- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
valla gittim simdi ciktim,cikolata kistimden dolayi sol yumurtaligim gozukmuyo.doktor ordan belki yumurta alamayoz dedi offfHayrlısı olsun canım inşallah pozitifi görürsğn :)
saol cnm bnm,ama.pek iyi haber almadim,cikolata kistinden dolayi sol yunurtaligim gorunmuyo yani ordan yumurta toplamaya bilirlerrabbim yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle
Anladım tamam canım hayırlı olsun hepimiz için. :)Reglimin 1. günü östrojen hormonu için takviyeye başladım. Sonra bir de progestan alıcam.
inşaallah canm :)hadi insallah biran once ttransferini olursun,ve bebisin sana sımsıkı tutunur
sıkma canını ama, sağ yumurtalığından kaliteli kaliteli yumurta toplanır. Bunu kafana takma yoksa stresten sağdakilerdende olma lütfen herşeyin olumlusunu düşünmeye çalış olurmusaol cnm bnm,ama.pek iyi haber almadim,cikolata kistinden dolayi sol yunurtaligim gorunmuyo yani ordan yumurta toplamaya bilirler
Bende bugün transfer tarihimi öğrenicem bakalım :) İnşaallah güzel güzel haberler veririz birbirimize :)Günaydın Sevgili Anne adaylarıBende şuan doktoruma gidiyorum rahim kalınlaşmış mı ona bakılacak umarım yeterli düzeye ulaşmıştır bana da dua edin kızlar Cuma inşallah transferim var çok heyecanlıyım
insallah dedigin gibi olur cnm.bakalim cumartesi kontrolum varsıkma canını ama, sağ yumurtalığından kaliteli kaliteli yumurta toplanır. Bunu kafana takma yoksa stresten sağdakilerdende olma lütfen herşeyin olumlusunu düşünmeye çalış olurmu
sen ne zaman olucaksin transfer?ben ignelere daha bugun basladimkızlar bugün transferi olan yok mu acaba? Sanki 4 ünden itibaren transferler başlıyordu :) şubat ayında ilk transferi olan arkadaş kimdir acaba :)
bugün belli olacak inşaallah canım bi aksilik olmazsa cuma yada cumartesi diyordu doktor. Öğleden sonra gideceğim inşaallah bir aksilik yokturda bir an önce olurum :) sizlerinde transfer gününe sağlıkla sıhhatle aksilik olmadan, olsa da vardır bunda bir hayır diyip yine olumlu düşüneceğimiz transferlerinizi bekleyeceğim inşaallah Rabbim nasip eder.sen ne zaman olucaksin transfer?ben ignelere daha bugun basladim
senin 20 li ünlerde transferin olur eğer rahim dinlendirme yaşanmazsa, inşaallah hayırlısı olsun hakkında :) ben sonuç almış olacağım o günlerde inşaallah hayırlı sonuçlar peşpeşe gelir.sen ne zaman olucaksin transfer?ben ignelere daha bugun basladim
İnşallahhh cümlemiz inşallahhh :)inşallah hayırlısı ile yavrucağına kkavusursun.
Ayyyy inşallah... inşallah topik bebek haberleriyle coşar...o zaman mart başında senden bebiş haberini bekliyor olucaz
:)İnşallahhh cümlemiz inşallahhh :)
inslalah cnmsenin 20 li ünlerde transferin olur eğer rahim dinlendirme yaşanmazsa, inşaallah hayırlısı olsun hakkında :) ben sonuç almış olacağım o günlerde inşaallah hayırlı sonuçlar peşpeşe gelir.
hadi bakalim guzel haberini bekliyorumbugün belli olacak inşaallah canım bi aksilik olmazsa cuma yada cumartesi diyordu doktor. Öğleden sonra gideceğim inşaallah bir aksilik yokturda bir an önce olurum :) sizlerinde transfer gününe sağlıkla sıhhatle aksilik olmadan, olsa da vardır bunda bir hayır diyip yine olumlu düşüneceğimiz transferlerinizi bekleyeceğim inşaallah Rabbim nasip eder.
Ne olucak peki tedavi mi yoksa sadece soldan mu yumurta elde edilicekvalla gittim simdi ciktim,cikolata kistimden dolayi sol yumurtaligim gozukmuyo.doktor ordan belki yumurta alamayoz dedi offf
Canım belli oldu mu transfer tarihin benm yarın yumurta toplamam var doktorum 5.gün emriyosu transfer edicez demişti çarşamba 1.gün pazar5.gün oluyo hastanede pazar çalısmıyo nasıl olucak ki acaba bi gün dondurma sansları var mı pazartesi yapabilrler mi cok merak ediyorum yarına nasıl dayanıcam bilmiyorumbugün belli olacak inşaallah canım bi aksilik olmazsa cuma yada cumartesi diyordu doktor. Öğleden sonra gideceğim inşaallah bir aksilik yokturda bir an önce olurum :) sizlerinde transfer gününe sağlıkla sıhhatle aksilik olmadan, olsa da vardır bunda bir hayır diyip yine olumlu düşüneceğimiz transferlerinizi bekleyeceğim inşaallah Rabbim nasip eder.
vicdanlı insanlarmış ne güzel bizimkiler pek halden anlamazlardı.inşallah hiçbirşey hissetmezsin gözünü açtığında bitmiş olur herşey. sağlıklı bi sürü yumuşların olsunBenmde öyleydi en sonunda dedim ya izin ver ya cıkart onlarda izin vermeyi sectiler cok sükür sıkıntım yok artık yarında yumurta toplamam olucak inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?