2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Ne olucak peki tedavi mi yoksa sadece soldan mu yumurta elde edilicek
sadece sagdan yumurta toplanacak,zaten hersey normalken 7 yumos olmustu simdi tek taraftan nasil.olucak bilmiyorum,esimin sperm testide sifir cikti zaten,ama.neyseki dondurulmus di tum spermimiz var.offf kafayi yicem

cnm
cnm pazar falan yok onlarda,pazar 5 gun okuyosa tranfer pazar olucak dmeek

hoşgeldin canım dualarımız seninle stres yok pozitif düşün pozitif olsun

sadece sagdan yumurta toplanacak,zaten hersey normalken 7 yumos olmustu simdi tek taraftan nasil.olucak bilmiyorum,esimin sperm testide sifir cikti zaten,ama.neyseki dondurulmus di tum spermimiz var.offf kafayi yicem
Sakin ol ona göre yüksek doz ilaç verirler canım sen doktorunla güzelce konus

cnm

cnm pazar falan yok onlarda,pazar 5 gun okuyosa tranfer pazar olucak dmeek
Tüp benek merkezinde değiliz ama normal hastane birde benm doktorum cumartesi pzar çalısmıyo hafta içi sadece diger doktorunda transferimi yapmasını istemiyorm inşallah pazartesi yapıcaz derler kendi doktorum olur

güzel olacak allahın izniyle stresli günler geçiriyoruz belki ama en güzel zamanlar şu anda heyecan umut hepsi bizimle.güzel haberlerini bekliyoruz
Allahım inşallah yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum aklımdan Baska bsy gecmiyo yedigim ekmekte içtiğim suda bilr onu düşünüyorm

canım sıkma canını sakın sağlıklı 1 yumurta yeterli bizler için unutma. herşeyin hayırlısı allahım ol der olur inşallah
Sakin ol ona göre yüksek doz ilaç verirler canım sen doktorunla güzelce konus
sagolun kızlar,aalh ne mueadiniz varsa versin.umarım hepimiz hamiş olur bu haberi en kisa zamanda burda paylasiriz

Merhaba arkadaşlar ben bişey soracaktım dondurulmuş embriyolar ne zaman çözdürülüyor yani aynı gün mü yoksa 1 gün önce falan mı bilen var mı aranızda ben çift koydurmak istiyorum izmirdeyim İstanbul’da transfer olucak ona göre bir gün önceden mi söylemeliyim yoksa aynı gün gidince mi söylemeliyim karar veremedim istanbuldaki doktorumla hiç yüzyüze gelmedim diğer doktor yumurtaları topladı ama çift yumurta için onunla konuşmak istiyorum muayene etsin istiyorum ona göre 1 gün önceden mi gideyim bilen var mı

Ben bugün oldum canım transfer . Sabah cozduruldu benım kiler. 3.gun embriyo su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…