- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
sadece sagdan yumurta toplanacak,zaten hersey normalken 7 yumos olmustu simdi tek taraftan nasil.olucak bilmiyorum,esimin sperm testide sifir cikti zaten,ama.neyseki dondurulmus di tum spermimiz var.offf kafayi yicemNe olucak peki tedavi mi yoksa sadece soldan mu yumurta elde edilicek
cnm pazar falan yok onlarda,pazar 5 gun okuyosa tranfer pazar olucak dmeekCanım belli oldu mu transfer tarihin benm yarın yumurta toplamam var doktorum 5.gün emriyosu transfer edicez demişti çarşamba 1.gün pazar5.gün oluyo hastanede pazar çalısmıyo nasıl olucak ki acaba bi gün dondurma sansları var mı pazartesi yapabilrler mi cok merak ediyorum yarına nasıl dayanıcam bilmiyorum
hoşgeldin canımGünaydın Sevgili Anne adaylarıBende şuan doktoruma gidiyorum rahim kalınlaşmış mı ona bakılacak umarım yeterli düzeye ulaşmıştır bana da dua edin kızlar Cuma inşallah transferim var çok heyecanlıyım
Amin inşallahvicdanlı insanlarmış ne güzel bizimkiler pek halden anlamazlardı.inşallah hiçbirşey hissetmezsin gözünü açtığında bitmiş olur herşey. sağlıklı bi sürü yumuşların olsun
canım sıkma canını sakın sağlıklı 1 yumurta yeterli bizler için unutma. herşeyin hayırlısı allahım ol der olur inşallahvalla gittim simdi ciktim,cikolata kistimden dolayi sol yumurtaligim gozukmuyo.doktor ordan belki yumurta alamayoz dedi offf
Sakin ol ona göre yüksek doz ilaç verirler canım sen doktorunla güzelce konussadece sagdan yumurta toplanacak,zaten hersey normalken 7 yumos olmustu simdi tek taraftan nasil.olucak bilmiyorum,esimin sperm testide sifir cikti zaten,ama.neyseki dondurulmus di tum spermimiz var.offf kafayi yicem
Tüp benek merkezinde değiliz ama normal hastane birde benm doktorum cumartesi pzar çalısmıyo hafta içi sadece diger doktorunda transferimi yapmasını istemiyorm inşallah pazartesi yapıcaz derler kendi doktorum olurcnm
cnm pazar falan yok onlarda,pazar 5 gun okuyosa tranfer pazar olucak dmeek
güzel olacak allahın izniyle stresli günler geçiriyoruz belki ama en güzel zamanlar şu anda heyecan umut hepsi bizimle.güzel haberlerini bekliyoruzAmin inşallahcok heycanlıyım nasıl olucak diye
Allahım inşallah yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum aklımdan Baska bsy gecmiyo yedigim ekmekte içtiğim suda bilr onu düşünüyormgüzel olacak allahın izniyle stresli günler geçiriyoruz belki ama en güzel zamanlar şu anda heyecan umut hepsi bizimle.güzel haberlerini bekliyoruz
Canım evet bugün benim transfer günümdu. Oldu ve sımdı evde yatıyorum .kızlar bugün transferi olan yok mu acaba? Sanki 4 ünden itibaren transferler başlıyordu :) şubat ayında ilk transferi olan arkadaş kimdir acaba :)
canım sıkma canını sakın sağlıklı 1 yumurta yeterli bizler için unutma. herşeyin hayırlısı allahım ol der olur inşallah
sagolun kızlar,aalh ne mueadiniz varsa versin.umarım hepimiz hamiş olur bu haberi en kisa zamanda burda paylasirizSakin ol ona göre yüksek doz ilaç verirler canım sen doktorunla güzelce konus
Hadii miniğin sana tutunsun inşallahhh :)Canım evet bugün benim transfer günümdu. Oldu ve sımdı evde yatıyorum .
Benim iki yumurtalıkta da çikolata kisti var canım adetin3. Günü hiç folükül gözükmez ama ilaçları verdikçe ortaya çıkıyorlar seninki de öyledirçok saolun kızlar allah razı olsun,dilerim hepimiz bu topikde sadece hamis haberlerimizu duyururuz
12 gün snra pozitifi görmek üzere o zamanCanım evet bugün benim transfer günümdu. Oldu ve sımdı evde yatıyorum .
Amin amin inşallah en kısa zamanda mutlu son bizimle olursagolun kızlar,aalh ne mueadiniz varsa versin.umarım hepimiz hamiş olur bu haberi en kisa zamanda burda paylasiriz
Ben bugün oldum canım transfer . Sabah cozduruldu benım kiler. 3.gun embriyo suMerhaba arkadaşlar ben bişey soracaktım dondurulmuş embriyolar ne zaman çözdürülüyor yani aynı gün mü yoksa 1 gün önce falan mı bilen var mı aranızda ben çift koydurmak istiyorum izmirdeyim İstanbul’da transfer olucak ona göre bir gün önceden mi söylemeliyim yoksa aynı gün gidince mi söylemeliyim karar veremedim istanbuldaki doktorumla hiç yüzyüze gelmedim diğer doktor yumurtaları topladı ama çift yumurta için onunla konuşmak istiyorum muayene etsin istiyorum ona göre 1 gün önceden mi gideyim bilen var mı
Amin canım Allah büyüktür vakti saati vardır inşallah vaktide saatide gelmiştirde hepimizin kucagı dolar o mükemmel duyguyu bizde tadarızfgn akman prensesbuki kızlar tesekkur ederim, amın. Rabbım hepimize sevincli haberler almayı tez vakitte saglasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?