- Konu Sahibi cocukoloji
-
Hayırlı olsun dostum ben ilk denemeyi yaptırdım. 25 ini bekliyorum. İnsallh hepimiz için hayırlı olur.Merhaba arkadaşlar bende başladım tüp bebeğe inşallah hepimiz olumlu haberler alırız ben iğnelere başlayalı 4 gün oldu bugün ilk muayeneme gittim iyi gidiyor dedi Salı gün tekrar çağırdı sizler neler yapıyorsunuz
Yapmadı canım benim 3 tane kendiliğindenn kimyasal gebeliğim ve bir negatif tüp bebek denemem var tahminimce doktorum riske atmak istemediği için böyle bir tedaviyi uygun gördüAyy daha önce size soru sordum mu bilmiyorum ama intralipid serumu görünce hemen atlıyorum, test yaptı mı peki bu kararı vermek için? Yaptıysa hangi sonuçtan dolayı yaptı biliyor musunuz?
Olabilir CD56 değerinden dolayı vermişlerdi birine ama şansı da arttırıyormuş iyi yapmışlar umarım bu sefer hayırlısıyla pozitif olurYapmadı canım benim 3 tane kendiliğindenn kimyasal gebeliğim ve bir negatif tüp bebek denemem var tahminimce doktorum riske atmak istemediği için böyle bir tedaviyi uygun gördü
Daha bismillahofff kizlar beklemek ne zor daha birinci gunum ya
Öyle vallahi ya.. benim de 3. günüm..offf kizlar beklemek ne zor daha birinci gunum ya
İnşallah canım bekliyorum heyecanla 12 gün sonra transferim olacak hem heyecan hem korku bir arada ikinci tedavim benim buOlabilir CD56 değerinden dolayı vermişlerdi birine ama şansı da arttırıyormuş iyi yapmışlar umarım bu sefer hayırlısıyla pozitif olur
Daha bismillah
vallahi ya bide gaz surkeli var karnim gurul gurul,bu kullqndigim jeldenÖyle vallahi ya.. benim de 3. günüm..
İyiym canım yapmadım daha test sabretmeye çalısıyorm 4 günümz kaldıNasılsın canım test yaptın mı?fgn akman
Yapmadım dahafgn akman canım sen idrar testi yaptın mı?
sendede gaz varmı cnm?yatmadim ben hic ddesem yeridir,transferden ciktim gittim bi hamburgerciye,yedim ictim bi guzel yuriyerek arabaya gittim eve geldim biraz uzandim sonra normal evde dolandim.İyiym canım yapmadım daha test sabretmeye çalısıyorm 4 günümz kaldı
İyiym canım yapmadım daha test sabretmeye çalısıyorm 4 günümz kaldı
Benim 5.gunumÖyle vallahi ya.. benim de 3. günüm..
Benim 5.gunum
O ne demek canım erteleme?Erteleme yapıldımı sizde
Haaa bana erteleme falan yapılmadı tarihi tarihe ne gittik.O ne demek canım erteleme?
1 ay rahim dinlendirme yapılacak banaHaaa bana erteleme falan yapılmadı tarihi tarihe ne gittik.
Hayırlısı olsun dostum vardır doktorun Bi bildiği üzülme1 ay rahim dinlendirme yapılacak bana
Benim de öyle.. ne yesem gaz yapıyor. Karnım şişiyor bi de davul gibi. Aman olsun, bebeciklerimiz tutunsun yeter ki.vallahi ya bide gaz surkeli var karnim gurul gurul,bu kullqndigim jelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?