2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Merhaba benimde eşimde problem (azosperm)ameliyatla bulunuyor.Korkma duşük olsada var olduğunü biliyorsun.Burda doktoruna düşmem çok önemli.Stres yapma hep hayırlısını iste.Bu arada ben hamilelik yaşamadım daha ama sana yardımcı olmak istedim.6. gün transfer oldum bekliyorum .

Bnmde karnim mosmor oldu yaa olsunda diyrm daha dayanirim insallah Rabbim yar ve yardimcimiz olsn surec zor

Merhaba oksapar iğneyi yaparken içindeki boşluğu boşaltın mutlaka ilk yaptığımda benim de morardı sonra havayı boşaltınca sorun yaşamıyorum bir de arnica krem var bitkisel onu kullanabilirsiniz.

Merhaba Hanımlar, Proluton iğne bulanınız var mı? Benim bugün 2. yi olmam lazım ama bulamıyorum. Muadili de 3 günde 1 vuruluyormuş, çalışan insan için çok zor

Merhaba oksapar iğneyi yaparken içindeki boşluğu boşaltın mutlaka ilk yaptığımda benim de morardı sonra havayı boşaltınca sorun yaşamıyorum bir de arnica krem var bitkisel onu kullanabilirsiniz.
Yaa kuzumm bi de ole deneyeym artk morardigindan agri yapiyo cunku yakmasini kenara koydum yani..krem icinde eczaneye bakacagim ck tskr edermm yaa sagol

hayırlı haberler olsun

Merhaba o şekilde olup hamile olanlardan değilim ama öyle çoooook var. Hayırlı olsun şimdiden tedaviniz

Ys-pasa ne durumdasın nasıl gidiyor.Benim göğsüm şişti garip bir sancı var bende adet olacam gibi huzursuz oluyorum .

Tedavin şimdiden hayırli olsun canim
bizde esimde zannederken bende cikti
cok moral bozucu oluyor yanlis yerde yanlis dr karsilastik
cok sukur simdi sorun bulundu en azindan
canim sayi hic onemli degil zaten yikama vs yapiyorlar icinden iyi olanlari aliyorlar
hic akilma bu konuya
hatta bak dr esime 3 gunluk vereceksin dedi
esimde ondan 1 gun once maca gitmisti yorgunluktan gece bosalmisti 1 gunluk bile degil yani o bile yeterli geldi afedersiniz acikca yazdim ama yardimci olmusumdur umarim

teşekkür ederim hepinize. ben aslında eşime kızmıyorum ama ailesine kızgınım . senelerce sorun sende doktora git niye olmuyo deyip durdular. doktor onu da çağırdı işim var dedi gelmedi. ama sonuçta ben yıprandım . doktor bana yumurta kadar siprem olsa yeter dedi. yedi on bes arası yumurta planlıyorum dedi. yedi on bes siprem olsa yeter dedi. ama işte içimdeki sınırım gecmiyo

Aslında kadında sorun erkekte sorun farketmez bence, sonuç önemli. Sen uğraşırken eşinin işim var gelmem demesi sıkıntı, çok yıpratıcı biliyorum ama bence geçmişte ne olduysa bırakıp yeni bir sayfa açın bu süreçle. Sorun sende bende konusu da çok yıpratıcı olur, hiç o konulara girmeyin bence.

Bu süreçte birbirinizin yanında olduktan sonra aşarsınız merak etme. Ayrıca bu sorun sadece eşini ve seni ilgilendirir ailelere söz düşmez bence ama nedense kendilerinde söz söyleme hakkı buluyorlar. Allah yardımcınız olsun bebeğinize kavuşursunuz inşallah en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…