2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Transferin günlerini sayarken transfer yapılan günü 1 diye mi sayıyoruz? Yoksa bir gün sonrası mı 1 oluyor?

Bemimde transfer 1 ay ertelendi donduracaklar. Yarın opu var biraz moralim bozuldu.
Bozma maralini dinlenmiş olursun böylece muhtemelen benimde öyle olacak.Opu dan ne kadar süre sonra transfer oluyor biliyor musun?doktor 1 regl sonra demişti ama opu dan sonra ne zaman regl oluruz transfer ne zaman yapılır ‍

Kızlar ben pazar gününden itibaren gonal f başladım. Günlük 150 yapıyorum. Bugün iğnelerin 8. günü. Gonal f in bitmesi gerekiyor ancak 150 lik doz kalmış. İki paketten. Ben hergün vurdum. Nasıl böyle oldu anlamadım yarın kontrol var çok canm sıkıldı. Nerde yanlışlık yapmış olabilirim

Hemsirenle konuş belki onuda vur der

Ben umutluyum aslında ama korkuyorum da azıcık...
Ben çooook korkuyorum
Allah allah unuttun mu acaba bir gün

vallahi ya bide gaz surkeli var karnim gurul gurul,bu kullqndigim jelden
Ben sana demiştim sonrası daha zor diye:)
sendede gaz varmı cnm?yatmadim ben hic ddesem yeridir,transferden ciktim gittim bi hamburgerciye,yedim ictim bi guzel yuriyerek arabaya gittim eve geldim biraz uzandim sonra normal evde dolandim.
Bana transferin ilk günü kesinlikle hep yatın dediler bnde transferden cıktım görümcem yakındı hastaneye oraya gittim orda kaldık o gün yemek haricinde kalmak istemedim ama yat yat sıkıldım aksam yemegini yedik saat 8 gibi snra yatana kadar 11 oldu ama genel olark yattm gaz problemimde olmadı ama karında sislik yasadm 3 4 gün snra gecti

Canım benmde öyle oldu hemşirem özellikle söyledi içinde fazla var bu ilaçlarn merk etme diye

az kmis insallah insallah guzel haber verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…