- Konu Sahibi cocukoloji
-
Teşekkür ederim inşallah olumlu sonuç alırsınız hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahBen bugün oldum canım transfer . Sabah cozduruldu benım kiler. 3.gun embriyo su
insallah cnm bakalım kısmetBenim iki yumurtalıkta da çikolata kisti var canım adetin3. Günü hiç folükül gözükmez ama ilaçları verdikçe ortaya çıkıyorlar seninki de öyledir
Transferin hayırlı olsun canım benim de perşembe inşallah :)Ben bugün oldum canım transfer . Sabah cozduruldu benım kiler. 3.gun embriyo su
Canım belli oldu cumartesi transferim var hayırlısıyla inşaallahCanım belli oldu mu transfer tarihin benm yarın yumurta toplamam var doktorum 5.gün emriyosu transfer edicez demişti çarşamba 1.gün pazar5.gün oluyo hastanede pazar çalısmıyo nasıl olucak ki acaba bi gün dondurma sansları var mı pazartesi yapabilrler mi cok merak ediyorum yarına nasıl dayanıcam bilmiyorum
Hadi bakalım topiğimizin ilk transferi hayırlı uğurlu olsun inşaallah 3 gün bolca dinlen ama günde yarım saat sakin yürüyüşü aksatma doktorun aksi birşey söylemediyse, bende cumartesi transfer oluvam hayırlı sonuçlar alalım inşaallahCanım evet bugün benim transfer günümdu. Oldu ve sımdı evde yatıyorum .
Eğerki transfer yapacaklarsa rahim kalınlığına bakmaları gerekirdi, adetin 2.günü rahim kalınlığı için estrofem veriyorlar prosedür böyle bildiğim kadarıyla, sonrasında progestan folik asit vs destek veriyorlar, şaşırdım rahim kalınlıgın kendiliğinden istenilen düzeye ulaşılacakmış gibi 13 üne verdiyse transferden bi kaç gün önce kontrol amaçlı çağırmışlar, şkj kez duydum kusura bakma ama vardır doktorunun bir bildiği diyebilirim sadece, acaba uzun protokolmğ uygulatiyacaklar belki öyledir?Kızlar zaten adetimden dolayı biraz gerginim zaten.
Şimdi doktoru aradım. Sekreter çıktı. Adetin 1. günü gel demişlerdi bana. O da cımartesi gününe denk geldi. 2 şubat yani. Bugün haberleştik. Şimdi diyolar ki gelmene gerek yok. Doktor eski ultrason sonuçlarıma bakmış. Ayın 13 üne randevu verdiler.
Bu arada sorun eşimde ve dondurulmuş transfer olacak. Ay ne bileyim yani hiç arada tahlil yapmayacaklar mı şimdi 13’üne kadar hiç gitmemek normal mi? Ultrasonla bakmayacaklar mı? Kan tahlili almayacaklar mı? Biz mi çok endişe yapıyoruz?
Muhtemelen bir tüpte 2 embriyo vardır diye dğşünüyorum tabi emin olmamakla birlikteMerhaba arkadaşlar ben bişey soracaktım dondurulmuş embriyolar ne zaman çözdürülüyor yani aynı gün mü yoksa 1 gün önce falan mı bilen var mı aranızda ben çift koydurmak istiyorum izmirdeyim İstanbul’da transfer olucak ona göre bir gün önceden mi söylemeliyim yoksa aynı gün gidince mi söylemeliyim karar veremedim istanbuldaki doktorumla hiç yüzyüze gelmedim diğer doktor yumurtaları topladı ama çift yumurta için onunla konuşmak istiyorum muayene etsin istiyorum ona göre 1 gün önceden mi gideyim bilen var mı
gözün aydın canım çoookk dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruzBen bugün oldum canım transfer . Sabah cozduruldu benım kiler. 3.gun embriyo su
Yok canım ya tek dondurdular bir tanesini diğerini 2 adet dondurdular geri kalan 3 adeti ayrı dondurdular oyüzden şimdi ilkini 1 gün önceden çözerlerse diğer iki tanesinden biri boşa gidicek o yüzden bileyim de ona göre gideyim İstanbul’a diye sordum çünkü doktorun da görüp muayene edip çoğul gebelik olursa en azından vucüt yapım uygun mu diye baksın çünkü zayıfım o yüzden mrk ettimMuhtemelen bir tüpte 2 embriyo vardır diye dğşünüyorum tabi emin olmamakla birlikte
Eğerki transfer yapacaklarsa rahim kalınlığına bakmaları gerekirdi, adetin 2.günü rahim kalınlığı için estrofem veriyorlar prosedür böyle bildiğim kadarıyla, sonrasında progestan folik asit vs destek veriyorlar, şaşırdım rahim kalınlıgın kendiliğinden istenilen düzeye ulaşılacakmış gibi 13 üne verdiyse transferden bi kaç gün önce kontrol amaçlı çağırmışlar, şkj kez duydum kusura bakma ama vardır doktorunun bir bildiği diyebilirim sadece, acaba uzun protokolmğ uygulatiyacaklar belki öyledir?
