2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

saol cnm bnm,ama.pek iyi haber almadim,cikolata kistinden dolayi sol yunurtaligim gorunmuyo yani ordan yumurta toplamaya bilirler
sıkma canını ama, sağ yumurtalığından kaliteli kaliteli yumurta toplanır. Bunu kafana takma yoksa stresten sağdakilerdende olma lütfen herşeyin olumlusunu düşünmeye çalış olurmu

Bende bugün transfer tarihimi öğrenicem bakalım :) İnşaallah güzel güzel haberler veririz birbirimize :)

sen ne zaman olucaksin transfer?ben ignelere daha bugun basladim
bugün belli olacak inşaallah canım bi aksilik olmazsa cuma yada cumartesi diyordu doktor. Öğleden sonra gideceğim inşaallah bir aksilik yokturda bir an önce olurum :) sizlerinde transfer gününe sağlıkla sıhhatle aksilik olmadan, olsa da vardır bunda bir hayır diyip yine olumlu düşüneceğimiz transferlerinizi bekleyeceğim inşaallah Rabbim nasip eder.

hadi bakalim guzel haberini bekliyorum

Kızlar zaten adetimden dolayı biraz gerginim zaten.
Şimdi doktoru aradım. Sekreter çıktı. Adetin 1. günü gel demişlerdi bana. O da cımartesi gününe denk geldi. 2 şubat yani. Bugün haberleştik. Şimdi diyolar ki gelmene gerek yok. Doktor eski ultrason sonuçlarıma bakmış. Ayın 13 üne randevu verdiler.
Bu arada sorun eşimde ve dondurulmuş transfer olacak. Ay ne bileyim yani hiç arada tahlil yapmayacaklar mı şimdi 13’üne kadar hiç gitmemek normal mi? Ultrasonla bakmayacaklar mı? Kan tahlili almayacaklar mı? Biz mi çok endişe yapıyoruz?

Canım belli oldu mu transfer tarihin benm yarın yumurta toplamam var doktorum 5.gün emriyosu transfer edicez demişti çarşamba 1.gün pazar5.gün oluyo hastanede pazar çalısmıyo nasıl olucak ki acaba bi gün dondurma sansları var mı pazartesi yapabilrler mi cok merak ediyorum yarına nasıl dayanıcam bilmiyorum

Benmde öyleydi en sonunda dedim ya izin ver ya cıkart onlarda izin vermeyi sectiler cok sükür sıkıntım yok artık yarında yumurta toplamam olucak inşallahh
vicdanlı insanlarmış ne güzel bizimkiler pek halden anlamazlardı.inşallah hiçbirşey hissetmezsin gözünü açtığında bitmiş olur herşey. sağlıklı bi sürü yumuşların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…