2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hayırlı olsun dostum ben ilk denemeyi yaptırdım. 25 ini bekliyorum. İnsallh hepimiz için hayırlı olur.

Ayy daha önce size soru sordum mu bilmiyorum ama intralipid serumu görünce hemen atlıyorum, test yaptı mı peki bu kararı vermek için? Yaptıysa hangi sonuçtan dolayı yaptı biliyor musunuz?
Yapmadı canım benim 3 tane kendiliğindenn kimyasal gebeliğim ve bir negatif tüp bebek denemem var tahminimce doktorum riske atmak istemediği için böyle bir tedaviyi uygun gördü

Yapmadı canım benim 3 tane kendiliğindenn kimyasal gebeliğim ve bir negatif tüp bebek denemem var tahminimce doktorum riske atmak istemediği için böyle bir tedaviyi uygun gördü
Olabilir CD56 değerinden dolayı vermişlerdi birine ama şansı da arttırıyormuş iyi yapmışlar umarım bu sefer hayırlısıyla pozitif olur

Merhabalar
Altunizade Dr.tayfun bagisa gideceğim bende ikinci denemem olacak .26 Ekim'de lkinde yumurta toplanamadi. 11 kese gelişti ama
boş çıktı. Bos folikul sendromu dediler .ikinciyi deneyeceğim şimdi. İçinizde bu durumla ilgili bilgisi olan var mı? İstanbul'da yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…