- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
İnşallah canım inşallah :)Mojo44 az kaldı ya 2 gün ne ki cumartesi güzel haberlerini bekliyorum inşaallah
ne yaptın canım alabildin mi randevunu? bende p.tesi gidicem nasipse sabahtan genetik doktoruna sonra da tüp bebek merkezine belli olur inşallah ne zaman başlayacağımİnşallah canım benim adetim başladı yavaş yavaş ayın 15 i için randevu alıcam tahmini mart ilk haftası olur transferim çok heyecanlıyım
Benim de midem de bi yanma var ağzımın tadı hiç yok ve belim kasıklarım ağrıyor ama özellikle belim bi hayli agrıyor evin içinde yürüyüp yatıyorum sanırım ondan CanımNe durumdasın suanda benim ilaç bollugundan midem yanıyor ağzım çamur gibi bide halsizim sanirim bu 3 günümüz korkuyorum 25 gitmeye
Kuzum bende kqbızlıktan şikayetçiydim 2 gündür akşamları magnezi calsie doktorun verdiği tozu kullanıyorum 2 gündğr sabahları ishal oluyorum insan ishale mutlu olur mu bu dönemde oluyormuş çünkü ıkınmıyorsunz zorlamıyorsun keşke en baştan içseymişim diyorumBenim de midem de bi yanma var ağzımın tadı hiç yok ve belim kasıklarım ağrıyor ama özellikle belim bi hayli agrıyor evin içinde yürüyüp yatıyorum sanırım ondan Canımbir de transfer gününden beri kabızlıgım var o beni mutsuz ediyor Ay beklemek çok sıkıcı bu benim 2.denemem olduğu İçin eşime kalsa hep yatmalıyım ama ben artık sıkıldım
cok saol cnm benim.allah razi olsunHayırlısıyla güzel güzel emriyolarn olur inşallah canım gecmiş olsun
Allah razı olsun canım hemen doktoruma danışıp aldırayım eşimeKuzum bende kqbızlıktan şikayetçiydim 2 gündür akşamları magnezi calsie doktorun verdiği tozu kullanıyorum 2 gündğr sabahları ishal oluyorum insan ishale mutlu olur mu bu dönemde oluyormuş çünkü ıkınmıyorsunz zorlamıyorsun keşke en baştan içseymişim diyorum
Aynen hemen Transfer ysptıran bi çok kişiye veriyolar ama dikkat et sonrası çok kötğ oluyo bağsur vs devreye girerse kötüAllah razı olsun canım hemen doktoruma danışıp aldırayım eşime
Bende kabizdim dün kayısı li meyve suyu içtim. Geçirdi şükür. Benim ağrıyan yerim yokta ağzım çamur ve bitkinlik var neyin nesi anlamadım. Benim ilk denemem ama bende sıkıldım valla ara ara yürüyüş yapıorum. Napayım ya.Benim de midem de bi yanma var ağzımın tadı hiç yok ve belim kasıklarım ağrıyor ama özellikle belim bi hayli agrıyor evin içinde yürüyüp yatıyorum sanırım ondan Canımbir de transfer gününden beri kabızlıgım var o beni mutsuz ediyor Ay beklemek çok sıkıcı bu benim 2.denemem olduğu İçin eşime kalsa hep yatmalıyım ama ben artık sıkıldım
Benim de okuduğun ve öğrendiğim kadarı ile çift embriyo ya ikisininde tuttuğu zaman daha erken çıkıyor çünkü 2 katı salgılanıyor hayırlısı olsun inşalah darısı bizlerin başınaÇift embriyo Allahım inşaallah doğru sontur, pazar yada pazartesi kan testi yapıcam
Ay hadi inşaallahhhBenim de okuduğun ve öğrendiğim kadarı ile çift embriyo ya ikisininde tuttuğu zaman daha erken çıkıyor çünkü 2 katı salgılanıyor hayırlısı olsun inşalah darısı bizlerin başına
