- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 133
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Boşalttım ben hemşire özellikle havayı boşalt dediKızlar merhaba, ovitrelle kullanan arkadaşlara bir sorum var, kullanırken içindeki havayı boşalttınız mı şırınganın?
Boşalttım ben hemşire özellikle havayı boşalt dedi
Evet aynenKullanıma hazır şırıngaydı diil mi sizde de ?
Maşşşallah Subhanallah Rabbim Sagsalim güzel haberlerle kucağına almayı nasip etsin nasıl da mutlu oluyor insan pozitifleri görünceKızlar kaset testi bugün tekrar aldım ve tazeledim çok silik ama çift çizgi çıktı yine bugün 6. Günüm ama bu kez usulüne uygun 2 dakika bekledikten sonra bu resimdeki gibi çıktı hadi inşaallah maşaallah
Maşşşallah Subhanallah Rabbim Sagsalim güzel haberlerle kucağına almayı nasip etsin nasıl da mutlu oluyor insan pozitifleri görünceBu arada hafif pembe leke boyutu ne kadar ?
tuvalet kapıdının ortasında başparmak ucu kadar, normal akıntıyla karışmış sarıdan pembeye dönük hafif, ama net pembe veya kırmızı asla değil inşaallah yerleşme kanamasıdor bu olumlu dğşünüyorum olumlu olsunMaşşşallah Subhanallah Rabbim Sagsalim güzel haberlerle kucağına almayı nasip etsin nasıl da mutlu oluyor insan pozitifleri görünceBu arada hafif pembe leke boyutu ne kadar ?
İnşallah sonuç ikimiz içinde güzel olur canım benim transfer tsrihim 2 mart olarak belirlendi ilaçlarımı kullanmaya başladım birde bana intralipid serum tedavisi başlayacak doktor hanım bağışıklık içinayy canım yaaa biz aynı yere gidiyormuşuz yeni fark ettimama doktorlarımız farklı belki karşılaşırız merkezde. biz devlette yaptırdık canım Yeşilyurt'ta.çıktı sonuçlar ama doktor yoktu bu hafta gösteremedik.biraz araştırdım netten pıhtılaşma varmış sanırım bende canım çok sıkıldı
Ben bosaltmamıstım bişey olmadı hemşire özellikle dedi hiç boşaltmaya uğraşmayın hava kalsada bişey olmuyo diyeBoşalttım ben hemşire özellikle havayı boşalt dedi
Bana pembe ve kırmızı leke gelirse diye ipne verdiler gelirse hemen gidip yaptırman lazım iğneyi sakın yanından ayırma falan dediler hatta korkulcak bişey degildir inşallahKızlar wcye gittiğimde hafif pembemsi leke geldi peçeteye korkmalı mıyım?
Bana pembe ve kırmızı leke gelirse diye ipne verdiler gelirse hemen gidip yaptırman lazım iğneyi sakın yanından ayırma falan dediler hatta korkulcak bişey degildir inşallah
Bugün hiç bişey hissetmedim zorlu bi bekleyişmiş cok heycanlıyım dha 6 gün var test gnümeNasıl gidiyor canım bekleyiş. Neler hissediyorsun
Bugün hiç bişey hissetmedim zorlu bi bekleyişmiş cok heycanlıyım dha 6 gün var test gnüme
Tek transfermi yaptırmıştın. Bende çok stresliyim iğnelerde 7 günüm ne zaman toplanır. Kaçı gelişim gösterecek tutunur mu. Deli sorular anlayacağın
Emin ol sonrası daha stres simdi doktor zaten herşeyi acıklıyo anlatıyo böyle olucak şöyle olucak diye transferden snra kendi basına kalıyosun daha zormus kendini fazla kasma herşey olucagına varır bnde cok heycanlıydım o zamanlar tek emriyo transfer edildi ilk oldugu için olmazsa ikincide söz verdi doktorumuz iki emriyo transfer edilicekTek transfermi yaptırmıştın. Bende çok stresliyim iğnelerde 7 günüm ne zaman toplanır. Kaçı gelişim gösterecek tutunur mu. Deli sorular anlayacağın
Amin amin aminn inşallah Allahım başka hiç bi duam yok hayırlısıyla olsun inşallah
Emin ol sonrası daha stres simdi doktor zaten herşeyi acıklıyo anlatıyo böyle olucak şöyle olucak diye transferden snra kendi basına kalıyosun daha zormus kendini fazla kasma herşey olucagına varır bnde cok heycanlıydım o zamanlar tek emriyo transfer edildi ilk oldugu için olmazsa ikincide söz verdi doktorumuz iki emriyo transfer edilicek
Canım sanırım o düşük tehlikesi için veriliyor benim testlerimde öyle bir risk görmedi sanırım doktorum vermedi öyle bir iğne, o yüzden bekliyicem mecburBana pembe ve kırmızı leke gelirse diye ipne verdiler gelirse hemen gidip yaptırman lazım iğneyi sakın yanından ayırma falan dediler hatta korkulcak bişey degildir inşallah
Olabilir canım kırmızı veya pembe görürsen yaptır kahverengi olursa sıkıntı yok demişti cünküCanım sanırım o düşük tehlikesi için veriliyor benim testlerimde öyle bir risk görmedi sanırım doktorum vermedi öyle bir iğne, o yüzden bekliyicem mecbur
Ayy daha önce size soru sordum mu bilmiyorum ama intralipid serumu görünce hemen atlıyorum, test yaptı mı peki bu kararı vermek için? Yaptıysa hangi sonuçtan dolayı yaptı biliyor musunuz?İnşallah sonuç ikimiz içinde güzel olur canım benim transfer tsrihim 2 mart olarak belirlendi ilaçlarımı kullanmaya başladım birde bana intralipid serum tedavisi başlayacak doktor hanım bağışıklık için
bence sevinmelisin yerlesme olabilirKızlar wcye gittiğimde hafif pembemsi leke geldi peçeteye korkmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?