- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
benim zaten unudum sifir ama,allaha allaha biraktimBenim de öyle.. ne yesem gaz yapıyor. Karnım şişiyor bi de davul gibi. Aman olsun, bebeciklerimiz tutunsun yeter ki.
transfer gununu sayma cnmTransferin günlerini sayarken transfer yapılan günü 1 diye mi sayıyoruz? Yoksa bir gün sonrası mı 1 oluyor?
benim zaten unudum sifir ama,allaha allaha biraktim
O zaman benim 2. günüm. Cuma yapıldı transfer.transfer gununu sayma cnm
Allahtan umut kesilmez gerçekten bugün 5 günüm bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Kullandığım ilaçlar beni dağıttı uyutuyor perişan etti ama 10 gün kaldı Allah büyüktürbenim zaten unudum sifir ama,allaha allaha biraktim
Bozma maralini dinlenmiş olursun böylece muhtemelen benimde öyle olacak.Opu dan ne kadar süre sonra transfer oluyor biliyor musun?doktor 1 regl sonra demişti ama opu dan sonra ne zaman regl oluruz transfer ne zaman yapılır Bemimde transfer 1 ay ertelendi donduracaklar. Yarın opu var biraz moralim bozuldu.
Hemsirenle konuş belki onuda vur derKızlar ben pazar gününden itibaren gonal f başladım. Günlük 150 yapıyorum. Bugün iğnelerin 8. günü. Gonal f in bitmesi gerekiyor ancak 150 lik doz kalmış. İki paketten. Ben hergün vurdum. Nasıl böyle oldu anlamadım yarın kontrol var çok canm sıkıldı. Nerde yanlışlık yapmış olabilirim
Ben çooook korkuyorumBen umutluyum aslında ama korkuyorum da azıcık...
Allah allah unuttun mu acaba bir günKızlar ben pazar gününden itibaren gonal f başladım. Günlük 150 yapıyorum. Bugün iğnelerin 8. günü. Gonal f in bitmesi gerekiyor ancak 150 lik doz kalmış. İki paketten. Ben hergün vurdum. Nasıl böyle oldu anlamadım yarın kontrol var çok canm sıkıldı. Nerde yanlışlık yapmış olabilirim
Hiç bilemiyorum yaaaBen çooook korkuyorum
Allah allah unuttun mu acaba bir gün
İlk iğne pazar günü vurulduysa bugün vurulan iğne ile 8 oluyor neyse çok sıkma canını olan olmuş.Çok etkileyeceğini sanmamHiç bilemiyorum yaaa
Ben sana demiştim sonrası daha zor diye:)vallahi ya bide gaz surkeli var karnim gurul gurul,bu kullqndigim jelden
Bana transferin ilk günü kesinlikle hep yatın dediler bnde transferden cıktım görümcem yakındı hastaneye oraya gittim orda kaldık o gün yemek haricinde kalmak istemedim ama yat yat sıkıldım aksam yemegini yedik saat 8 gibi snra yatana kadar 11 oldu ama genel olark yattm gaz problemimde olmadı ama karında sislik yasadm 3 4 gün snra gectisendede gaz varmı cnm?yatmadim ben hic ddesem yeridir,transferden ciktim gittim bi hamburgerciye,yedim ictim bi guzel yuriyerek arabaya gittim eve geldim biraz uzandim sonra normal evde dolandim.
bana 2 gun embriosu transfer edildi,ikinci denemem ilkinde 3 gun embriosuydu,olmadi.simdide 2 ci gun pek umut yokYaa, neden umudun sıfır? Kaçıncı denemeniz?
O zaman benim 2. günüm. Cuma yapıldı transfer.
Canım benmde öyle oldu hemşirem özellikle söyledi içinde fazla var bu ilaçlarn merk etme diyeKızlar ben pazar gününden itibaren gonal f başladım. Günlük 150 yapıyorum. Bugün iğnelerin 8. günü. Gonal f in bitmesi gerekiyor ancak 150 lik doz kalmış. İki paketten. Ben hergün vurdum. Nasıl böyle oldu anlamadım yarın kontrol var çok canm sıkıldı. Nerde yanlışlık yapmış olabilirim
Hanımlar progestan kullanan var mı? Beni duman etti 1 saat sonra uyutuyor ya. Kendime gelemiyorum.
ben kullaniyorum cnm ama bisey yok bendeHanımlar progestan kullanan var mı? Beni duman etti 1 saat sonra uyutuyor ya. Kendime gelemiyorum.
Olur inşAllahbana 2 gun embriosu transfer edildi,ikinci denemem ilkinde 3 gun embriosuydu,olmadi.simdide 2 ci gun pek umut yok
az kmis insallah insallah guzel haber verirsin bizeBen sana demiştim sonrası daha zor diye:)
Bana transferin ilk günü kesinlikle hep yatın dediler bnde transferden cıktım görümcem yakındı hastaneye oraya gittim orda kaldık o gün yemek haricinde kalmak istemedim ama yat yat sıkıldım aksam yemegini yedik saat 8 gibi snra yatana kadar 11 oldu ama genel olark yattm gaz problemimde olmadı ama karında sislik yasadm 3 4 gün snra gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?