- 26 Aralık 2014
- 1.174
- 1.838
- 333
- 35
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Canım benim doktor cok sebep var. Sebepsiz de olabilir dedı ama benim haşimato hastalığım var büyük ihtimal sebep o olabilir. Su an dondurulmus tedavisine baslayacagız adet olmayı beklıyorum.İnşaallah güzel olucak, Düşük sebebini söylediler mi? Problem varmıydı sizde? Bende şimdi o kısımlardan korkuyorum Rabbim tamamına erdirsin inşaallah evlatlarımızı dünyaya getirmemizi nasip etsin şuan ne durumdasınız peki tedavide?
Dayanamayabilirim ama ya bu güne kadar hiç stres yapmamıştım ama eşim o kadar kaptırdı ki kendini elimi karnıma koyuyo babasının biricigi geliyomuyms diyo karnımı öpüyo olmıycak diye cok korkuyorum bi dediğimi iki etmiyo tabiri caizse elimi sıcak sudan soğuk suya soktrmuyo bu kadar emekten snra da olmazsa cok cok üzülürüm halbu ki kendimi hep zaten ilkinde olumlu olması zor falan diye hazırlamstm öyle bile olmasa beynimi onunla yoruyodum stres yapmıyodum ama test gnü yaklaştıkca heycan artıyosakın yapma,ne gerek var belki ahmissindir ama negatif cikar idrarda,hem once kanda cikcak ki idrarda ciksin.bosu bosuna yipratma kendini
ama olmazki boyle,simdi o bebisinde o stersi hiss ediyo,abbası ona sinyal yolluyo gel diye,sen aaa acaba olmazsa nolcak diyosun,dusunme dogal davran takma kafana,hatta burdan uzak dur biraz.misafirlige falan gitDayanamayabilirim ama ya bu güne kadar hiç stres yapmamıştım ama eşim o kadar kaptırdı ki kendini elimi karnıma koyuyo babasının biricigi geliyomuyms diyo karnımı öpüyo olmıycak diye cok korkuyorum bi dediğimi iki etmiyo tabiri caizse elimi sıcak sudan soğuk suya soktrmuyo bu kadar emekten snra da olmazsa cok cok üzülürüm halbu ki kendimi hep zaten ilkinde olumlu olması zor falan diye hazırlamstm öyle bile olmasa beynimi onunla yoruyodum stres yapmıyodum ama test gnü yaklaştıkca heycan artıyo
Elimden geldigince sakin kalmaya calısıyorumama olmazki boyle,simdi o bebisinde o stersi hiss ediyo,abbası ona sinyal yolluyo gel diye,sen aaa acaba olmazsa nolcak diyosun,dusunme dogal davran takma kafana,hatta burdan uzak dur biraz.misafirlige falan git
hayırlı olsun ,hos geldin aramıza,sorun neydi senin?Merhaba hayırlı güzel sonuçlar almak hepimize nasip olsun. Bende tedaviye başladım. Hayırlısı inş
Hayırlısı olsun canım sanırım 3. Gün embriyosu oluyo çok emin değilim, güzel düşün herşey güzel olacakkızlar ben dun yunurta toplama oldu,yarin cagirdilar,yani kac gun embriosu oluyo?bide suan sadece bir tanesi dollenmis,diger 3 henus dollenmemis
Canım doktorun onları ilaçlarla bir sekilde baskılar, büyütür, çoğaltır sonrasında alınır, en iyileri döllenir sen hiç milimini çok fazla düşünme derim, biz elbetteki herseyi bilmek arastırmak en iyisini doğrusunu yapmak isteriz heleki bu kadar emek verilen süreçte ama ruhen rahat ol doktorlarımız bize yardım ediyor. Ben kac tane oldugunu yumurta toplamadan sonra öğrendim . Az olsun veya cok olsun kaliteli olsun yeterki Allah gönlüne göre versin canımMerhaba kızlar bugün tüp bebek tedavisinde 7.günüm adetimin 10.günü. sol yumurtsöığımda 15mm ve üzeri yumurtalar varken sağda 8mm 10mm 9mm ler var.benim gibi olan var mı?ne olacak şimdi
Bana da özellikle sayı söylemiyor germemek için ama ekranda görüyorum ya ona üzüldüm.sol sağdan daha hızlı gidiyor deyince iyice kötü oldum.Canım doktorun onları ilaçlarla bir sekilde baskılar, büyütür, çoğaltır sonrasında alınır, en iyileri döllenir sen hiç milimini çok fazla düşünme derim, biz elbetteki herseyi bilmek arastırmak en iyisini doğrusunu yapmak isteriz heleki bu kadar emek verilen süreçte ama ruhen rahat ol doktorlarımız bize yardım ediyor. Ben kac tane oldugunu yumurta toplamadan sonra öğrendim . Az olsun veya cok olsun kaliteli olsun yeterki Allah gönlüne göre versin canım
ayy canım yaaa biz aynı yere gidiyormuşuz yeni fark ettimAldım canım yarın saat 3 te randevum adetim de söküldü inşallah başlıcaz yarın bende genetik tahlil baktırmıştım kryotip analizi 350 lira vermiştik iki kişi için 25 günde falan çıkmıştı sonuç
Ben transferin 3.gündeyim ama dediklerinizin aynısını yaşıyorum ateş basması özellikle akşam vakitleri inanılmaz oluyor evin içinde artık şort ve atletle döner oldum her akşamKizlar ya benim transferimin 9.günü.son 3 gundur hep ayni saatlerde baslayan kasik agrisi ve ates basmasi yasiyorum.adet olacakmisim gibi giriyor biraz sonra gidiyor tuvalete bi gidiyorum su gibi akinti oluyor.gün icinde yasamiyorum bu durumu hep aksam üzerine dogru oluyor.pazar gunu test yapacagiz korkuyorum
Ben oldum kuzum, 2 dondurulmuş embriyo transferi oldu, ve kaset testlere göre bugün 6. Günüm ve silik çift çizgi varKızlar aranızda dondurulmuş olarak ( 5.gün ) embriyo transferi olan var mı ?
Pıhtılaşmanın çözümü çok basit canını sıkma , bence sebebi bilmeden mücadele etmek daha can sıkıcı bir durum.ayy canım yaaa biz aynı yere gidiyormuşuz yeni fark ettimama doktorlarımız farklı belki karşılaşırız merkezde. biz devlette yaptırdık canım Yeşilyurt'ta.çıktı sonuçlar ama doktor yoktu bu hafta gösteremedik.biraz araştırdım netten pıhtılaşma varmış sanırım bende canım çok sıkıldı
Bütün şırıngalarda havayı boşaltmak lazım kuzumKızlar merhaba, ovitrelle kullanan arkadaşlara bir sorum var, kullanırken içindeki havayı boşalttınız mı şırınganın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?