Aldım canım yarın saat 3 te randevum adetim de söküldü inşallah başlıcaz yarın bende genetik tahlil baktırmıştım kryotip analizi 350 lira vermiştik iki kişi için 25 günde falan çıkmıştı sonuçne yaptın canım alabildin mi randevunu? bende p.tesi gidicem nasipse sabahtan genetik doktoruna sonra da tüp bebek merkezine belli olur inşallah ne zaman başlayacağım
Canım cok guzel benım de oncekı tedavimde cift embriyo transfer edildi. Transferden sonra 5. Gün kendim evde test yaptım. İlk once tek cızgı cıktı. Dedim ki yine olmadı testi bıraktım gittim 5 dakıka sonra bir gıttım cift cızgı olmustu. Sonuc olarak da hamileydım. Ama sonra yavrum düştü.. Güzel düşün güzel olsun dikkat et kendıneKızlar ben saçmaladım ve dayanamayqrak evdekş kaset testi kullandım öinkü rüyamda yapıyordum ve uyanana kadar testi yapıcam diyip diyip uyandım ilk 3 dk da çıkmadı bu çizgi ama gittim 15-20 dk sonra bidaha baktım bu sefer çıkmıştı be zaman çıktı bilmiyorum ama ben keyifle bekleyeceğim artık sonraki günleri çok stresli olmayı bırakacağım, ha olumsuz çıksaydı diyecektim ki 5. Gün daha normal çıkmaması derdim çünkü dün itibariyle beta hcg salgılıyor vücudum, ve hergün kaset test yapanların resimleride böyleydi ay bi içim hoş oldu bi sevindim inşaallah ilaçlar yanıltmıyordur inşaallah olumludur.
İnşaallah güzel olucak, Düşük sebebini söylediler mi? Problem varmıydı sizde? Bende şimdi o kısımlardan korkuyorum Rabbim tamamına erdirsin inşaallah evlatlarımızı dünyaya getirmemizi nasip etsin şuan ne durumdasınız peki tedavide?Canım cok guzel benım de oncekı tedavimde cift embriyo transfer edildi. Transferden sonra 5. Gün kendim evde test yaptım. İlk once tek cızgı cıktı. Dedim ki yine olmadı testi bıraktım gittim 5 dakıka sonra bir gıttım cift cızgı olmustu. Sonuc olarak da hamileydım. Ama sonra yavrum düştü.. Güzel düşün güzel olsun dikkat et kendıne
Kendime söz geçiremedim ama beklemen en güzeli sanırım kuzum ama bak olumsuz öıksaydı ben dicektim ki çok erken o yüzden dicektim çok takılmıcaktım sende o şekilde düşüneceksen yap. Çünkü diğer türlü olumlu olup kaset testte negatif çıkarsa ve sen mpralini bozarsan bu bebişlerine zarar verir olacagı varsada olumsuzluk yaşarsın bunu istemezsinKızlar bende dayanamıyorum yarın yapsam mı 6.günüm yarın :)
Birde sen çatlatma iğnesi vurulmadın ben çatlatma iğneside haptıgım için vucudmda gebelik hormonu vardır büyük ihtimal pazara kadar en azından bekliyim en iyisiKendime söz geçiremedim ama beklemen en güzeli sanırım kuzum ama bak olumsuz öıksaydı ben dicektim ki çok erken o yüzden dicektim çok takılmıcaktım sende o şekilde düşüneceksen yap. Çünkü diğer türlü olumlu olup kaset testte negatif çıkarsa ve sen mpralini bozarsan bu bebişlerine zarar verir olacagı varsada olumsuzluk yaşarsın bunu istemezsin
Evet öyleyse bence de bekle bakalım hayırlısı olsun inşaallahBirde sen çatlatma iğnesi vurulmadın ben çatlatma iğneside haptıgım için vucudmda gebelik hormonu vardır büyük ihtimal pazara kadar en azından bekliyim en iyisi
sakın yapma,ne gerek var belki ahmissindir ama negatif cikar idrarda,hem once kanda cikcak ki idrarda ciksin.bosu bosuna yipratma kendiniKızlar bende dayanamıyorum yarın yapsam mı 6.günüm yarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?