2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kuzum benim yaa bnde oyleydim inanki hala daha inanamiyrm saka gibi geliyr o kdr ugrasin ardina..ve aldigim her hamilelik haberi bana iyi geliyordu insallah sende tadarsin kuzum kacinci gundesin
Transfer gününü saymassak 6. gündeyim.Kacinci denemen darısı bize inşallah canım ya benim 5. Denemem bir daha da denemeyi düşünmüyorum çok yıpratıcı bir dönem bu sonuncusu hayırla sonuçlanır inşallah.

Hayırlı akşamlar kızlar ben geçen salı tüp bebekle 2 embriyo transferi yapıldı cumayı zor bekliyorum düşünme diyolar ama aklımdan çıkmıyor napıcaz çok endişeliyim 8 senelik evliyiz ve yaşım 39

Iyi akşamlar bende çarşamba oldum lütfen sakin ol stres etkiliyor.Biliyorum elde değil ama bir uğraş bul kendine inşallah hayırlısıyla sonuçlanır.

Iyi akşamlar bende çarşamba oldum lütfen sakin ol stres etkiliyor.Biliyorum elde değil ama bir uğraş bul kendine inşallah hayırlısıyla sonuçlanır.
Haklısın evet stres önemli güya takmıyorum işte kendimi kandırıyorum galiba allahım isteyen herkese o güzel anneliği yaşat bizede inşallah

Insalkah kuzum insallah guzel sonuclar al Rabbim guldursun yuzunu..ck az kalmis senin testinlede biz mutlu olalim insallah

Mrb canım Bizde de sorun eşimin spermlerinde hem sayı hem hareket az bende adet olcam Bi kaç güne bizde başlıyoruz tedaviye ilk denemem olacak o yüzden bende senin gibi çok tedirginim seni anlıyorum inşallah pozitif sonuçlar alırız

Canım benim erkekler için bu sürece alışmak biraz zor oluyor.Kadınlar daha dayanıklı ve daha çabuk adapte olabiliyoruz.Bende sorun var diye ilerlerken sonradan öğrendik ki asıl sorun eşimdeymiş.Eşinin ailesini bir tarafa koy ve önüne bak emin ol bu şekilde çok daha mutlu olursun.Eşimin ailesinin bana yaptıklarını söylediklerini sana anlatsam buraya sığmaz yapmadıkları terbiyesizlik hadsizlik kalmadı.Ben allaha havale ettim sen de aynı şekilde yap.Bu seninle eşinin özeli ailelere çok anlatmayın bu olayları kimseyı ılgılendırmıyor.Siz birbirinize destek olun, birbirinizi suclamayın.Her sey allahtan kımse ıstemez boyle sıkıntıları olsun.Bak benım 2. Denemem 4 tane yumurtam oldu.O kadar ılaca ragmen yumurtalar buyumedı.Esımden 4 tane sperm cıktı toplamda ki 6 ay tedavı gordu ona ragmen.2 tanesı 5. Güne gidebildi.Onlar da dün transfer edıldı şimdi beklemedeyım.Kendını su kdr yumurta olmalı su kdr sperm olmalı dıye sartlandırma.Kaç tane olursa olsun mühim olan sağlıklı olmaları.Kendını sakın bogma canım bu bı surec bazen uzun da suruyor ne yazık kı. Rabbım en kısa zamanda hayırlısı ıle ıstedıgını versın ınsallah

İnsallah tutsun bebeklerin . Allah sana insallah saglıklı bebekler nasib etsin . bana da insallah. nerede tedavi oldunuz? ben medicana kadıkoy hastanesinde yasemin çekmez de yaptırıcam tüp bebeğimi . ama korkuyorum çok .

İnsallah tutsun bebeklerin . Allah sana insallah saglıklı bebekler nasib etsin . bana da insallah. nerede tedavi oldunuz? ben medicana kadıkoy hastanesinde yasemin çekmez de yaptırıcam tüp bebeğimi . ama korkuyorum çok .
Amin cnm inşallah Acıbadem maslakta oldu cnm bu seferki denemem.Korkma canım ya her şey gecıp gıdıyor..Ben muayene olmaya korkuyordum tansıyonum dusuyordu önceden şimdi mecbur alıstım artık.Dayanamayacak olsak rabbim bize bunu yasattmazdı.Bınlerce kısı bu yoldan gecıyor yalnız degılsin yaniHıc korkuyla yaklasma aksıne umut dolu ol.En azından tadavı olabılıyoruz bı umudumuz var tedavı olamayan maddı ımkanı olmayan o kdr cok ınsan var kı.Bu halımıze de cok sukur.Iyı dusun ıyı olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…