Yarın yumurta toplamam var rahim dinlendirmeden bahsetmediler ki bende bekleyemem herhalde yarın öğrenicem hepsini inşallah bi sabah olsunda hayrlısıyla bizimde eger öyleyse pazar günü transferimiz olur ama kendi doktorn hafta içi calısıyo sadece inşallah pazartesi kendi doktorum yaparCanım belli oldu cumartesi transferim var hayırlısıyla inşaallahsende sanırım rahim dinlendirme yapıcaklar onu sorsaydın keşke, ama şöyle bi durum var tüp bebek merkezleri yada hastanenin tüp bebek bölümü her gün çalışıyo sıkma canını özel bi prosedür oldugu için, yada bir gün falan dondururlar öyle transfer ederler sen yinede bi arayıp görüş istersen. Ama içini ferah tut
Böyle durumlarda başka doktora bırakmazlar genelde canım benim inşaallah gönlünden geçtiği gibi olurYarın yumurta toplamam var rahim dinlendirmeden bahsetmediler ki bende bekleyemem herhalde yarın öğrenicem hepsini inşallah bi sabah olsunda hayrlısıyla bizimde eger öyleyse pazar günü transferimiz olur ama kendi doktorn hafta içi calısıyo sadece inşallah pazartesi kendi doktorum yapar
Uzun protokolde 1.5 ay önceden falan başlıyolar diye biliyorum, ama bendede mesela estrofeme başlattı bi süre kullandım ve sadece bugün gittim transferden 5-6 gün önce oluyor. Bugünde progesteron hormonuna baktılar tabi adetin 2. Günü ve bugün rahimede baktılar kalınlığa falan, hayırlısı olsun hakkında inşaallah herşey güzel olacakEstrofem yani östrojen alıyorum. Aynı şey demi?
Adetimin ilk günü başladım ona. Ama yine de evet transfer zamanı gidiyor olucam. Sanki herşeyimin yolunda olacağı garanti de dediğin gibi..
ben de vardır bi bildiği diyerek sakin kalmaya karar verdim. Yapacak bir şeyim yok sonuçta. Herşey onların elinde.
Daha önceki doktorum kendisi. O yapmıştı yumurta toplama, dondurma, ilk transferimi de.. ama 6-7 ay geçti. Vücudumda bir şeyler değişmiş olabilir sonuçta. Neyse, yapacak bir şeyim yoksa canımı da sıkmayayayım madem, bi işe yaramayacak. Hayırlısı.
Uzun protokol nasıl oluyor?
Doktorunla görüş gitmeden tüm detayları almanı tavsiye ederim, herşey gönlünce olsun canım benimYok canım ya tek dondurdular bir tanesini diğerini 2 adet dondurdular geri kalan 3 adeti ayrı dondurdular oyüzden şimdi ilkini 1 gün önceden çözerlerse diğer iki tanesinden biri boşa gidicek o yüzden bileyim de ona göre gideyim İstanbul’a diye sordum çünkü doktorun da görüp muayene edip çoğul gebelik olursa en azından vucüt yapım uygun mu diye baksın çünkü zayıfım o yüzden mrk ettim
Doktorun nasıl dediyse öyle zorlu bir süreç başladı senin için inşaallah kolaylıkla ve düşünmemeye çalışarak geçer zamanın, bolca dua et. Bizimde dualarımız seninle inşaallah ilk güzel haberi senden alalımfigen1658 ,, amın ınsallah. dinlenmeye calısıyorum yuruyusu ancak jelden sonra evde yaparım muhtemelen
Amin inşaallah canım benim ağzın bal yesin inşaallah hayırlısı ike alalım bebişkerimizi kucağımıza2 gun ful yat bir yemek yemeye bir lavaboya kalk dedi.uzun sure yatınca unutuyorum bile bazen sanki normal gunler gibi. Kayınvalıdemler bizde carsamba gidecekler onlar gidince belki daha cok aklıma gelir.Dualarım bu yolda olan tum anne ve anne adayları ile. Hıc negatif dusunmuyorum. Insallah tutunur bebeklerim ve bebeklerimız. Cok tesekkur ederim hepinize destekleriniz İcinfigen1658
Hayırlı olsun canım transfer günün belli olmuş aramızda 2 gün var :)Canım belli oldu cumartesi transferim var hayırlısıyla inşaallahsende sanırım rahim dinlendirme yapıcaklar onu sorsaydın keşke, ama şöyle bi durum var tüp bebek merkezleri yada hastanenin tüp bebek bölümü her gün çalışıyo sıkma canını özel bi prosedür oldugu için, yada bir gün falan dondururlar öyle transfer ederler sen yinede bi arayıp görüş istersen. Ama içini ferah tut
ooo hari bakalım yizdin kuyruguna geldin.insallah bebisler sneinle mus mutlu devam eder en son bi bakasin ki ustune kusuyolar:)Canım belli oldu cumartesi transferim var hayırlısıyla inşaallahsende sanırım rahim dinlendirme yapıcaklar onu sorsaydın keşke, ama şöyle bi durum var tüp bebek merkezleri yada hastanenin tüp bebek bölümü her gün çalışıyo sıkma canını özel bi prosedür oldugu için, yada bir gün falan dondururlar öyle transfer ederler sen yinede bi arayıp görüş istersen. Ama içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?