2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Maşşşallah Subhanallah Rabbim Sagsalim güzel haberlerle kucağına almayı nasip etsin nasıl da mutlu oluyor insan pozitifleri görünce Bu arada hafif pembe leke boyutu ne kadar ?

Maşşşallah Subhanallah Rabbim Sagsalim güzel haberlerle kucağına almayı nasip etsin nasıl da mutlu oluyor insan pozitifleri görünce Bu arada hafif pembe leke boyutu ne kadar ?
tuvalet kapıdının ortasında başparmak ucu kadar, normal akıntıyla karışmış sarıdan pembeye dönük hafif, ama net pembe veya kırmızı asla değil inşaallah yerleşme kanamasıdor bu olumlu dğşünüyorum olumlu olsun

İnşallah sonuç ikimiz içinde güzel olur canım benim transfer tsrihim 2 mart olarak belirlendi ilaçlarımı kullanmaya başladım birde bana intralipid serum tedavisi başlayacak doktor hanım bağışıklık için

Tek transfermi yaptırmıştın. Bende çok stresliyim iğnelerde 7 günüm ne zaman toplanır. Kaçı gelişim gösterecek tutunur mu. Deli sorular anlayacağın
Emin ol sonrası daha stres simdi doktor zaten herşeyi acıklıyo anlatıyo böyle olucak şöyle olucak diye transferden snra kendi basına kalıyosun daha zormus kendini fazla kasma herşey olucagına varır bnde cok heycanlıydım o zamanlar tek emriyo transfer edildi ilk oldugu için olmazsa ikincide söz verdi doktorumuz iki emriyo transfer edilicek

Güzel haberlerini bekliyorum

Bana pembe ve kırmızı leke gelirse diye ipne verdiler gelirse hemen gidip yaptırman lazım iğneyi sakın yanından ayırma falan dediler hatta korkulcak bişey degildir inşallah
Canım sanırım o düşük tehlikesi için veriliyor benim testlerimde öyle bir risk görmedi sanırım doktorum vermedi öyle bir iğne, o yüzden bekliyicem mecbur

Ayy daha önce size soru sordum mu bilmiyorum ama intralipid serumu görünce hemen atlıyorum, test yaptı mı peki bu kararı vermek için? Yaptıysa hangi sonuçtan dolayı yaptı biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…