hemşireyle konuştum progestan iğneden bahsetti.Şu an fitil olarak kullanıyorum.
Amin çok teşekürederim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Süreciniz olumlu sonuçlanır inşallah
Merhaba o şekilde olup hamile olanlardan değilim ama öyle çoooook var. Hayırlı olsun şimdiden tedavinizMerhaba canlar. Bende nisan ayında tüp bebeğe başlıycam hayırlısıyla.korkuyorum cok . eşim nedenli sebeplerden dolayı olmuyormuş cocugumuz.bende senelerce kendimi yedimbenim sorunum ne niye hamile kalamadım diye.meger benden değilmiş.siprem sayısı düşükmüş.bu şekilde olup hamile kalan varmı tüp bebekle?yardım edin banada
hayirli haberlerini bekliyoruz cnm test yapmissin haberdar et biziAmin insallah .Benim 3 gün embriyosu 15 gun yarın
Tedavin şimdiden hayırli olsun canimMerhaba canlar. Bende nisan ayında tüp bebeğe başlıycam hayırlısıyla.korkuyorum cok . eşim nedenli sebeplerden dolayı olmuyormuş cocugumuz.bende senelerce kendimi yedimbenim sorunum ne niye hamile kalamadım diye.meger benden değilmiş.siprem sayısı düşükmüş.bu şekilde olup hamile kalan varmı tüp bebekle?yardım edin banada
teşekkür ederim hepinize. ben aslında eşime kızmıyorum ama ailesine kızgınım . senelerce sorun sende doktora git niye olmuyo deyip durdular. doktor onu da çağırdı işim var dedi gelmedi. ama sonuçta ben yıprandım . doktor bana yumurta kadar siprem olsa yeter dedi. yedi on bes arası yumurta planlıyorum dedi. yedi on bes siprem olsa yeter dedi. ama işte içimdeki sınırım gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?