- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
İnşaallah canım inşaallahbence sevinmelisin yerlesme olabilir
İçinde yaşaması daha iyi olacagından alıyorlardır kuzum içini ferah tut Rabbimin izniyle inşaallah ta tutunacak dualarım seninle Rabbim işini kolaylaştırsın inşaallah ya varis çek bol bolkızlar ani bi kararla beni transfere aliyolar,,2 ci gun embriosu.nolur dua edin bana belki aranizda anne olan bile var artik,pek umudum yok ama belki olur iste
İnşAllah içeride daha iyi gelişir ve tutunur bebişin, Rabb im mucizesini bahşetsinkızlar ani bi kararla beni transfere aliyolar,,2 ci gun embriosu.nolur dua edin bana belki aranizda anne olan bile var artik,pek umudum yok ama belki olur iste
Tşk ediyorum. Bilinmeyen sebephayırlı olsun ,hos geldin aramıza,sorun neydi senin?
allah razi razi olsun,insallah senden de guzel haber aliriz biranonceİçinde yaşaması daha iyi olacagından alıyorlardır kuzum içini ferah tut Rabbimin izniyle inşaallah ta tutunacak dualarım seninle Rabbim işini kolaylaştırsın inşaallah ya varis çek bol bol
cok saol cnm bnm,allah tum anne olmak isteyenelre bu mucizeyi bahşetsinİnşAllah içeride daha iyi gelişir ve tutunur bebişin, Rabb im mucizesini bahşetsin
Hayırlı sonuclar alırsın inşallah canım Aşlah tamamına erdirsinkızlar ani bi kararla beni transfere aliyolar,,2 ci gun embriosu.nolur dua edin bana belki aranizda anne olan bile var artik,pek umudum yok ama belki olur iste
yaposikligi yok ettin mi?Ben de başladım çok şükür. Bugün iğneleri 7. günü. Perşembe kontrol vardı 4 tane yumurta vardı. Sorunum rahimde yapışıklık, amh 0.54
Yok canm yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacakyaposikligi yok ettin mi?
he ok ozama ,cunki yapisiklilik varken transfer asla yapilmamali tutunmazYok canm yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacak
Transferin bidaha ki aya mı kalıcak o zaman canımYok canm yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacak
Evet canm. Rahimde ki yapışıklığın giderilmesi gerekiyor transfer öncesiTransferin bidaha ki aya mı kalıcak o zaman canım
Kizzzz sonuç ne merak ettim?16 sında canım iki gün kaldı belim kasıklarım ağrıyor ama bakalım hayırlısı
Kimyasal oldu canımKizzzz sonuç ne merak ettim?
Dış gebelik mi???? Yaaaa çok üzüldüm yaaa o nasıl olmuş ki.Kimyasal oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?